Plog 26 maart 2015 – Interview en Remington event in Amsterdam

 photo beginn.jpg

Gisteren was ik een dagje in Amsterdam voor een interviewafspraak en voor een bloggersevent van Remington! Kijken jullie mee naar mijn foto’s?

 photo 01_1.jpg

Links: Goedemorgen! Nog steeds superblij met mijn letterbanner van Vanmariel.nl! Rechts: HUGE aardbeien!

 photo 02_1.jpg

Links: Ik maakte een lekker ontbijtje met yoghurt, muesli, blauwe bessen, aardbeien en thee. Rechts: Time for some make-up! Ik pakte vandaag mijn Sleek Oh So Special palette erbij!

 photo 03_1.jpg

Links: O my god! Pan geraakt in mijn Catrice poeder die inmiddels al geen deksel meer heeft. Rechts: Tanden poetsen en gauw even een foto maken van wat ik aanhad. Multitasking!

 photo 04_1.jpg

Links: En toen wist ik even niet welke schoenen ik aan moest doen! Help! Als ik kledingcrisis heb, app ik meestal even mijn collega’s/vriendinnen van Adorable Books. Die reageren eigenlijk altijd meteen. Ze zeiden dat ik voor de zwarte laarsjes van Invito moest gaan, dus dat deed ik braaf, haha. Rechts: Mijn Daniel Wellington horloge aan, samen met mijn Melano ringen en Oriflame nagellak!

 photo 05_1.jpg

Links: Ik stopte de leftover salade van gisterenavond in mijn tas als lunch. Spinazie met feta, komkommer, tomaat, pijnboompitten en zongedroogde tomaten. Lekker! Rechts: Ready to go!

 photo 06_1.jpg

Links: Op naar Amsterdam! Ik ben oprecht mega blij met de USB-aansluiting in de interliner naar Utrecht. Mijn telefoon moet ik tegenwoordig zo’n twee à drie keer per dag opladen. Heel irritant! Hebben meer mensen daar last van met de iPhone 5? Rechts: In de tram naar het Museumplein.

 photo 07_1.jpg

Links: Rainy Amsterdam… Rechts: Ik had een interview met schrijfster Astrid Harrewijn in café Cobra, dat recht tegenover het Stedelijk Museum ligt. Het was een super gezellig interview! Zo gezellig, dat ik helemaal vergeten ben om foto’s te maken en een selfie met Astrid! Muhhh!

 photo 08_1.jpg

Links: Daarna had ik een bloggersevent van Remington. Onderweg kwam ik dit tegen! Mijn favoriete kunstwerk van de TEFAF (een kunstbeurs in Maastricht) Jullie zagen een ander kunstwerk van Peter Anton hier al voorbij komen. Rechts: Ondanks dat het regent ben je best wel mooi hoor, Amsterdam.

 photo 09_1.jpg

Links: Mooi uitzicht op de achterkant van het Stedelijk Museum. Rechts: Ik had toch niet echt genoeg aan mijn salade, dus onderweg naar het event besloot ik om nog even ergens wat te gaan eten. Ik dacht bij mezelf: het zou mooi zijn als ik nu een Albert Heijn ofzo tegenkom. En jawel, een minuut later zag ik er een. Maar daarnaast zat een leuk tentje waar ze bagels verkochten, en toen was mijn keuze natuurlijk snel gemaakt! Het tentje zat aan de Vijzelgracht en heette Village Bagels. Ik nam een bagel met zongedroogde tomaat cream cheese.

 photo 10_3.jpg

Links: Aangekomen bij het Remington event! Wat een prachtige locatie zeg. Je had helemaal niet door dat het buiten zulk vies weer was. Alles was zo wit en helder! Rechts: Er stonden al lekkere drankjes voor ons klaar.

 photo 11_3.jpg

Links: En eten! Rechts: Een muur met mooie en inspirerende quotes.

 photo 12_2.jpg

Links: Smoothies! Die gestreepte rietjes blijven leuk, vinden jullie niet? Rechts: Er hing zelfs een naambordje op de stoelen. Ons haar werd namelijk gedaan. Super leuk!

 photo 13_2.jpg

Links: Maar eerst: een presentatie waar de hele middag om draaide. Het nieuwe product van Remington, de Curl Revolution. Rechts: Internationaal top hairstylist Ilham Mestour was aanwezig en legde ons uit hoe je de krultang het best kunt gebruiken. Heel handig: de krultang draait vanzelf (je kunt zelf kiezen welke richting op). Geen gedoe meer met moeilijk je stijltang vasthouden om de goede krul erin te krijgen dus!

 photo 14_2.jpg

Links: Even een hapje eten, lekker! Rechts: En daarna werd mijn haar gedaan! Zo leuk altijd als iemand anders je haar doet. Hier kun je goed zien hoe stijl mijn haar is van zichzelf.

 photo 15_1.jpg

Links: Big hair, don’t care! Wauw, wat een bos ineens zeg! Rechts: De stijltang is roze (how cute!) en ik heb heel leuk nieuws binnenkort voor jullie over deze krultang. Een tip: mijn blog goed in de gaten houden!!

 photo 16_1.jpg

Links: Nog even een selfie met lieve Lotte, die was er ook! Rechts: We moesten nog even wachten voor de tram, dus we besloten maar even te schuilen in het halletje van het gebouw van het event. Tsja, dan kun je net zo goed een selfie maken. Een bummer: we hadden alsnog de tram gemist. Oeps. En de selfie met Jiami en Lotte is niet eens goed gelukt. Meh.

Ik reisde samen met Lotte naar Utrecht en toen nam ik de interliner naar Brabant. Ik was uiteindelijk rond kwart over 9/half 10 thuis. Daarna maakte ik deze plog en bereidde ik een interview voor mijn afstuderen voor voor morgen (vandaag dus). Ik wilde eigenlijk ook nog mijn interview met Astrid uitwerken, maar dat is er helaas niet meer van gekomen. Morgen weer een dag! Ik heb het deze week ontzettend druk gehad met interviewafspraken voor mijn afstuderen. Super fijn dat iedereen mee wil werken, maar misschien had ik het beter moeten verspreiden, haha! Ach, komt allemaal goed!

Bedankt voor het lezen!

Liefs van Tedje

Volg:

21 Reacties

 1. 27 maart 2015 / 06:23

  Ziet er uit als een leuke dag. Wat zit je haar mooi zeg, lekker veel volume :)

  • Tedje
   Auteur
   27 maart 2015 / 10:41

   Nou, he! Dat was wel even wennen, haha!

 2. Jeanne
  27 maart 2015 / 08:07

  Alles komt goed, tob niet het komt toch anders!!

 3. 27 maart 2015 / 09:29

  Wat een leuke foto’s! Ziet er uit als een hele leuke dag!

 4. 27 maart 2015 / 09:45

  Zag eruit als een heerlijk dagje! Je haar zag er prachtig uit!

  • Tedje
   Auteur
   27 maart 2015 / 10:41

   Thanks Eline! Zo moet ik het echt vaker gaan dragen :)

 5. 27 maart 2015 / 10:23

  Super super leuk om je eindelijk eens ‘echt’ ontmoet te hebben. Leuk verslag heb je er van gemaakt! Tot hopelijk heel snel! <33

  • Tedje
   Auteur
   27 maart 2015 / 10:42

   Ah, thanks Denise! Ik vond het ook heel leuk om je even gesproken te hebben!

 6. 27 maart 2015 / 13:23

  Ziet er allemaal super uit en wauw je haar zit mooi!

 7. 27 maart 2015 / 14:35

  Ik hoop dat het interview van vandaag goed gelukt is! Je hebt weer een onwijs leuke plog gemaakt trouwens. Moet een heerlijk event zijn geweest om bij te zijn <3 Ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar de tang en ik hou je blog daarom vanaf nu zeer goed in de gaten :)

 8. 27 maart 2015 / 14:56

  Weer een druk dagje, maar ondanks de regen toch een leuke dag! En je hebt helemaal gelijk, zelfs in de regen in Amsterdam prachtig <3

 9. 27 maart 2015 / 23:32

  Ahw superleuke plog! Je haar ziet er geweldig uit.

 10. 28 maart 2015 / 17:50

  Wat een leuke foto’s! Je ontbijtje ziet er heerlijk uit! Ja ik heb ook super erg last van het 3 tot 4 keer opladen per dag… Zo irritant :(

 11. 30 maart 2015 / 22:39

  Wat een leuke plog! Ziet eruit als een gezellig event. En je haar is erg mooi gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *