Plog 5 augustus: dagje Haarlem met Adorable Books

plog0

Ik besloot weer eens een dagje te ploggen, dat was véél te lang geleden (lees: in maart toen ik een weekendje naar Amsterdam ging). Afgelopen zaterdag ging ik met de meiden van Adorable Books een dagje naar Haarlem en ik neem jullie mee! 

plog1

Good morning! Ik vergat halverwege mijn cracker met Nutella natuurlijk alweer dat ik ging ploggen vandaag. Nog snel even een foto, haha! // Make-up time! De laatste tijd gebruik ik mijn Chanel palette weer heel vaak met groene kleuren. Love it.

plog2

Outfit of the day! // Ik reed eerst van Maastricht naar Eindhoven en vanaf daar reed ik samen met Danique naar Haarlem. Ik was nog nooit in Haarlem geweest, dus ik was benieuwd!

plog3

Regenachtig onderweg.. // Maar in Haarlem scheen de zon!

plog4

Ik was al vroeg vertrokken, dus inmiddels hadden we wel honger gekregen. First stop: By Lima in Haarlem. Kijk hoe leuk deze tegeltjesvloer is! // Ik nam de boterhammen met geitenkaas, súper lekker! Aanradertje hoor!

plog5

Daarna slenterden we lekker door de stad. Snuffelen bij Lush en allerlei andere leuke winkeltjes. Haarlem heeft echt een heleboel hotspots, niet alleen food hotspots. Op iedere hoek vind je wel een hip winkeltje met interieurdingen, planten of een hip kledingzaakje.

plog6

Het was natuurlijk een Adorable Books dag, dus een bezoekje aan de boekwinkel kon ook niet ontbreken. // Weer een leuke bloemenwinkel, zo gezellig!

plog7

Na een paar uurtjes rondgewandeld te hebben, was het tijd voor koffie. We streken neer bij Native, weer zo’n Instagram-waardig plekje.

plog8

Hoe cute is dit boekenhuisje? // De straten van Haarlem zijn trouwens echt heel cute. Overal staan planten buiten, zo gezellig!

plog9

Een bijna Instagram-waardige foto als je de man op de achtergrond weg zou denken, haha! // Net als altijd als we afspreken met Adorable Books eten we ’s avonds sushi. Het is een beetje een traditie geworden. Of we dat erg vinden? Natuurlijk niet!

IMG_2759

Lieve meiden van Adorable Books <3

plog10

Het was een súper gezellige dag! Megaveel gelachen en gekletst. Na het eten reden Danique en ik weer terug naar Eindhoven. Vanaf daar ging ik door naar Maastricht. // In ons appartementencomplex sloopte ik de klink, classy hoor! Oeps! Ik was rond 11 uur weer thuis.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en let me know of ik weer vaker moet gaan ploggen.

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 9 augustus 2017 / 06:18

  Haha, die deurklink! ;) Maar het klinkt echt als een heerlijk dagje! Leuk om eens samen een stad te bezoeken waar je niet dagelijks komt! Het doet me eraan denken dat ik ook snel weer eens een keer naar Haarlem wil gaan.

  • Tedje
   Auteur
   9 augustus 2017 / 09:08

   Haha, ja echt typisch iets voor mij om kapot te maken ;-) Moet je echt doen, is een super leuke stad!

 2. 9 augustus 2017 / 07:07

  Leuk zo’n dagje met z’n viertjes! Mooi om te zien dat jullie na al die tijd nog plezier samen hebben. En sushi is altijd goed toch, wie zegt daar nou nee tegen? ;)

  • Tedje
   Auteur
   9 augustus 2017 / 09:09

   Ja, echt leuk! Zijn wij ook heel blij mee, haha! Ik nooit tot zelden, kan iedere dag wel sushi eten ;-)

  • Tedje
   Auteur
   9 augustus 2017 / 09:11

   Haha, snap ik! En dat zo vroeg in de ochtend :-) Ik zou het ook zo weer kunnen eten hoor!

 3. 11 augustus 2017 / 09:51

  Leuk dat jullie naar Haarlem zijn geweest. Eén van mijn favoriete shop-, eet- en chillsteden in Nederland!

  • Tedje
   Auteur
   11 augustus 2017 / 13:45

   Ik vond het ook echt super leuk! Ik ga zeker weer eens terug :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *