Plog 17 september: dagje GaiaZOO + winactie!

gaiazoo-begin

Gisteren ging ik samen met mijn vriend en een ander stelletje naar GaiaZOO in Kerkrade. Op uitnodiging van GaiaZOO mochten we een dagje naar de dierentuin, super leuk! Ik heb de hele dag foto’s gemaakt en verzameld in deze plog. En scroll zeker naar beneden, want daar staat hoe je kans kunt maken op vrijkaarten voor GaiaZOO! 

gaiazoo-1

Vanuit Eindhoven reden we naar Kerkrade in Limburg, ongeveer een uurtje rijden! We waren allebei nog nooit in GaiaZOO geweest, dus we waren erg benieuwd. // Op de heenreis was het nog bewolkt, maar niet veel later brak de zon lekker door!

gaiazoo-2

Ik haalde de kaartjes op bij de kassa. // Mijn vriend bestudeerde alvast de plattegrond.

gaiazoo-4

De entree van het park!

gaiazoo-3

De zon begon te schijnen en het was meteen warm! Gauw die jas uit dus en zonnebril op! We wachtten op een bankje bij de ingang op onze vrienden.

gaiazoo-5

YAY! Herenigd met deze lieve mensen! // De lucht werd blauw! Wat me meteen opviel toen we de dierentuin in liepen: het is een ontzettend groen en schoon park en het is ook heel ruim aangelegd. Mooi!

gaiazoo-6

Een verzorgster was net de wasberen aan het voeren, wat een fluffy’s! // Er zijn heel veel apen in GaiaZoo en dat zijn misschien wel de leukste dieren om naar te kijken, toch? Doodshoofdaapjes (in het apenbos klimmen ze boven je in de bomen!!), gorilla’s, capucijnaapjes, maar ook slingerapen, wolapen en leeuwapen. Zet mij hier maar een paar uur neer en ik vermaak me meer dan prima! Je kunt uren kijken naar die schattige beesten.

gaiazoo-7

Tijd om een broodje gezond te eten, lekker! // Na het eten liepen we door naar de gorillatribune, waar een verzorgster de apen te eten gaf en meer vertelde over de dieren. Super leuk om te zien en ook interessant om meer te leren over bijvoorbeeld de rangorde van de gorilla’s. Leuk!

gaiazoo-8

Op naar de leeuwen! Bizar om daar eigenlijk zo dicht bij te staan. Ze waren allemaal lekker aan het chillen in het gras. Vooral de Lion King natuurlijk!

gaiazoo-9

In GaiaZoo zijn ook zebra’s en giraffes! Giraffes blijven toch wel hele bijzondere beesten om te zien, zo elegant!

gaiazoo-10

De grappigste beesten in de dierentuin? De stokstaarten! Dit kleintje poseerde wel heel mooi voor onze camera terwijl hij de wacht hield! // Ondertussen kletsten we lekker bij en genoten we van het mooie park! Het is een lekker rustig park waar je alle tijd hebt om bij de dieren rond te kijken en dat zorgt voor een relaxte sfeer! Er is trouwens ook een kinderboerderij met varkens, kippen, ezels en geitjes, super leuk!

gaiazoo-11

GaiaZOO is in verschillende delen verdeeld. Hier staan we middenin het Rainforest! // Het liefste dier uit GaiaZOO? De rode panda! Toen wij er waren, was ‘ie heel actief en was ie constant aan het springen over het water en het gras. Zo schattig! Toen hij echt dichtbij kwam wilde ik een foto maken, maar in alle enthousiasme hield ik mijn vinger voor de camera, oeps! Maar kijk nou even hoe cute en fluffy dit diertje is!?

gaiazoo-12

Om 5 uur sluit het park en we besloten daarna nog even een hapje te eten om de gezellige dag af te sluiten. We reden naar Happy Italy in Kerkrade, zo’n 7 minuten rijden vanaf GaiaZOO. // Ik bestelde tagliatelle met spinazie, salami, geitenkaas, rucola en wittewijnsaus. Helaas kreeg ik de verkeerde pasta en moest ik nog wachten op mijn goede bestelling. Vervelend, want de rest was al aan het eten. Wel aardig: de pasta is van de rekening gehaald ter compensatie. Netjes! Het was trouwens wel super lekker :-)

gaiazoo-13

Als toetje deelden we met z’n vieren een pizza fragola. Ik had deze nog nooit op, want als ik een toetje neem bij Happy Italy ga ik meestal voor de pizza Nutella (goh, verrassend). Deze was ook echt súper lekker, maar ook heel machtig. Prima om met z’n vieren te delen! // Na het eten namen we afscheid en reden we weer terug naar huis. We ploften op de bank met een aflevering Orange Is The New Black. Wat een fijne dag!

Winactie GaiaZOO

Ik heb leuk nieuws voor jullie! Ik mag namelijk 2×2 vrijkaarten weggeven voor GaiaZOO in Kerkrade. Super leuk om een dagje naartoe te gaan in het weekend of bijvoorbeeld de herfstvakantie die er weer aan zit te komen! Wat moet je doen om kans te maken?

 • Laat een reactie achter op dit artikel (met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje) en vertel met wie jij naar GaiaZOO zou willen gaan.
 • Volg Teddlicious en GaiaZOO op Facebook

Niet verplicht, maar ik zou het wel heel erg leuk vinden als je me zou willen volgen op TwitterInstagram, Bloglovin‘ en/of Snapchat (teddlicious)!

De winactie loopt tot zondag 25 september 23.59 uur. Ik neem contact op met de twee winnaars via e-mail! Succes!

Volg:
Delen:

34 Reacties

 1. Nina
  18 september 2016 / 13:56

  Ik zou graag eens met mijn vriend een dagje naar de zoo gaan! En dit dagje zouden we dan koppelen aan een leuk weekendje in Nederland (België).

 2. Jasmijn
  18 september 2016 / 14:00

  Ik zou graag met mijn vriend Mitchell naar GaiaZOO willen gaan, omdat we vandaag 5 jaar samen zijn en nog nooit in deze dierentuin zijn geweest!

 3. Danielle
  18 september 2016 / 14:04

  Met mijn lieve mama en petekindje je als ze zich weer wat beter voelt..

 4. Anita te Gussinklo
  18 september 2016 / 16:05

  Ik zou graag samen met mijn man en zoontje naar Gaiazoo willen.
  Ik loot graag mee en volg/like je op Bloglovin,Facebook (Gaiazoo ook) & Twitter.

 5. Imar Bouwman
  18 september 2016 / 16:13

  Zou te gek zijn om heen te gaan met mijn vrouw Marit en ons meisje Juno

 6. Janine
  18 september 2016 / 16:21

  Hey!

  Wat een leuk artikel over GaiaZOO! De naam komt
  mij niet bekend voor. Aangezien ik in Gelderland woon. Maar
  wat een leuke dieren plaatjes heb je gemaakt. Ik hou er van
  natuur en dieren en daarnaast fotograferen. Waar ben je niet
  beter op je plek dan in een dieren park. Mijn ouders gaan de
  laatste tijd nergens meer na toe als uitje. Dat toen ik klein was meer
  leuke dingen deden, Erg jammer. Aangezien ik ze nu ik 22 jaar ben meer
  zelf op pad ga. Maar dat m’n moeder maar wacht tot m’n vader met iets
  komt. Wat eigenlijk niet komt.. Me Moeder wou deze zomer erg graag na
  Dierentuin. Maar daar kwam het niet van. Me moeder lijkt sprekend op mij,
  Dat ze dieren leuk vind en natuur. Helaas, Kan ik niet uit eigen budget dit
  betalen. Ik zou haar graag willen verassen met dit leuke
  tripje naar Gaiazoo! :)

  -Ik volg Teddlicious en GaiaZOO op Facebook (Janine Wooshy)
  -Ik volg je ook op Bloglovin,Twitter,Instagram en Snapchat (OmgitsWOOSHY)

  Succes met deze winactie! <3

  Lieefs

  Janine

 7. Anita H.
  18 september 2016 / 17:00

  Ik hoef er zelf niet per se naartoe. Maar ik vind het een leuk cadeau voor een vriendin. Die wil er vast wel naartoe met haar pleegdochter. Niet ver rijden (vanuit Sittard), dus ideaal.

 8. Marina
  18 september 2016 / 18:52

  Ik zou met mijn man en mijn zoon en dochter en haar vriend gaan. Lijkt mij een mooie dierentuin. We zijn er nog niet geweest. We hoeven niet ver te rijden. Vanuit Geleen. Ik duim voor ons. Groetjes van Marina.

 9. 18 september 2016 / 20:27

  leuke actie, zou er graag naar toe gaan met mijn 2 zoontjes en mijn man. Leuk dagje uit!We zijn er geweest toen onze zoontjes nog klein waren, zou leuk zijn hun in de herfstvakantie weer te mogen laten genieten in Gaiazoo. Lekker spelen in de speeltuin of in de Dinodome en ook nog eens veel dieren kijken. De jongste is dol op stokstaartjes, de oudste op de leeuwen, dus lets go?? :-)

 10. Heidie van der Steeg
  18 september 2016 / 20:39

  Ik weet zelf maar al te goed wat een leuk uitje Gaiazoo is. Wij zijn er een paar jaar geleden eens geweest. Toen lag onze jongste spruit, nog in de wandelwagen want die was toen nog piepjong. Inmiddels gaat die jonge dame naar school en hoeft de buggy niet meer mee op een dagje uit. De kinderen hebben laatst gehoord dat er leeuwenwelpen zijn te zien en dat er pas een jong van een miereneten is geboren. Ze willen heel graag op kraamvisite bij Diego, dus 2 kaarten zijn van harte welkom! Beide Facebookpagina’s natuurlijk al eerder geliked!

 11. Carolien
  18 september 2016 / 20:39

  Ik zou graag met een vriendinnetje naar het Gaia Park willen gaan. Een aantal jaren geleden zijn we samen naar het Gaia Park geweest. Het wordt eigenlijk wel weer eens tijd voor een Gaia Park reünie! Zeker nu er, zo zag ik op je foto’s, alweer veel dingen veranderd zijn en veel nieuwe dingen erbij zijn gekomen die ik nog niet gezien heb, zou ik haar dan ook graag met deze kaartjes willen verrassen.

 12. 18 september 2016 / 21:32

  Oh die dierentuin staat al jaren op mn lijstje.. maar omdat t best ver is en alles bij elkaar wordt t dan toch prijzig.. is het er nog nooit van gekomen! 2 vrijkaaartjes zouden natuurlijk top zijn! Zou dan met mn vriend, mn vader en moeder gaan. Met 2 vrijkaartjes is het te overzien !

 13. 18 september 2016 / 21:45

  Ahhh, super leuke foto’s! Dierentuinen zijn altijd heel erg leuk, vind ik. Ik zou er samen met m’n vriend heen willen om onze eerste date te kunnen herbeleven (toen gingen we ook naar een dierentuin, haha!) XX

 14. Min
  18 september 2016 / 22:55

  Met mijn lieve petekindje om te gaan kijken naar de pasgeboren baby leeuwtjes en de rode panda!

 15. Maria
  19 september 2016 / 08:12

  Leuk voor de herfstvakantie en ik hoef zo te zien dan niet meer te koken!

 16. Carolien
  19 september 2016 / 08:50

  Een aantal jaar geleden ben ik met een vriendinnetje in Gaia Zoo geweest. Op je foto’s te zien, zag ik dat er inmiddels weer het een en ander veranderd is en er weer nieuwe dingen bij zijn gekomen. Het wordt m.a.w. dan ook weer eens tijd voor een Gaia Zoo reünie. Ik zou de kaartjes dan ook graag willen winnen, zodat ik mijn vriendinnetje hiermee kan verrassen.

 17. Henderica
  19 september 2016 / 10:04

  Tof! Leuk verslag, mooie dag hebben jullie gehad. Ik doe ook graag mee met de winactie. Ik zou mijn vriend meenemen en het GaiaZOO-uitje meteen maar combineren met een weekendje Limburg ( woon zelf in het hoge noorden, dus wel zo handig :)).

 18. melissa
  19 september 2016 / 12:03

  Wat een leuk artikel, mijn interesse naar GaiaZOO is gewekt! Ik zou heel graag gaan met mijn zoontje van 3, die helemaal gek is van giraffe. Wij gaan wel regelmatig naar Dierenrijk omdat dat vlakbij is maar helaas zonder giraffe. Ik zou wel 2 extra kaartjes kopen zodat manlief en dochterlief ook mee kunnen ;-)

 19. 19 september 2016 / 13:11

  Zou het erg leuk vinden om hier heen te mogen ben daar nog nooit geweest.
  Spannend hoor eens moet de eerste keer zijn en misschien mogen we er wel heen met ze drieën.

 20. 19 september 2016 / 13:20

  Ik ben gelijk enthousiast geworden door het verhaal hierboven
  Hier wil ik wel heen met de kids in de herfstvakantie

 21. 19 september 2016 / 14:31

  Ik zou er graag met mijn dochtertje en vriendin heen gaan. Ze is nu 1,5 en wil niets liever als naar diertjes gaan kijken. We zijn hier nog nooit geweest dus lijkt me leuk om met zijn 3en naar toe te gaan

 22. Nina Mol
  19 september 2016 / 14:47

  Ik doe heel graag mee! Ik zou samen miet mijn zoon gaan: zo gezellig!!

 23. Sabine ypenga
  19 september 2016 / 15:48

  Ik ben er nooit geweest. Ga er graag een keer heen!

 24. 19 september 2016 / 16:26

  Wat is het toch een mooi park! Ik woon er niet ver vandaan, maar toch ben ik er nog nooit geweest, shame on me! Ik weet zeker dat mijn vriend hier wel mee naartoe wilt :)
  Ik volg jou en GaiaZoo op Facebook en jou op Bloglovin, twitter en instagram :)

 25. Anna
  19 september 2016 / 19:09

  Super leuk… ik zou heel graag met mijn vriend en mijn dochter willen gaan..

  • Anna
   19 september 2016 / 19:09

   Facebook: An Na

 26. Marijke
  19 september 2016 / 19:13

  Leuk uitje om samen met mijn moeder te doen!

 27. Manuela
  19 september 2016 / 20:39

  Ik zou heel graag gaan met mijn moeder!

 28. maris
  19 september 2016 / 21:03

  Leuk om samen met ons dochtertje heen te gaan… een van de laatste keren dat we met zn 3tjes zijn. Op fb geliked met account Marij Brand

 29. chantal
  20 september 2016 / 10:31

  Ik zou met mijn beste vriendin gaan! We zijn allebei erg druk en zien elkaar nauwelijks meer, maar een dagje uit zou erg leuk zijn om weer gezellig bij te praten

 30. Anneliese de Waal
  20 september 2016 / 19:38

  Ik zou met mijn zoon Nicky gaan, hij houd erg van dieren, lijk me een prachtige dierentuin, ben erg benieuwd naar deze dierentuin, ik ben er nog nooit geweest !!.

  Groetjes Anneliese

 31. Jolijn
  21 september 2016 / 15:26

  Superleuk! Ik maak graag kans om samen met mn vriend te gaan.
  Ik volg je ook op twitter, instagram en bloglovin’

 32. Linda Raaijmakers
  23 september 2016 / 22:48

  Ik zou zeker gaan met onze tweeling Lucas & Eva die dol zijn op dieren. Dus heeft deze mama alles uit de kast getrokken ;)
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind via Bloglovin)

  groetjes Linda

 33. Miekske Dingens
  25 september 2016 / 19:30

  Dan zou ik graag willen gaan met mijn man en zoontje, om een gezellig avontuur te kunnen beleven! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *