Plog 8 februari: mijn dag als een freelancer & Fifty Shades Darker

plog-8

Gisteren maakte ik weer eens een hele dag foto’s, om deze vervolgens aan jullie te laten zien in deze plog! Ik laat je zien hoe een dag als freelancer er zoal uitziet en ’s avonds ging ik met een vriendin naar de bioscoop! 

plog-1

Good morning! Ik sprong in de douche en smeerde mezelf daarna in met deze body butter van Dove. Lekker is die! // Ik zette alvast mijn computer op mijn kantoor aan.

plog-2

Mijn ontbijt: een cracker met Nutella (jaaa uit de 3 kilo pot!!) en een mandarijntje. En thee van Clipper, die is zo lekker! // Ik werkte de hele ochtend, en ondertussen bestelde ik dit notitieboekje. Ik ga namelijk een Bullet Journal bijhouden! Ik heb me er eens in verdiept en dat kan nog wel eens wat voor mij zijn. Als ik ermee begonnen ben, zal ik er een artikel van maken!

plog-3

Foto’s maken voor het artikel met tips om productief thuis te werken, dat inmiddels al online staat. Ik maakte verder nog wat blogposts voor Teddlicious en Adorable Books. // Verder was ik bezig met het afronden van Flying Dutchman van KLM waar ik een klus voor heb.

plog-4

Tijd om te lunchen! Ik smeerde een paar boterhammen en zette een aflevering Gilmore Girls aan die ik nog moest afkijken. // Daarna was het tijd om mezelf op te maken. Ik pakte mijn Too Faced palette er weer eens bij. Dit blijft zo’n mooi palette!

plog-5

Ready to go! Ik had een afspraak in Brabant, een lekker ritje in de auto voor de boeg dus. // Meeting! Na de meeting eet ik gauw even bij mijn ouders.

plog-6

En weer terug naar huis rijden! Het is normaal anderhalf uur, maar ik doe er nu toch wel twee uur over. Ach, muziekje aan en gaan!

plog-7

Ik kom rond kwart voor 8 thuis, tijd om naar de bioscoop te gaan! Samen met een vriendin gaan we naar de Ladies Night van Fifty Shades Darker. We hebben allebei de boeken gelezen en de vorige film hebben we ook samen gezien. Ik vond de film niet spectaculair, maar het was sowieso een gezellige avond <3

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 10 februari 2017 / 09:02

  Plogs zijn zo leuk om te lezen :)! Zo te zien heb je een leuk dagje gehad!

  • Tedje
   Auteur
   10 februari 2017 / 11:33

   Ja! Erg productief en ’s avonds ook nog naar de film geweest, YAY!

 2. 10 februari 2017 / 09:47

  Klinkt als een heerlijke dag. Nog steeds geen spijt dat je freelance bent gaan werken gok ik zo? ;) Super leuk hoor!

  • Tedje
   Auteur
   10 februari 2017 / 11:33

   Haha, nee, nog geen moment spijt van gehad!

 3. 10 februari 2017 / 09:56

  Leuk om te zien Tedje. Volgens mij ben je lekker bezig! Wat is houdt een Bullet Journal in? #nieuwsgierig

  • Tedje
   Auteur
   10 februari 2017 / 11:36

   Ik ga je even appen, haha! Ik ga er denk ik binnenkort nog een artikel over maken! Maar even kort samengevat: het is een soort agenda/planner/dagboek/notitieboek. Waar je heel mooi in kan schrijven en lijstjes kan maken, doelen kan opstellen en dat soort dingen!

 4. 10 februari 2017 / 10:36

  Ik vind je PLOG’s erg leuk om te lezen! Vooral nu je freelancer bent en zelf je tijd indeelt. Ik ben nu trouwens wel erg benieuwd naar de tweede fifty shades film haha

  • Tedje
   Auteur
   10 februari 2017 / 11:36

   Leuk! Ik zal vaker gaan ploggen, vind het zelf ook heel erg leuk om te doen! :-)

 5. 10 februari 2017 / 12:41

  Ik heb zelf al anderhalf jaar een bullet journal en vind het echt geweldig! Ik ben nu al benieuwd nar jouw artikel erover!

  • Tedje
   Auteur
   13 februari 2017 / 10:40

   Oeh leuk! Ik ben net begonnen en ik vind het nu al super leuk! :-)

 6. 10 februari 2017 / 20:24

  De tweede fifty shades film vond ik echt heel erg goed! Ik ben gisteren geweest.

 7. 11 februari 2017 / 15:42

  Productief dagje! Dat Too Faced palette wordt zo te zien aardig door je liefgehad, haha!

  • Tedje
   Auteur
   13 februari 2017 / 10:41

   Haha, ja! Heb hem een tijd heel intensief gebruikt en nu was ik hem een beetje uit het oog verloren, maar ik heb hem weer herontdekt :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *