Plog 4 mei 2015 – Middagje Breda met Lizzy

 photo teddliciousplog_4mei.jpg

Gisteren heb ik weer een dagje geplogd; ik heb overal foto’s van gemaakt. Of ja, niet overal van natuurlijk, want dan zouden jullie over een dag nog niet klaar zijn met lezen. Gisterenochtend werkte ik aan mijn scriptie, krulde ik het haar van mijn zusje en ’s middags had ik afgesproken in Breda met Lizzy

 photo 01_2.jpg

Toen ik aan mijn scriptie zat te werken om 10 uur ’s ochtends, bedacht ik me een ineens dat ik vandaag zou gaan ploggen. Oeps! Nou, gauw maar een foto maken van mijn verse muntthee die ik aan het drinken was.

De Remington Curl Revolution reviewen! Een tijdje geleden was ik al op de perspresentatie van deze nieuwe krultang. Eerst even een paar filmpjes op YouTube kijken hoe ik dat gekke ding (hij draait namelijk rond!) het best kan gebruiken. Lotte legde het super duidelijk uit, thanks Lot!

 photo 02_2.jpg

Nou, testen dan maar. Spannend!

Mijn zusje wilde model zitten, super lief. Het is toch wel handig om zo’n tang te testen bij iemand met lang haar. Mijn haar is zelf ook gekruld op het event, maar ik krul mijn haar eigenlijk nooit zelf. Dus ik vond het verstandiger om het eerst even bij iemand anders te proberen. Binnenkort kunnen jullie de review verwachten. Plus misschien wel een hele leuke winactie (hint hint hint!).

 photo 03_2.jpg

Time for some make-up! Dit blijft mijn favoriete palette aller tijden.

Thuis loop ik altijd in de meest prachtige fluffy sokken.

 photo 04_2.jpg

Het was best mooi weer buiten, dus ik at nog even een paar aardbeien in het zonnetje.

Op naar de bus! Ik ging naar Breda waar ik met Lizzy had afgesproken. Gisteren reed ik door een straat en ik zag dat de mooie bloesemboom haar blaadjes aan het loslaten was. Snik. Ik heb zo genoten van alle mooie bloesem de laatste tijd! Ik besloot een straat om te lopen om een foto te maken van mijn voeten in deze roze bloesemzee. Is dat erg? Alles voor een Instagramfoto!

 photo 05_2.jpg

Ik ging met de bus naar Breda en op het station neusde ik nog wat bij de Bruna voordat Lizzy aankwam met de trein.

Wachten op het perron op Lizzy!

 photo 06_2.jpg

We hadden ontzettend veel honger, dus we besloten meteen te gaan lunchen. Door een vriendin werd ik getipt om naar In Kannen en Kruiken te gaan. Wat een super leuke tent is dit! En ze hebben heerlijke dingen op de kaart staan. Ik ging voor boterhammen met zalm en avocado en Lizzy ging voor boterhammen met avocadospread, mozzarella en zongedroogde tomaatjes. Yum!

We hadden allebei nog zin in iets zoetigs, dus we namen een peer speculaas taartje en een stukje carrotcake.

 photo 07_2.jpg

We zaten trouwens in de tuin, echt super leuk!

Ik wilde graag een nieuwe spijkerbroek, dus we liepen even langs de H&M. Ik paste deze broek en ik vond hem eigenlijk best leuk, alleen hij was veel te groot bij de band en er was geen kleinere maat meer. Dan maar even op internet bestellen.

 photo 08_2.jpg

Ik had mijn camera meegenomen om outfitfoto’s te maken.

Gezelligheid!!!

 photo 09_2.jpg

De outfitfoto’s kunnen jullie binnenkort verwachten op mijn blog.

We liepen weer terug naar het station door het park. Het was gezellig!

 photo 010.jpg

Ik stapte een halte eerder uit met de bus om nog even een stukje te wandelen. Het was zulk mooi weer!

’s Avonds aten we salade en groente leftovers van gisteren.

 photo 011.jpg

En om alle gezondheid te compenseren aten we nog een stuk pizza, haha.

De laatste tijd probeer ik iedere dag even te hoepelen! Meestal is dat voor of na het eten. Ik word er steeds beter in :)

 photo 012.jpg

Tijd voor een kopje thee en zelfgemaakte koekjes.

Om 8 uur natuurlijk twee minuten stilte en ik keek de herdenkingsceremonie op tv.

’s Avonds maakte ik deze plog, werkte ik nog wat aan mijn scriptie en maakte ik een begin aan de nieuwsbrief die ik voor mijn vaders bedrijf maak.

Bedankt voor het lezen!

Liefs van Tedje

Volg:

14 Reacties

 1. 5 mei 2015 / 08:02

  Ondanks dat je pas om 10 uur begon is het toch een lekker uitgebreide plog geworden. Ik ben zo benieuwd geworden naar het hoepelen, klinkt echt heel leuk om te doen en ook nog eens goed.

  • Tedje
   Auteur
   5 mei 2015 / 10:03

   Ah, bedankt! Het is echt super leuk om te doen! :)

 2. 5 mei 2015 / 08:33

  Wauw wat een heerlijke plog om met je mee te kunnen genieten van de fijne dag. Lekker productief ben je bezig geweest en fijne combi met zoveel gezelligheid <3 Fijne dag vandaag!

  • Tedje
   Auteur
   5 mei 2015 / 16:28

   Jaa ik ben gisteren best productief geweest en ik had ook nog eens een gezellige dag :) Thanks Dagmar!

 3. 5 mei 2015 / 15:36

  Wat een heerlijke dag, super gezellig samen met Lizzy! <3

 4. 8 mei 2015 / 10:54

  Leuke dag! Lukt het een beetje met je scriptie? In Kannen en Kruiken ziet er trouwens superlekker en gezellig uit, volgens mij zijn ze ook origineel wat betreft de kaart; boterhammen met zalm en avocado eet iedereen thuis, maar ik heb het nog nooit in een restaurant gezien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *