Plog 22 november: shooten met Femke in Den Bosch

plog-10

Hé hallo allemaal! Gisteren besloot ik weer eens een dagje te ploggen. Ik werkte thuis aan freelanceklussen en rond 2 uur ging ik met de trein naar Den Bosch, want ik had afgesproken met Femke om foto’s te maken en te brainstormen over een cool project. Kijk je mee? 

plog-1

Mijn dag begon met thee en twee crackers met pindakaas en banaan. Lekker! // Daarna installeerde ik me op de bank met mijn laptop. Ik kan niet wachten totdat ik weer aan een bureau kan werken, want in Eindhoven heb ik dat niet. Wel een gewone tafel met stoelen, maar daar krijg ik na een half uur al last van mijn rug. Het alternatief is: de bank! Niet altijd even makkelijk en comfortabel, maar het is in ieder geval beter dan die ellendige stoelen, haha! Ik werkte de hele ochtend aan freelance klussen.

plog-2

Tussendoor bestelde ik kaartjes voor Fantastic Beasts and Where To Find Them. Donderdag ga ik er samen met mijn vriend heen. Yay! // Ik plaatste deze foto op Instagram! Volg jij mij al trouwens? *klik*

plog-3

Tijd om te lunchen! Ik maakte een tosti met geitenkaas, honing en salami. Oeh, dat was lekker! Tijdens de lunch las ik een paar hoofdstukken in Vurig van Jennifer L. Armentrout, een boek dat ik aan het lezen ben voor Adorable Books. // Ik werkte daarna nog heel even en daarna maakte ik me op. Dit palette van Smashbox is nog steeds zo mooi!

plog-4

Ik wandelde naar het station, dat is ongeveer een kwartiertje lopen. En het was lekker weer, heerlijk! // Wachten op de trein.

plog-5

Nieuwe lipstick van Oriflame! Ik koos voor de kleur Mulberry Meringue. // Hi Den Bosch!

plog-6

Ik ging dus naar Femke en er moest natuurlijk eerst geknuffeld worden met haar lieve kat Wikkie! // Daarna liepen we Den Bosch in om samen foto’s te maken. Super leuk!

plog-9

Alvast een klein voorproefje… En even: zijn we niet cute samen? ;-)

plog-7

Den Bosch is zo mooi! // But first, let us take a selfie! Na onze shoot gingen we weer terug naar het appartement van Femke en daar brainstormden we even over een cool project dat we samen gaan opzetten. Spannend! We kletsten natuurlijk ook honderduit over onze blogs en freelance klussen. Zo leuk dat we in hetzelfde schuitje zitten!

plog-8

Mijn vriend at niet thuis, dus mocht ik bij Femke en haar vriend blijven eten! Soep met salade en brood, lekker! // Na het eten liep ik weer naar het station en ging ik met de trein terug naar Eindhoven. Wat een gezellige dag!

Vervolgens plofte ik op de bank en zette de documentaire Emma wil leven op NPO 3 aan. Voor de mensen die niet weten wat het is, het is een documentaire over een 18-jarig meisje die vocht tegen anorexia, maar het helaas niet heeft gehaald. Zó heftig. Emma heeft heel veel gefilmd van haar leven en daar is na haar dood een docu over gemaakt. Haar verhaal sloeg in als een bom, ik heb zó hard gehuild. Bizar om te zien hoe deze ziekte je helemaal kapot kan maken, letterlijk en figuurlijk. Emma wilde dat deze documentaire gemaakt werd en ze wilde hiermee andere mensen laten zien wat anorexia met je kan doen en anderen waarschuwen. Mocht je de documentaire graag willen zien: bereid je voor op heftige en indrukwekkende beelden. Het verhaal van Emma heeft mega veel indruk op me gemaakt en spookt nu ik dit schrijf nog steeds in mijn hoofd. Je kunt de docu hier terugkijken mocht je het interessant vinden.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 23 november 2016 / 14:23

  Wat een fijne plog is dit! Ik volg Femke al heel lang, maar jou volgde ik nog niet (nu dus wel, haha!) dus ik dacht ‘even een kijkje nemen.’ Goed dat je de docu over Emma hebt gekeken, ik wil ‘m ook nog zien en nu ben ik er gelijk weer aan herinnerd! Ik ga zo gelijk kijken, ik ben benieuwd… Ik heb een aantal jaren geleden ook de serie ’tot op het bot’ gekeken, ook over anorexia. Heel indrukwekkend!

 2. 23 november 2016 / 14:53

  Yes, een cameo van Wikkie! Dat oogschaduwpalette ziet er inderdaad hartstikke mooi uit! Veel handiger dan alle losse bakjes die ik ergens door mijn make-up lade zwerven.

  • Tedje
   Auteur
   23 november 2016 / 23:20

   Haha, Wikkie is zo lief! <3 En het palette is inderdaad echt top!

 3. 23 november 2016 / 16:48

  OMG TED, die foto van jou is zoooo mooi. Ik wil meer!

  • Tedje
   Auteur
   23 november 2016 / 23:19

   Haha, wat een cutie ben je toch! :-) Vrijdag komt de outfitpost online!

 4. 23 november 2016 / 18:50

  Wauw, dat zijn vast heel leuke foto’s geworden! Ben super benieuwd :) En inderdaad die docu lijkt mij zo heftig! Binnenkort toch maar even terugkijken…

 5. 23 november 2016 / 20:05

  Wat een fijne dag! Den Bosch is echt zo mooi. Ik heb de documentaire niet gezien maar ik denk dat ik m wel nog ga terug kijken. T lijkt me echt heel heftig.

 6. 24 november 2016 / 16:47

  Leuke foto’s heb je gemaakt mt Femke, leuk dat je langs ging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *