Plog 9 juli 2014 – Sushi, Den Haag & WK

 photo plogcollage-1.jpg

Yes, weer tijd voor een plog! Nu het vakantie is, lijkt het me leuk om wat vaker te gaan ploggen. De Take a look at my life’s worden steeds langer namelijk en zo kan ik het een beetje spreiden. Bovendien vind ik het ook erg leuk om plogs van andere bloggers te bekijken. Ik hoop dat jullie mijn plogs ook leuk vinden!

Woensdag werd ik om 9 uur wakker. Ik bleef er tot half 10 in liggen. Ik kwam maar niet verder met level 50 van TwoDots, een spelletje waar ik een beetje verslaafd aan ben geraakt de laatste tijd.

 photo IMG_9359.jpg

Tijd om in de douche te gaan! De shampoo die ik gebruik is van Andrélon, een conditioner van Neutral en de douchegel is van Rituals.

Daarna ontbeet ik en keek ik tegelijkertijd de 100e aflevering van Pretty Little Liars. Hij was ontzettend spannend!

Toen was het tijd om mijn tas in te pakken, want ik ging naar Den Haag om te meeten met mijn lieve Adorable Books collega’s Danique E., Yara en Danique V. Woensdagavond was het voetbal en ik bleef bij Yara slapen. Slaapspullen mee dus!

 photo IMG_9360.jpg

Outfit of the day! Mijn blouse is van Yaya, topje van H&M, broek van Zara, All Stars, armbandjes van Biba en een ketting van Primark.

 photo IMG_9361.jpg

Bah, wat was het vies weer woensdag. In een warme en kleffe bus, op naar Breda! Ik pakte mijn oude Eastpack er weer eens bij. Ik heb een gele en die gebruikte ik altijd op de middelbare school. Grappig om die weer eens te dragen.

 photo IMG_9363.jpg

Ik had nog niet geluncht, dus ik at even wat op het station. Het werd een wrap van de Albert Heijn met een flesje Ice Tea Green.

 photo IMG_9365.jpg

Daarna nog een stukje lezen in The Fault In Our Stars.

Danique E. zat al in de trein en ik stapte bij haar in. Onderweg naar Den Haag!

 photo IMG_9369.jpg

We hadden afgesproken bij Yara en zij heeft een supercute vogeltje genaamd Miley. Hoi!

 photo IMG_9370.jpg

Lekker thee drinken en wachten op de andere Danique.

Even gek doen.

 photo IMG_9371.jpg

Oh ja, helemaal vergeten mijn nagels op de foto te zetten. Speciale WK-nagels die ik maakte voor TESS Tijdschrift.

 photo IMG_9372.jpg

Daarna was het tijd om sushi te gaan maken. Oh, daar hadden we de hele dag al zin in. Deze stokjes van Blond Amsterdam vind ik trouwens echt geweldig.

Alle voorbereidingen waren getroffen. Nu alleen nog rollen.

Homemade sushi!!! We hadden sushi’s met zalm, tonijn, komkommer, avocado en crispy. Yummmm!

 photo IMG_9375.jpg

Alsof we nog niet genoeg hadden gegeten: als toetje hadden we soesjes. Daar zeg ik geen nee tegen…

 photo IMG_9384.jpg

Na het eten zwaaiden we Danique uit, want die ging al wat eerder naar huis. Vervolgens gingen we nog even naar de supermarkt om drinken te kopen. Daar zagen we deze HUGE fles Arizona. Die moest natuurlijk mee.

Danique E. ging al eerder naar huis, dus bleven we nog met z’n drieën (+ de vriend van Yara) over om voetbal te kijken. We waren er helemaal klaar voor!

 photo IMG_9414.jpg

Oh, wat was de wedstrijd spannend! Helaas heeft Nederland niet gewonnen, maar ik vond wel dat ze goed hebben gespeeld. De penalty’s waren gewoon net te veel :( Wij hebben in ieder geval een gezellige avond gehad met deze heerlijke gefrituurde garnalen die nog over waren van de sushi. Yum! Na de wedstrijd bleef ik samen met Danique V. slapen bij Yara.

Ik hoop dat jullie de plog weer leuk vonden om te zien.

Liefs van Tedje

Volg:

8 Reacties

 1. 11 juli 2014 / 10:39

  Wat een superleuke plog! Jammer hè, Nederland verloren… Grrr..! Die Blond Sushi stokjes MOET ik ook hebben, haha! Ik ga even kijken of ik die toevallig binnenkort tegenkom!

 2. 11 juli 2014 / 13:25

  Wat een leuke en gezellig plog. Ik moet aflevering 99 en 100 nog zien van PLL. Daar vind ik het weekend vast wel even tijd voor.

 3. 11 juli 2014 / 20:07

  Leuke plog! Gezellig dagje hebben jullie gehad. Sushi ziet er echt super lekker uit.

 4. Fred
  12 juli 2014 / 07:54

  Je moet echt sportcommentator worden! wat een verslag! …;) Balen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *