Plog 8 december: werk en uiteten met Lizzy

plog-8-december-teddlicious

Gisteren heb ik weer eens een dagje geplogd (photo blogging). Dat was veer veel te lang geleden, want mijn laatste plog was op 5 oktober. Gisteren ging ik naar mijn werk en ‘s avonds ging ik naar Eindhoven om te eten met Lizzy! Kijk je mee? 

plog-teddlicious-1

Goedemorgen! Mijn zusje had wraps voor me gemaakt met humus, pesto, sla en ham. Zo lekker en natuurlijk super lief! Ik nam ook nog druiven mee naar het werk (ik wilde bijna school typen, haha!) en ik at een banaan. // Let’s go to work! Ik droeg mijn favoriete jasje van Dept. Heb hem al twee of drie jaar maar ik raak er nog niet op uitgekeken!

plog-teddlicious-2

Daisy van Marc Jacobs is bijna op! :( // Hup, de auto in en op naar het werk! Ik ben nog steeds zo blij met mijn eigen auto, wat een vrijheid!

plog-teddlicious-3

Op kantoor! Ik denk dat veel van jullie het al weten, maar ik schrijf voor DutchCowboys en ik ben hoofdredacteur van StyleCowboys! Allemaal even een kijkje nemen dus! // Heel de dag door thee drinken. Lekker!

plog-teddlicious-4

We krijgen een mini-worstenbroodje. Daar zeg ik geen nee tegen! // Lekkere wraps!!

teddlicious-plog-5

Lopen naar de auto. Iedere dag wandel ik zo’n twintig minuten en dat alleen al door naar de auto te lopen. Best fijn eigenlijk, maar ik was nu mijn paraplu vergeten en het regende. Oh well, mijn sjaal fungeerde ook prima. // Vanochtend ben ik tien minuten op zoek geweest naar mijn OV-kaart, bleek hij gewoon in mijn portemonnee te zitten. Typisch Tedje weer! Ik ging trouwens met de trein naar Eindhoven, want er stond mega veel file op de weg! En nu kon ik tenminste lekker lezen onderweg.

plog-teddlicious-6

Lezen in het laatste deel van After van Anna Todd. Een recensie kun je binnenkort lezen op onze boekenblog Adorable Books! // Ik sprak met Lizzy af in Eindhoven, want we hadden elkaar al veel te lang niet meer gezien! We aten bij Soprano’s en ik nam carpaccio vooraf.

plog-teddlicious-7

Als hoofdgerecht had ik kip en daarna aten we nog een chocolademousse! // Het is altijd zo ontzettend gezellig met Lizzy! We hebben super veel gelachen, maar we kunnen ook zo fijn over serieuze dingen praten. Ben echt mega blij dat ik haar heb leren kennen door het bloggen!

Ik hoop dat jullie de plog leuk vonden om te zien en te lezen!

Liefs van Tedje

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 9 december 2015 / 06:49

  Wat een fijne dag heb je gehad. Een plog vind ik altijd leuk, dus kom maar door met die plogs :-)!

  • 9 december 2015 / 09:31

   Leuk, Femke! Ik zal proberen om er deze maand nog meer te maken!

 2. 9 december 2015 / 08:45

  Gezellig dagje! Wat lief dat je zusje je lunch had gemaakt, zou mijn broertje helaas niet doen voor mij, haha!

 3. Chantal
  9 december 2015 / 10:11

  Leuk dat je weer eens ploft! Zou je een keer kunnen vertellen wat je precies doet voor je werk? Lijkt me wel interessant, ik ken dutch cowboys namelijk niet

 4. 9 december 2015 / 11:06

  Ziet er uit als een leuke dag! Tof zeg die baan van jou!

 5. 9 december 2015 / 20:24

  Het jasje is ook superleuk! Leuke plog om te zien! En yum het eten ziet er goed uit zeg! Leuke foto van jullie ook!

 6. 11 december 2015 / 22:23

  Ah jullie zijn allebei ook zo ontzettend leuk en gezellig! Blij dat ik jullie heb mogen interviewen :)

 7. 14 december 2015 / 12:47

  wat een leuke plog en uiteten, mm love!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.