Plog 5 december 2017 | gewone werkdag, bootcamp & verrassing

plog8

In december ga ik weer eens wat meer ploggen! Naast alleen mijn wekelijkse Take a look at my life ga je de komende tijd dus nog meer van mijn leven zien! Ik begin de plogreeks op 5 december, een hele normale dag.

plog1

Mijn dag begint met een boterham met pindakaas en een kop groene thee. // Daarna kleed ik me aan en trek ik mijn nieuwe fluffy sokken aan die ik van mijn zusje voor Sinterklaas heb gekregen. Hoe cute zijn deze <3

plog2

Daarna is het tijd om mijn adventskalender open te maken! Via Instagram stories (volg je me al?) unbox ik deze iedere dag! In de kalender van The Body Shop zat een vijl (altijd handig!) en in die van Clinique zat de custom-repair moisturizer met SPF 15.

plog3

Ik zat de hele dag achter mijn bureau, zo zien de meeste dagen van de week er bij mij uit! Ik werkte aan freelanceklussen, onder meer aan Strijp R, Aan het IJ, maar ik maakte ook een kerstnieuwsbrief voor het bedrijf van mijn vader en werkte ik aan Adorable Books. Mocht je het leuk vinden om te kijken wat voor werk ik allemaal doe, kun je terecht op mijn zakelijke website tedjevangils.nl. // Tijd voor de lunch! Ik lunchte met drie boterhammen: eentje met rookvlees en een beetje roomkaas en de andere twee boterhammen met kaas en komkommer. Ondertussen keek ik de nieuwste vlog van Rachel van de Huismuts.

plog4

Aan het eind van de middag was het tijd om boodschappen te doen. Ik had niks in huis voor het avond eten! Ik ging te voet naar de supermarkt. Onderweg naar de supermarkt belde ik mijn moeder, die was namelijk jarig! :-) // Tony’s Chocolonely in de aanbieding…. Gelukkig kon ik er heel snel voorbij lopen, want die repen lagen echt naar me te roepen! Maar ik heb nog zoveel chocolade in huis (lees: een dikke chocoladeletter, een reep Tony’s en een zak truffelpepernoten), dat het geen slim plan was om deze te kopen, haha!

plog5

Mijn boodschappentas was weer eens veel te zwaar. Om de minuut moest ik van hand of houding wisselen toen ik naar huis liep. Waarom wilde ik ook alweer 3 broden, een anderhalve literfles Spa rood en ketchup extra meenemen? Resultaat: dikke striemen in mijn handen, haha! #firstworldproblems. // Dit is de nieuwe Chapeau Magazine die afgelopen maandag gelanceerd werd! Er staat weer een verhaal van mijn hand in, altijd leuk om te zien.

plog6

Time for food! Ik maakte wraps met gehakt, mais en paprika. Guacamole, crème fraîche, ijsbergsla en tomaatjes erbij en je hebt echt een heerlijke wrap! // Dinsdag = bootcampdag. Het begint steeds kouder te worden, tijd om mijn hoofdband weer uit de kast te trekken. Het was een hele fijne training!

plog7

Toen ik thuis kwam, trof ik dit aan in mijn schoen… Maar goed dat ik die Tony’s niet had meegenomen uit de supermarkt, haha! Super lieve verrassing van mijn vriend! // Ik sprong in de douche en voor het slapen keken mijn vriend en ik nog een aflevering Mindhunter. We zijn er pas net mee begonnen (we hebben 2 afleveringen gekeken), maar we vinden het allebei heel leuk! Hoe grappig is het trouwens dat Jesse van Glee de hoofdrol speelt in Mindhunter!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien, ook al was het maar een gewone dag zonder spannende dingen. Maar ja, dat is wel the real life! Gewoon werken, boodschappen doen, sporten en serie kijken. :-)

Willen jullie meer plogs zien? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 6 december 2017 / 11:49

  Wat leuk om dit zo te zien zeg!! Haha en ik herken het probleem met tè veel boodschappen. Ook echt iets voor mij

 2. 6 december 2017 / 12:00

  Wat leuk! Ook grappig die pepernootjes eromheen haha, ik ben wel benieuwd naar mindhunter! Eerst Dark afronden en Gilmore girls en suits…

  • Tedje
   Auteur
   6 december 2017 / 16:22

   Oh, ik ken het probleem. Zo veel series, zo weinig tijd ;-)

 3. 6 december 2017 / 14:59

  Leuke plog! Ik vind het ook juist leuk om zo’n “normale” werkdag te zien :) En knap dat je die Tony’s hebt kunnen weerstaan haha. Toevallig heb ik Mindhunter ook pas gezien samen met mijn vriend, toffe serie inderdaad!

  • Tedje
   Auteur
   6 december 2017 / 16:23

   Ah, leuk om te horen Kristel! :-) Ja, ik vind hem tot nu toe erg leuk. We gaan hem sowieso afkijken!

 4. 6 december 2017 / 15:36

  Wat grappig wij hebben ook net twee afleveringen van Mindhunter gekeken! Vanavond vast weer verder ;)

  Enne super leuk een keer zo’n plog.

  Gr Joyce

 5. 6 december 2017 / 16:02

  Die berg Tony’s is echt zooo verleidelijk haha! Maar de lieve verrassing van je vriend is nog veel leuker dan zo’n reep natuurlijk, zo lief!

  • Tedje
   Auteur
   6 december 2017 / 16:24

   Haha ja dat was echt super cute. Had het echt niet verwacht!

 6. 6 december 2017 / 16:14

  HAHA die repen tony’s roepen mij ook altijd, verslavend zijn die

 7. 6 december 2017 / 18:51

  De serie mindhunter ken ik nog niet! Daar ben ik wel benieuwd naar en oeh truffel… hoe lekker?! haha het is maar goed dat je die reep niet hebt gekocht inderdaad, zo verslavend.

 8. 7 december 2017 / 13:55

  Wij hebben Mindhunter pas uitgekeken! Originele serie, vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *