Plog 7 juli 2014 – Efteling!

 photo eftelingcollage.jpg

Maandag heb ik weer een hele dag foto’s gemaakt voor een plog, een picture blog. Ik had een super leuk dagje met Lizzy van Ourfavourites: we gingen naar de Efteling en naar de bioscoop! 

 photo IMG_9261.jpg

Ik was al bij de bushalte toen ik besefte dat ik vandaag zou gaan ploggen. Oeps! Ik werd wakker in Maastricht bij mijn vriend. Hij moest er al vroeg uit om te gaan werken en ik kon nog eventjes blijven liggen. Iets voor half 10 stapte ik de deur uit om naar de bus te gaan. Het zou een leuke dag worden, jeehh!!

 photo IMG_9267.jpg

In de trein naar Eindhoven ging ik verder in The Fault In Our Stars. In Eindhoven moest ik overstappen naar Tilburg en daar meette ik ook met Lizzy. Eenmaal in Tilburg aangekomen, zou ik mijn koffer eigenlijk in een kluisje dumpen. Helaas waren de kluisjes kapot en moest ik mijn kapotte koffer meezeulen naar de Efteling. Gelukkig kon ik mijn koffer bij de Efteling kwijt ;)

 photo IMG_9268.jpg

Met de bus vanaf Tilburg gingen we naar de Efteling. Op het station kochten we nog lekkere dingen voor in het pretpark.

We hadden er super veel zin in! Het was ook prachtig weer, we hadden precies de goede dag uitgekozen! Nu ik dit schrijf (op dinsdag), is het namelijk nog niet echt droog geweest.

They see us rollin’!

 photo IMG_9271.jpg

Joris en de Draak! Wat een super leuke attractie is dat toch! We gingen ook nog in de Python, de Vogelrok en in de bobslee.

 photo IMG_9272.jpg

 photo IMG_9275.jpg

Lunchen in de bootjes. Vaste prik, dat deed ik vroeger als kind altijd al!

 photo IMG_9277.jpg

In de Piraña, een waterattractie. Het was gelukkig super mooi weer waardoor we snel opdroogden.

 photo IMG_9278.jpg

Een beetje een wazige foto, maar het gaat om het idee. Tijd voor een ijsje!

 photo IMG_9282.jpg

Op de foto bij de Vliegende Hollander. We hadden super veel zin om in die attractie te gaan, maar er was helaas een technische storing. Bummer!

 photo IMG_9286.jpg

Aan het einde van de middag liepen we nog gezellig door het Sprookjesbos. Jeugdsentiment! Voor de draak was ik vroeger altijd heel erg bang. We bleven even kijken om te zien hoe kleine kindjes op de draak reageerden. De meesten waren ook heel bang! Toch was er één stoer meisje die dichtbij durfde te komen.

 photo IMG_9285.jpg

Tsja, deze foto kan natuurlijk niet ontbreken.

 photo IMG_9288.jpg

We hebben zo’n geluk gehad met het weer! Hier gingen we ook even chillen.

 photo IMG_9290.jpg

Gefascineerd hebben we met z’n tweeën gekeken naar de Sprookjesboom. Wat is dat ontzettend realistisch gemaakt!

 photo IMG_9291.jpg

Daarna reserveerden we nog kaartjes voor de Ravelijn show. We hadden die nog nooit gezien. Nu nog steeds niet, want ook daar was een technische storing.

 photo IMG_9293.jpg

Toen gingen we maar eten, haha! Kibbeling met frietjes, yummie!

 photo IMG_9297.jpg

 photo IMG_9299.jpg

Alsof het nog niet leuk genoeg was allemaal, gingen we na de Efteling door naar de Euroscoop in Tilburg. We gingen naar de Sneak Preview. De film die werd getoond was Begin Again. En ik heb heel leuk nieuws voor jullie met betrekking tot deze film:) Daarvoor moet je mijn site in de gaten houden de komende tijd!

Het was zo’n leuke dag! We hebben het ontzettend gezellig gehad en ik heb echt genoten :)

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 9 juli 2014 / 07:16

  Wat een leuke plog!! Balen van de technische storingen, maar zo te zien hebben jullie een top dag gehad! Super.

 2. 9 juli 2014 / 07:16

  Leuke dag hebben jullie gehad bij de Efteling. En ben benieuwd naar het film nieuwtje ±’

 3. Mieke
  9 juli 2014 / 07:43

  Lizzy heeft veel weg van Jenna van The Vampre Diaries.

 4. 9 juli 2014 / 08:25

  Wauw wat een heerlijke dag, zo fijn om te zien het plezier wat jullie hebben beleefd! Geweldige foto’s en wow inderdaad de perfecte dag ervoor!

 5. 9 juli 2014 / 08:25

  Volgens mij was dat een hele gezellige dag! ♥

 6. 9 juli 2014 / 09:10

  Leuk om te zien! Ik ben echt al héél lang niet in de Efteling geweest.

 7. 9 juli 2014 / 10:03

  Wat een leuke foto’s! Ik zag een deel al voorbij komen op IG, wat hebben jullie geluk gehad met het weer!

 8. 9 juli 2014 / 10:27

  Oh ik heb de trailer gezien van Begin Again, die lijkt me echt superleuk! Ik was maandag ook in de Efteling, inderdaad echt precies de goede dag! Jammer van de storingen, hebben wij geen last van gehad, ik ben gewoon in de Vliegende Hollander en bij Raveleijn geweest. Aan het Sprookjesbos zijn we helaas niet meer toegekomen, dat is inderdaad echt jeugdsentiment haha! Gezellige dag en best handig die rolstoel, dan kun je overal sneller in toch?

  • 9 juli 2014 / 10:27

   Alleen een beetje jammer als je de hele dag met je koffer liep te sjouwen. :P Je haar zit trouwens wel mooi!

  • Tedje
   Auteur
   9 juli 2014 / 10:47

   Ahhh jammer dat ik je niet ben tegengekomen! Meh, hadden we net pech dan :( Jaa we moesten steeds maar eventjes wachten. En ik kon mijn koffer kwijt bij de Efteling, gelukkig! Anders had ik er de hele dag mee moeten sjouwen inderdaad, dat zou ellendig zijn geweest ;)

 9. 9 juli 2014 / 11:00

  Oh, de Efteling. Het is echt ontzettend lang geleden dat ik daar nog ben geweest. Vroeger gingen we met mijn ouders en een bevriend gezin twee keer per jaar naar daar. Lunchen deden we toen ook telkens in de bootjes. ;)

 10. 9 juli 2014 / 11:13

  Mij familie woont super dichtbij de Efteling, ik kwam er vroeger ook wel eens wil er nu nog een keer heen maar dan met me dochter hele leuke foto’s zag al foto voorbijkomen op Instagram!

 11. 9 juli 2014 / 12:10

  Wat een leuke foto’s! Het ziet er uit als een hele geslaagde dag. De Efteling is sowieso echt super leuk! :)

 12. 9 juli 2014 / 18:11

  Leuk om te lezen. Wat fijn dat jullie zo’n goede dag hadden wat betreft het weer. Lunchen in de bootjes is voor ons ook echt vaste prik!

 13. 9 juli 2014 / 20:36

  De efteling is zo leuk ik wil er ook weer snel naartoe! leuke foto’s x

 14. 9 juli 2014 / 22:04

  leuke foto`s! De kibbeling in de Efteling is altijd heerlijk halen wij altijd als wij er zijn <3

 15. 10 juli 2014 / 16:07

  Leuk om te zien. Ik ben ook al enkele keren in de Efteling geweest, altijd fun!

 16. 15 juli 2014 / 18:02

  Ziet er heel gezellig uit! Ik wil ook zo graag weer een keer naar de Efteling, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *