Plog 26 januari 2015: treinen, shoppen en typen

Plog 26 januari 2015: treinen, shoppen en typen

 photo begin.jpg

Gisteren heb ik weer een hele dag foto’s gemaakt met mijn iPhone om vandaag aan jullie te laten zien in een heuse plog! Kijken jullie mee naar mijn maandag 26 januari? 

 photo 1-2.jpg

Links: Ik werd wakker bij mijn vriend thuis in Maastricht. Hij moest al vroeg eruit, maar ik kon lekker nog even blijven liggen. Om kwart voor 9 kwam ik uit bed en ik wilde deze make-up op doen. Mijn huid is echter de laatste tijd een drama (lees: eczeem!!), dus ik ging voor alleen wat mascara en oogpotlood. Ik vergat een foto van mijn ontbijt te maken, dat bestond uit een boterham met Nutella en een glaasje water. Rechts: In de regen naar de bus lopen. Die ging om 9.37 en ik liep natuurlijk weer veel te vroeg weg. Doe ik altijd als ik bij mijn vriend ben. Ik denk steeds dat het langer lopen is, haha.

 photo 2-3.jpg

Links: Wachten op de bus! Mijn broek is trouwens van Maison Scotch en mijn laarzen zijn van Dune. Rechts: Still waiting for the bus…

 photo 3-3.jpg

Links: Yes, trein gehaald! Ik had een reis van een uur en drie kwartier (Maastricht-Breda) voor de boeg, dus ik ging lekker lezen in Vamp in Love, een boek dat ik ga recenseren voor Adorable Books. Rechts: Overgestapt in Eindhoven. Ik ben trouwens nog steeds super blij met mijn tas van My New Bag. Hij blijft zo mooi en ik gebruik hem echt iedere dag.

 photo 4-2.jpg

Links: In Breda moest ik nog twintig minuten wachten op de bus. Ik zat doelloos voor me uit te staren, haha. In de bus kwam ik nog een vriendin van mijn zusje tegen waar ik de hele weg mee kletste. Toen ik thuis kwam, waren mijn nichtjes bij ons aan het eten en kon ik zo aanschuiven: wentelteefjes met warme Chocomel! Rechts: Ik bracht mijn nichtjes na het eten weer naar school.

 photo 5-2.jpg

Links: Daarna ging ik met mijn moeder eventjes shoppen. Ik zou nog wat van haar krijgen, omdat het jasje dat ik met Sinterklaas van haar kreeg, niet zo mooi stond! Ik heb een heleboel gepast. Het t-shirt en het witte colbertje dat ik op de foto draag, zijn het uiteindelijk niet geworden. Stom, ik heb geen foto’s gemaakt van de uiteindelijke aankopen. Die zien jullie vast en zeker nog wel verschijnen op mijn blog. Rechts: Mooie notitieboekjes spotten bij The Read Shop.

 photo 6-1.jpg

Links: Zo gek om dit boek in de winkel te zien liggen. Waarom? Omdat mijn quote in de omslagflap staat! Rechts: Ik won deze draadtekst van Stoermetaal op de blog van Marlies. Zo blij mee!

 photo 7-1.jpg

Links: 4 uur snack: avocado met tomaat. Rechts: To-do lijstje van vandaag. Nu ik dit schrijf (half 10 ’s avonds) heb ik alles kunnen afstrepen, behalve achtergrondverhaal! Daar ben ik wel aan begonnen, maar het is nog niet helemaal af.

 photo 8-1.jpg

Links: Dinertime! Mijn zusje en ik kookten: broodje hamburger met gebakken aardappels en sla. Ik breng ook eten naar mijn opa en oma, die op dit moment niet heel handig zelf kunnen koken. Mijn oma is aan het revalideren, omdat ze een nieuwe heup heeft gekregen en mijn opa heeft zich in een kapot gevallen vaas gesneden, waardoor zijn hele hand in het verband zit. Rechts: ’s Avonds werk ik nog wat aan mijn achtergrondverhaal en maak ik deze plog. Onder het genot van een hele grote kop verse muntthee.

Geen super spectaculaire dag, maar zo zien de meeste dagen van mij eruit: reizen, lezen, bloggen en aan school werken. Oh ja, en eten natuurlijk.

Ik ga deze week misschien nog wel wat vaker ploggen. Lijkt jullie dat wat?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 27 januari 2015 / 06:49

  Die draadtekst is gaaf zeg! Wat balen trouwens van je huid, eczeem lijkt me erg vervelend.

 2. Jeanne
  27 januari 2015 / 09:17

  Bedankt Tedje t was lekker!!je huid goed smeren hoor!!

 3. 27 januari 2015 / 10:36

  Leuke plog :D altijd gezellig om zo een hele dag mee te kunnen kijken!

 4. 27 januari 2015 / 10:58

  Plogs bekijken vind ik heel erg leuk! Ik ben daarom voor meer plogs deze week haha :)

  • Tedje
   Auteur
   27 januari 2015 / 11:08

   Jippie! Ik ga waarschijnlijk woensdag en donderdag nog ploggen!

 5. 27 januari 2015 / 11:18

  Ondanks dat het geen spectaculaire dag is vond ik het wel een hele leuke en uitgebreide plog!

 6. 27 januari 2015 / 11:32

  Altijd leuk om een kijkje in iemand’s dag te nemen, dus ik vind het leuk om er nog een te zien deze week.

 7. 27 januari 2015 / 11:47

  erg leuk om zo mee genomen te worden naar jouw leven! liefs

 8. 27 januari 2015 / 14:13

  Oh wat een handig to-do list papier met die rondjes ervoor! Weet je nog waar je die hebt gekocht?

  • Tedje
   Auteur
   27 januari 2015 / 14:24

   Ja echt onwijs handig! Ik gebruik hem echt iedere dag. Ik heb hem bij de Hema gekocht :)

 9. 27 januari 2015 / 19:32

  Leuke plog! Die I love New York mok is leuk! Ik wil die van Amsterdam nog :)

 10. 27 januari 2015 / 19:45

  Ik vind plogs altijd super leuk om te lezen. Ben vandaag ook aan het ploggen voor mijn blog

 11. 27 januari 2015 / 20:01

  Leuke foto’s. Ik ben benieuwd naar het boek Vamps in love!

 12. 28 januari 2015 / 16:27

  Dat boek van Chantal van Gastel heb ik vandaag staan zoeken in de boekhandel; niet gevonden! Ben nu wel benieuwd naar jouw quote. Binnenkort maar weer een nieuwe poging wagen..

 13. 28 januari 2015 / 21:49

  Ik vind plogs altijd leuk om te lezen, dus ja! Meer plogs! Wat een onwijs mooie notitieboekjes. En ik vind je handschrift leuk, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *