Plog 28 januari 2015 – bloggerslunch en zumba

 photo opening.jpg

De plog van maandag was goed bevallen bij jullie, dus ik besloot woensdag weer een hele dag overal foto’s van te maken. Dit keer had ik een wat spannendere agenda. Ik had een bloggerslunch in Den Bosch en ’s avonds ging ik sporten. 

 photo 1-3.jpg

Links: Goedemorgen! Ik kreeg dinsdag een enorm pakket van Uzuma binnen met allerlei verschillende sapjes. Eigenlijk bedoeld voor een detox-kuur, maar daar ga ik niet aan beginnen. Daar moet je je echt goed op voorbereiden en van tevoren al minder gaan eten. Ik ga gewoon een paar sapjes uitproberen dus! Bij mijn broodje met Nutella (yum yum!) dronk ik het drankje Shine met wortel, mango, meloen en sinaasappel. Lekker! Na het ontbijt werkte ik nog wat aan school en leverde twee artikelen in. Rechts: Time for some make-up! Ik was zo lekker bezig met make-uppen dat ik de tijd helemaal vergeten was. Om 10.33 keek ik  op mijn horloge. SHIT! Om 10.37 gaat mijn bus en eigenlijk is dat nog 5 minuten lopen! Gelukkig had ik mijn tas al klaar staan. Ik sprongals een gek op de fiets en toen ik aankwam bij de bushalte was de bus er niet. Ik dacht: shit. Die is natuurlijk al weg. Op het moment dat ik dat dacht, kwam hij aanrijden. *doet vreugdedansje*

 photo 2-4.jpg

Links: Oh ja, ik checkte voordat ik wegging nog even of mijn artikel op Adorable Books goed stond. Het was een recensie van het boek Schrijven kreng! van Lisette Jonkman. Echt een aanrader! Klik hier voor de recensie. Rechts: Yes! Bus gehaald! En wat krijg je ervoor terug? Dat je buiten adem bent door het snelle fietsen (ook al was het maar 2 minuten) en een lekker verwaaid kapsel.

 photo 3-4.jpg

Links: Ik ging namelijk naar Den Bosch voor een bloggerslunch georganiseerd door een pr-bureau. Op de trein wachten in Breda. Rechts: Tijd voor het tweede sapje van vandaag! Ik ging voor Rise, eentje met wortel, appel, ananas, sinaasappel en citroen. Ook heel erg lekker! Terwijl ik in de trein zat, las ik verder in mijn boek.

 photo 4-3.jpg

Links: Regenachting Den Bosch. Rechts: De lunch vond plaats in het leuke tentje DIT. Super fijn trouwens dat er eens een event wordt georganiseerd in Brabant in plaats van Amsterdam! Ik was de eerste en alles stond al super netjes klaar. Gezellig!

 photo 6-2.jpg

Links: Het pr-bureau vertegenwoordigt onder andere Tweezerman en Alessandro. Rechts: Er werd een presentatie gegeven over de nieuwe producten die eraan komen.

 photo 5-3.jpg

Links: Alle producten stonden leuk opgesteld. Rechts: En we kregen ons eigen Alessandro notitieblok om aantekeningen in te maken.

 photo 7-2.jpg

Links: Een tripje naar Den Bosch is natuurlijk niet compleet zonder een Bossche bol! Die ik, toen ik hem voor driekwart had opgegeten, op de grond liet vallen… Lekkere actie weer Tedje! Rechts: Super grappige presentatie over Tweezerman.

 photo 8-2.jpg

Links: Na de presentatie over Tweezerman was het tijd voor het eerste gerecht. Komt er meer dan??! Dacht ik meteen. Het was een super lekkere hamburger. Smullen! Rechts: Na de presentatie over Alessandro werd mijn hand gelezen. Dat heb ik altijd al een keer willen laten doen, dus dit kan van mijn bucketlist af! Ze zei echt een paar super rake dingen, terwijl ze die dingen helemaal niet over me wist! Ze zei dat ik creatief was en ook een creatief beroep had. Iets met dingen op mensen overbrengen (mijn blog en mijn journalistieke dingen!) en dat ik slim was (nou, bedankt, haha!). Ook zei ze dat ik een lang leven tegemoet ga (dat is fijn!) en dat mijn ‘gelukspunten’ heel goed waren. Nou, ik ben benieuwd! Een super leuke ervaring in ieder geval.

 photo 9.jpg

Links: Oh ja, bij de hamburgers hoorden natuurlijk ook nog frietjes! Rechts: Daarna kregen we quinoa met Parmezaanse kaas, sla en zongedroogde tomaten. Heerlijk was dat!

 photo 10.jpg

Links: Tussendoor gingen we op de foto met de props in de fotobooth! Samen met Laura van Beautyaddicts. Rechts: Eetbar DIT in Den Bosch is echt een super leuke plek! Heel sfeervol ingericht.

 photo 11.jpg

Links: De volgende presentatie ging over Planters, een nog onbekend merk voor mij. In de producten zit aloe vera verwerkt, dus we kregen daarna een aloe vera-drankje. Dat was echt super lekker en heel fris! Rechts: Als toetje kregen we baklava met pistacheijs en groene (!!) slagroom.

 photo 12.jpg

Links: Doei! Dank lieve pr-dames voor de goede zorgen. Het was gezellig! Rechts: We kregen ook nog een goodiebag mee naar huis. Binnenkort kunnen jullie reviews verwachten dus! :)

 photo 13.jpg

Links: Om 5 uur was ik weer thuis en toen lag er een pakketje op me te wachten. Oh! Heerlijke bodylotions van Treaclemoon. Rechts: Heel veel honger had ik niet meer, maar toch at ik nog wat avondeten. Een lekkerbekje met erwtjes en salade met avocado.

 photo 14.jpg

Links: En toen was het tijd om te gaan sporten! Een uurtje Zumba, dat vind ik altijd heerlijk. Rechts: Go go go!

’s Avonds schreef ik deze plog en bereidde ik nog een presentatie voor die ik morgen (vandaag dus) moet geven op school voor mijn derdejaarsassessment.

Ik hoop dat jullie de plog weer leuk vonden!

Liefs van Tedje

Volg:

21 Reacties

 1. 29 januari 2015 / 05:26

  Wat een toffe dag heb je achter de rug! Gezellig zo’n perslunch. De sapjes die je hebt ontvangen, lijken me erg lekker.

 2. 29 januari 2015 / 05:55

  Wauw, wat een verwennerij! Ik ben heel benieuwd naar het boek van Lisette Jonkman, haar andere boeken vond ik fantastisch!

 3. 29 januari 2015 / 06:09

  Woww, die lunch zag er chill uit, haha! Leuk dat je weer aan t sporten bent T!

 4. 29 januari 2015 / 06:29

  Dat ziet er uit als een hele leuke dag! Fijn dat de lunch bij jou in de buurt was georganiseerd (en die quinoa met parmezaan etc lijkt me lekker!).

 5. 29 januari 2015 / 09:30

  Super leuk om je plog te lezen/zien! Die hamburger, oelala! Die bloggerslunch ziet er goed verzorgd uit :)

 6. 29 januari 2015 / 09:30

  Weer een leuke plog! En toevallig was ik ook in het regenachtige Den Bosch!

 7. 29 januari 2015 / 10:38

  Goed verwend dus! Ben wel benieuwd nu naar dat boek van Lisette Jonkman, al ben ik niet van plan om een boek te schrijven maar lijkt me wel leuk om te lezen. Haar ‘gewone’ boeken heb in elk geval altijd binnen een paar dagen uit!

 8. 29 januari 2015 / 11:06

  <3 Plogs :)
  Altijd leuk een kijkje in iemands leven. Leuk zo'n bloggerslunch. Verder ziet het eruit als een fijne dag.

 9. 29 januari 2015 / 17:35

  Wat een heerlijke dag, haahaha ik herken dat wel als ik aan het make uppen ben dan denk ik ook shit

 10. 29 januari 2015 / 19:20

  Wat een leuke dag! Heerlijk, al die producten :) Je plogs zijn leuk!

 11. 29 januari 2015 / 20:26

  Wat een heerlijke dag! Wat een leuk PR bureau is dat, volgens mij goed georganiseerd. Super fijn als je niet heel ver hoeft te reizen.

 12. 29 januari 2015 / 21:55

  Dat ziet eruit als een geslaagde bloggerslunch!

 13. 31 januari 2015 / 22:18

  Goed bezig meid! Dat persevent zag ik super gezellig uit, heerlijk met dat eten.

 14. 11 februari 2015 / 10:07

  Leuk om te zien en wat een heerlijk eten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.