Plog 3 november: persdagen in Amsterdam

plog-teddlicious

Vorige week donderdag ging ik samen met Denise een dagje naar Amsterdam, want we hadden afspraken staan bij verschillende PR-bureaus. Ik besloot een dagje overal foto’s van te maken en jullie mee te nemen. 

plog-1

Good morning! Ik smeer mijn benen in met Dove, want die zijn rond deze tijd van het jaar weer super droog. // Ik eet gauw een cracker en ik maak me klaar om te gaan.

plog-2

Ik loop naar het station, dat is ongeveer een kwartiertje. Even wakker worden! // Ik was iets te vroeg op het station, dus ik neus nog even tussen de agenda’s en de boeken bij de Bruna.

plog-3

Ik haalde een kop thee bij de Kiosk en mijn reis kon beginnen! Ik had mijn e-reader in mijn tas gestopt, maar daar stonden geen nieuwe boeken meer op. Dan maar een wat ouder boek herlezen! Ik lees zoveel boeken, dat ik soms dingen vergeet, dus dan vind ik het niet erg om een boek nog een keer te lezen. // Hoi Amsterdam!

plog-4

De nieuwe collectie van MiMoneda is super mooi! // Deze gouden macarons waren echt to die for, zó lekker!

plog-5

Nog meer lekkere foodiezzz! // Ik ging dus samen met Denise en we werden even samen op de foto gezet. Cute!

plog-6

Oeh, nieuwe spulletjes van Clinique! Ik vind dat zo’n mooi merk! // Sommige stukjes gingen we met de bus of met de tram, maar het grootste gedeelte van de dag hebben we gewandeld. Alles zag er zo mooi uit met die herfstkleuren!

plog-7

Pretty Amsterdam! // We gingen lunchen bij Pluk (Reestraat 19), en op de toonbank stonden deze zoetigheden. Zó fotogeniek, OMG! Het zag er super lekker uit.

plog-8

We namen allebei een lekker broodje, yumm! // Daarna gingen we weer door naar het volgende PR-bureau, waar deze mooie tassen van Paul’s Boutique stonden. Mooi!

plog-9

Mooie vloerkleden, love it! // Op naar het volgende PR-bureau. We gingen even een stukje met de tram.

plog-10

Fotobooth bij Ray-Ban, super leuk! // Om 5 uur wilden we naar huis gaan, maar er reden geen treinen naar Brabant. Tsja, toen moesten we maar in Amsterdam blijven eten. Sumo it was! Heerlijk om weer sushi te eten!

Het was een gezellige dag en we hebben weer veel nieuwe producten gezien, die je binnenkort nog wel voorbij ziet komen op mijn blog. Ik hoop dat jullie de plog weer leuk vonden om te zien!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 9 november 2016 / 08:34

  Wat een gaaf dagje! Zo leuk om al die nieuwe producten als een van de eersten te zien! En sushi is ook niet verkeerd ;)

  • Tedje
   Auteur
   9 november 2016 / 22:17

   Haha, dat is zeker niet verkeerd. Was super lekker!

 2. 9 november 2016 / 08:57

  Ik had net ook al het artikel van Denise gelezen. Super gezellig zo’n dagje samen en van al die mooie collecties word ik zelf wat hebberig haha!

  • Tedje
   Auteur
   9 november 2016 / 22:17

   Wat leuk dat je Denise ook volgt!!

 3. 9 november 2016 / 15:57

  Wat een gezellige dag! en al dat eten Jamiiee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *