Plog 5 oktober: Adorable Books en Happy Italy

 photo plog-5-oktober-teddlicious.jpg

Ik heb maandag weer eens een dagje geplogd! Al bedacht ik me dat toen ik onderweg naar mijn werk was, dus van de eerste helft van de ochtend heb ik helaas geen foto’s. Maar dat mag de pret niet drukken! Ik ging ’s avonds naar Happy Italy in Tilburg met mijn lieve vriendinnen/collega’s van Adorable Books. Kijk je mee? 

 photo 01_3.jpg

Links: Onderweg naar mijn werk! Mijn auto parkeer ik ongeveer een kwartiertje lopen van kantoor af. Meestal wel lekker om even te wandelen! Behalve als het regent natuurlijk :( Rechts: Ik drink op kantoor echt liters thee op een dag. Deze mok van Starbucks vind ik zo leuk!

 photo 02_3.jpg

Links: Tijd voor druiven! Rechts: Ik ben de hele dag aan het werk voor Stylecowboys.nl, maar ik schrijf ook teksten voor verschillende sites waar we voor werken en houd ik hun social media kanalen bij.

 photo 03_3.jpg

Links: En toen was het alweer vijf uur! Soms vliegen de dagen echt om op kantoor! Ik had al de hele dag zin in chocolade, dus ik kocht een KitKat. Oeps. Rechts: Herfstblaadjes! Ik droeg trouwens een poncho, perfect om nu te dragen! Ook heel fijn tijdens het autorijden. Na het werk reed ik meteen door naar Tilburg. Daar had ik afgesproken met de meiden van Adorable Books.

 photo 04_3.jpg

Links: Ik parkeerde mijn auto in de parkeergarage in de stad. Rechts: We spraken af bij Happy Italy, LEKKER! Zo grappig trouwens: niemand woont in Tilburg, maar toch spraken we dat af, omdat het de meest centrale plek voor ons is.

 photo 05_3.jpg

Links: Time for pizza! Ik nam de pizza Pollo con extra. Heerlijk was ‘ie, maar de porties bij Happy Italy zijn altijd zo groot! Ik kreeg hem niet op, haha. Rechts: We deelden met z’n vieren een Pizza Nutella. GODDELIJK.

 photo IMG_8939.jpg

Nog even een selfie voordat we afscheid namen.

 photo 06_3.jpg

Links: En toen ging ik weer terug naar huis! Rechts: Verwarming aan in de auto, want het was fris geworden!

 photo 07_3.jpg

Links: Ik stopte speciaal op een parkeerplaats langs de weg om een foto te maken van Westpoint in Tilburg. Zo leuk altijd met die lichtjes. Rechts: Toen ik thuis kwam lag er een nieuw boek op me te wachten die ik ga lezen voor Adorable Books!

 photo 08_3.jpg

Links: Voor het slapen smeerde ik me in met deze heerlijke body butter van The Body Shop. Kan mijn huid op dit moment wel gebruiken! Rechts: Ik wilde nog lezen op mijn e-reader, maar het bestand dat ik erop had gezet deed het niet! Uiteindelijk zette ik de PDF op mijn telefoon en las ik nog honderd bladzijden van een nieuw boek dat nog niet uit is! Dat is zo leuk aan redacteur zijn bij een boekenblog: vaak mag je boeken lezen die nog niet in de winkels liggen!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

  • Tedje
   Auteur
   9 oktober 2015 / 13:58

   Nee, ik geloof het niet! Deze staat op kantoor maar die is al een tijdje oud!

 1. 9 oktober 2015 / 08:40

  Wat een leuke plog. Ik heb dus nog nooit bij Happy Italy gegeten..maar daar komt over een tijdje vast verandering in want ik geloof dat er ook één in Breda komt :-)! Leuk, boeken lezen die nog niet uit zijn!

  • Tedje
   Auteur
   9 oktober 2015 / 13:57

   Jaa dat heb ik ook gehoord, ergens in 2016 geloof ik! Dan weet ik zeker dat ik nog vaker naar Happy Italy ga, want ik woon vlakbij Breda :)

 2. 9 oktober 2015 / 09:36

  Leuke foto’s! Ik heb ook een poncho, maar dat is meer een cape en die is best lastig omdat hij steeds van mijn schouders af wil glijden. Problemen, problemen ;-)

 3. 9 oktober 2015 / 19:59

  Dat eten bij Happy Italy ziet er lekker uit zeg! Volgende week ga ik ook daar uiteten, en ik kijk er nu al naar uit <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *