Plog 24 maart 2015: Interview Chantal van Gastel en cupcakes

 photo startt.jpg

Gisteren heb ik weer een hele dag overal foto’s van gemaakt. ’s Ochtends had ik een telefonisch interview voor mijn scriptie, ’s middags een face-to-face interview met schrijfster Chantal van Gastel en daarna kletste ik gezellig bij met vriendin Julie.

 photo 01.jpg

Links: Good morning! Ik begin de dag met een flinke mok groene thee, een boterham met Schuddebuikjes en druiven. Rechts: Ondertussen kijk ik een aflevering Pretty Little Liars. Het wordt zo spannend nu!

 photo 02.jpg

Links: Om 10 uur heb ik een telefonisch interview voor mijn scriptie met Nynke van Branding Studio. Mijn scriptie gaat over journalisten en personal branding en ik stel haar een aantal vragen daarover. Super leuk en leerzaam! Rechts: Pakketjestijd! Ik krijg een boek binnen voor Adorable Books.

 photo 03.jpg

Links: Daarna bereid ik mijn interview voor met Chantal van Gastel, dat ik later op de dag heb. Rechts: Ik maak boterhammen met komkommer, avocado en kaas en de overige avocado eet ik op met tomaatjes. En thee uit mijn Blond Amsterdam mok natuurlijk!

 photo 04.jpg

Links: Make-up time! Mijn oogschaduwbasis van Urban Decay is op. En nu echt. Ik dacht vorig jaar mei al dat ‘ie op was (toen kocht ik namelijk een nieuwe in Engeland), maar ik heb er dus nog bijna een jaar mee kunnen doen. En dat terwijl ik hem iedere dag gebruik! Links: Ik draag vandaag Daisy van Marc Jacobs en Poppy Universal Lip&Cheek Velvet Stick van The Body Shop. Deze draag ik de laatste tijd echt vaak!

 photo 05.jpg

Links: Tadaaa! Rechts: Ik draag een grijze blazer van H&M met een bolletjes sjaal van Expresso. En gewoon een zwarte broek van H&M met mijn Invito laarsjes.

 photo 06.jpg

Links: Tijd om naar Breda te gaan! Ik trek mijn jas aan, doe mijn bril op en last minute zet ik ook nog mijn hoed op mijn hoofd. Ik draag hem echt veel te weinig. Ik denk altijd dat ik overdressed ben in het dorpje waar ik vandaan kom, haha! Rechts: Aangekomen in Breda en deze helse trappen op het station beklimmen, haha. Workout voor vandaag ook weer gehad.

 photo 07.jpg

Links: Walking in the park. Rechts: Ik vind Breda zo’n fijne stad!

 photo 08.jpg

Links: Ik ga Chantal van Gastel (schrijfster van o.a. de Zwaar-trilogie, Geknipt voor jou en Ik wist het) voor mijn afstuderen. We spreken af bij Doppio op de markt. Nog nooit boeken van Chantal gelezen? Als je van feel good chicklits houdt, moet je echt eens wat van haar proberen! Rechts: Het is echt super gezellig en we kletsen lekker over het schrijversvak. Ondertussen maak ik aantekeningen voor mijn interview. We bestellen lekkere thee en een ‘blondie’. Een witte brownie, haha!

 photo 09.jpg

Links: Het was een super gezellige middag! Nog even een selfie in een zijstraatje van de markt. Rechts: En dan weer door naar de volgende afspraak! Ik had met vriendin Julie afgesproken en we kletsten bij onder het genot van een cupcake van A Cup of Cake, waar ik laatst een artikel over schreef!

 photo 10_2.jpg

Links: Vandaag is niet de gezondste dag uit de geschiedenis…. Oeps! Morgen maar even wat gezonder doen, haha! We eten frietjes bij Julie thuis. Rechts: Julie’s hond Bully valt ondertussen zo ongeveer in slaap…

 photo 11_2.jpg

Links: Natuurlijk nog even een selfie voor de plog! Daarna zet ze me af bij de bushalte. Rechts: Drie keer raden wie er ook in de bus zit… Mijn zusje! Hoe toevallig. Samen gaan we naar huis. ’s Avonds zet ik foto’s van mijn iPhone op mijn computer (mijn geheugen was vol. Oeps! Niet gek met bijna 6.000 foto’s op je iPhone) en schrijf ik deze plog.

Dankjewel voor het lezen en ik hoop dat jullie het weer leuk vonden!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 25 maart 2015 / 07:46

  Leuk artikel! Heel gaaf dat je Chantal mocht interviewen.

 2. 25 maart 2015 / 08:13

  Wat een heerlijke dag! Je interview met Chantal ziet er ontzettend gezellig uit. Haha, het gevoel van een workout heb ik ook altijd als ik die trap opklim!

 3. 25 maart 2015 / 09:26

  Wat een leuke plog! Haha die cupcakes zijn inderdaad veel te lekker daar :-)! En wat toevallig dat je je zusje in de bus tegenkwam. De hoed staat je ook super leuk, dus zeker vaker dragen! X

 4. 25 maart 2015 / 11:03

  Wat een leuke plog meid!
  Die cupcakes zijn er zo lekker uit, mhh!
  En zo tof van dat interview!
  Liefs Lonneke

 5. 25 maart 2015 / 14:17

  Ah wat gezellig zo een interview. lijkt me erg gaaf en leuk!

 6. 25 maart 2015 / 16:44

  Wat een drukke maar gezellige dag! Leuk om te zien :)

 7. 25 maart 2015 / 17:37

  Phoe ik ben dus niet de enige met ontzettend veel foto’s op mijn telefoon haha. Super leuke dingen heb je gedaan deze dag! En eh nu heb ik ook zin in een frietje hahah

  • Tedje
   Auteur
   25 maart 2015 / 20:17

   Nee, echt erg! Geheugen was vol, dus ik moest ze even eraf gooien. Haha sorry!!

 8. Jules
  25 maart 2015 / 18:24

  Wat een leuk hondje zeg!

 9. 25 maart 2015 / 18:52

  Vind dat echt een leuk tentje Doppio! Heerlijke verschillende koffie en thee. Hoedje staat je echt heel leuk hoor en je bent zeker niet overdressed.

  • Tedje
   Auteur
   25 maart 2015 / 20:16

   Ja echt een leuke plek om te zitten! Aah, thanks :)

 10. 25 maart 2015 / 19:39

  Leuke plog :) super leuk dat je een interview had met Chantal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *