Plog 7 december 2017 | freelanceklus in Haarlem

plog-2-december

Mijn plog van afgelopen dinsdag werd zo goed bekeken, dat ik besloot donderdag maar weer een dagje te ploggen! Ik had een klus in Haarlem en ik ging eten met een vriendin! 

plog01

Good morning! Mijn wekker ging om half 8. Ik maakte me weer eens op met het Smashbox Full Exposure palette. Ik blijf dit een fijn palette vinden! // En ik gebruikte voor het eerst mijn nieuwe beautyblender die ik laatst opgestuurd kreeg! Ik moet er nog even aan wennen, maar ik denk wel dat ik dit heel fijn ga vinden!

plog02

Halverwege mijn boterham met muisjes kwam ik erachter dat ik natuurlijk nog een foto moest maken. // Helemaal ingepakt vertrok ik om kwart over 8 richting Haarlem vanuit Maastricht. Een hele rit, maar wel voor iets super leuks! Ik heb namelijk een nieuwe klus als coördinator voor drie magazines.

plog03

Hop, in de auto! Een lange rit voor de boeg: 2,5 uur zonder file. En uiteindelijk heb ik nog bijna een half uur in de file gestaan, haha! // Maar eerst nog even tanken in België.

plog04

Ik krijg instructie over de werkwijzen van de nieuwe magazines. // Dit zijn ze: Vives (een onderwijsblad), Linux (alles over open source) en Java (een tijdschrift voor de Java-professional). Super leuk, zo’n nieuwe uitdaging.

plog1

Ik lunch samen met vriendin Joni, die me aan deze klus heeft geholpen, super fijn! En gezellig natuurlijk. Ik vergeet totaal een foto te maken. Daarna ga blijf ik werken op kantoor aan andere klussen. Fijn dat dat mag! De ringen zijn trouwens van Melano. // Ik werk de hele middag op kantoor en daarna stap ik de auto in, op weg naar Danique V., mijn lieve collega en vriendin van Adorable Books. Zij woont namelijk in Haarlem, dus ik ga bij haar eten. Onderweg regent het super hard (al zie je dat niet op de foto? Toch regende het echt heel erg, haha!).

plog2

We maken een lekkere salade met zoete aardappel, spekjes, parmezaanse kaas, paprika en zilveruitjes. Met een dressing van stroop en balsamicoazijn. Die ga ik zeker nog eens maken! // Jeetje, het wordt wel een donkere plog zo met al die donkere foto’s. Tsja, dat krijg je met dat winterse, donkere weer en een iPhone 6 die best aan vervanging toe is ;-)

plog3

Even spelen met Ollie, de grasparkiet van Danique. Wat een geinig beestje! // Om kwart voor 7 stap ik de auto in, samen met mijn grote vriend Droste ;-) Het belooft een lange rit te worden, al zegt de navigatie dat ik het in minder dan 2,5 uur kan rijden. Helaas staat er een auto met pech op de A2 bij Utrecht, waardoor ik er alsnog 3 uur over heb gedaan om thuis te komen.

Om kwart voor 10 kom ik thuis en duik ik in bed met de nieuwste aflevering van Riverdale. Daarna val ik als een blok in slaap…

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 8 december 2017 / 13:14

  Heel leuk, je plogs! Die salade ziet er heel goed uit en klinkt ook nog eens alsof hij makkelijk te maken is. Die ga ik onthouden!

  • Tedje
   Auteur
   10 december 2017 / 11:31

   Thanks, Simone! Ja, hij was echt lekker :-)

 2. 8 december 2017 / 16:55

  Dat is een lange rit zo, maar wel leuk dat een vriendin die klus voor je geregeld had.

  • Tedje
   Auteur
   10 december 2017 / 11:32

   Jep, maar ach! Voor een goed doel :-)

 3. 9 december 2017 / 07:45

  Weer een leuke plog! Balen dat de rit niet zo soepeltjes ging, zo vermoeiend kan dat zijn..

  • Tedje
   Auteur
   10 december 2017 / 11:32

   Thanks, Loes! Ja, was aardig gesloopt toen ik thuis kwam inderdaad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *