Plog 4 februari 2015 – Date met Lizzy in Breda

 photo start.jpg

Jippie! Weer tijd voor een plog! Die van vorige week vielen goed in de smaak, dus ik besloot gisteren weer een hele dag foto’s te maken voor een photo blog. Ik ging een middagje naar Breda met Lizzy, ik werkte aan mijn blog en aan een freelance opdracht en ’s avonds ging ik naar de zumba. 

 photo 1-4.jpg

Links: Yes! Gisteren mocht ik eindelijk vertellen met welk geheim project ik al een tijdje bezig ben. Samen met Milou van de webshop House of Lou hebben we een Valentijnscollectie opgesteld. De collectie ging om 9 uur online, dus ik checkte de webshop vanuit mijn bed. Het artikel hebben jullie gisteren al kunnen lezen. En pssst. Binnenkort komt er een leuke winactie aan! Rechts: Ik ben zelf dol op deze leuke kaarten uit de collectie. Wat vinden jullie ervan?

 photo 2-5.jpg

Links: Breakfast: twee pannenkoekjes met druiven en een hele grote mok verse muntthee. Rechts: Ik voelde me ’s ochtends een beetje beroerd. Ik ben heel erg verkouden en ik heb last van mijn keel en ’s ochtends werd ik ook nog eens misselijk. Dat ging na het eten gelukkig weer gauw weg. Ik maakte me op en toen zag ik er weer toonbaar uit! ;)

 photo 3-5.jpg

Links: Mijn telefoon lag op mijn bed op selfie-stand. Hoiiiii! Rechts: Mijn favoriete parfum van de laatste tijd: Ma Vie van Hugo Boss. Ik moest om 12 uur de bus pakken naar Breda en voor die tijd werkte ik nog aan een freelance opdracht.

 photo 4-4.jpg

Links: Wachten op de bus in het zonnetje. Rechts: Ik ging namelijk een middagje naar Breda met Lizzy! Ze was nog nooit in deze prachtige stad geweest (foei!!) dus ik liet haar de boel zien. We begonnen bij mijn favoriete lunchtentje Zeezicht. En je bent blogger of je bent het niet: eerst een foto maken voordat je begint met eten!

 photo 5-4.jpg

Links: Ik maakte natuurlijk ook een foto. Ik nam de Club Zeezicht (echt een aanrader!!) en Lizzy nam een broodje carpaccio. Yum yum! Rechts: Daarna slenterden we wat door de stad, maakten we outfitfoto’s van elkaar (resultaat gauw op mijn blog!!), kocht ik nieuwe sportschoenen en Lizzy kocht een hoesje voor haar telefoon. We waren in een unhealthy mood (hihi) en we belandden bij A Cup of Cake in een zijstraatje van de Grote Markt. Oh yum, wat zagen die cupcakes er goed uit!

 photo 6-3.jpg

Links: En ik kan je vertellen: ze waren heerlijk! Rechts: Nog even een selfie :)

 photo 7-3.jpg

Links: We liepen terug naar het station en in het park liepen overal konijntjes. Cuties! Rechts: Lizzy uitzwaaien in de trein. Doeeeii! Ik had mijn bus net gemist en toen ik deze foto maakte viel mijn telefoon uit. Ik dacht dat ik mijn externe oplader had meegenomen, maar dat was niet. #Thoughlife.

 photo 8-3.jpg

Links: Toen ik thuis kwam, lag dit exemplaar van Jij&Etos op me te wachten. Dit magazine is voor de medewerkers van Etos en in dit nummer sta ik erin met een tutorial! Rechts: Ik zal er binnenkort nog een artikel van maken, vinden jullie dat leuk?

 photo 9-1.jpg

Links: De schoenen die ik in Breda kocht: Nike Free 5.0 in het zwart. Ik ben er super blij mee en ze lopen echt heerlijk. Ze zijn eigenlijk bedoeld voor het sporten, maar ik moet denk ik heel erg mijn best doen om ze niet ook ‘gewoon’ aan te doen. Rechts: Diner time! Een kopje tomatensoep vooraf.

 photo 10-1.jpg

Links: En aardappeltjes, een gehaktbal en boontjes met ui en champignons. Lekker! Rechts: Mijn zusje en ik gingen na het eten nog een uurtje naar de Zumba. *dancingqueens*

’s Avonds maakte ik de freelance opdracht af en schreef ik deze blog. Ik sloot de avond af met nog een aflevering Gossip Girl.

Ik hoop dat jullie de plog weer leuk vonden!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 5 februari 2015 / 08:58

  Leuke plog! Je schoenen zijn echt gaaf, wauw! <3

 2. Jeanne
  5 februari 2015 / 09:00

  Heel leuk Tedje!!

 3. 5 februari 2015 / 09:54

  Ziet er uit als een gezellige dag :) Ik ben benieuwd naar het artikel over je Etos tutorial.

 4. 5 februari 2015 / 10:42

  Wat heb je leuke schoenen gekocht! Zeezicht heeft inderdaad lekker eten. Zo tof, ik heb je ontworpen valentijnskaarten al gewonnen op Facebook bij House of Lou! <3

  • Tedje
   Auteur
   5 februari 2015 / 11:07

   Aah super leuk Denise! Alvast veel plezier ervan :)

 5. 5 februari 2015 / 10:58

  Jaa leuk <3 Nu weer zin in die cupcakes hehe…

 6. 5 februari 2015 / 12:06

  Jaaa, weer een leuke plog! Ben benieuwd naar jullie outfitfoto’s :)

  • Tedje
   Auteur
   5 februari 2015 / 19:06

   Die zullen binnenkort op onze blogs te zien zijn! :)

 7. 5 februari 2015 / 12:12

  Leuke plog! Vind het altijd super leuk om plogs te zien van anderen :D

 8. 5 februari 2015 / 16:40

  Mocht ik ooit in Breda zijn dan ben ik te vinden in a Cup of Cake.

  Leuk overzicht en vrolijke foto’s!

 9. 5 februari 2015 / 17:08

  Leuke foto’s, oh die cupcakes zijn lekker.

 10. 5 februari 2015 / 17:36

  Wat een super leuke plog weer. Die cupcakes zien er echt heerlijk uit

 11. 5 februari 2015 / 19:25

  Wat leuk dat je een hele dag in Breda was! Ik woon er nu 2 jaar en ik vind de stad zo leuk. Iedere keer ontdek ik weer nieuwe dingen want het cupcake zaakje kende ik nog niet. Ik ga daar eens heel snel heen :) Aanrader vind ik t stiefkwartierke in Breda om te lunchen. Een klein zaakje maar zulke lekkere dingen!

  • Tedje
   Auteur
   5 februari 2015 / 19:50

   Daar ben ik nog nooit geweest! Die ga ik onthouden Vera, thanks voor de tip!

 12. 5 februari 2015 / 23:35

  Leuke plog weer! :) En: ja! ik ben heel benieuwd naar je artikel in het blad van de Etos!

 13. Ianthe
  6 februari 2015 / 14:20

  Ik heb de Nike Free 5.0’s ook en ze lopen inderdaad heerlijk! Net alsof ik wolkjes onder m’n voeten heb ;)
  Ik had het hardlopen vorige week weer opgepikt maar ben inmiddels alweer stil gevallen met dat koude weer, snel weer oppakken!

 14. 8 februari 2015 / 14:23

  Altijd leuk om in het leven van iemand anders te spieken. ;)

 15. 8 februari 2015 / 17:39

  Die Nikes! <3 Zou ze denk ik niet (alleen) voor het sporten aan doen. Tijdens een dag shoppen zouden ze vast en zeker ook heel fijn zitten aan onze voetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *