Plog 9 maart 2015 – hoelahoepen, scriptie en hardlopen

 photo start_1.jpg

Ik vind het zelf altijd super leuk om plogs, snapshot diaries en fotodagboeken te zien bij andere bloggers en ik vind het zelf maken van plogs ook heel erg leuk. Gisteren heb ik weer een hele dag overal foto’s van gemaakt!

 photo 1_1.jpg

Links: Good morning! Ik werd wakker in Maastricht bij mijn vriend. Ik wilde eigenlijk gelijk met hem opstaan en de bus om 8 uur pakken, maar ik had slecht geslapen dus ik besloot om nog eventjes te blijven liggen. Rechts: Ik had ontzettend veel zin in witte boterhammen met Schuddebuikjes (die lekkere witte met chocolade!).

 photo 2_1.jpg

Links: Uiteindelijk nam ik om half 10 de bus. Rechts: Op naar huis met al mijn spullen.

 photo 3_1.jpg

Links: Wachten op de bus. Rechts: Onderweg spotte ik trouwens al bloesem! Ik kan niet wachten tot het weer prachtig weer wordt. Net als zondag.

 photo 4_1.jpg

Links: Ik lees eigenlijk altijd in de trein. Nu ben ik bezig in Als ik het licht niet kan zien van Anthony Doerr. Prachtig boek! Rechts: Het is een flink dik boek, maar ik ben al over de helft!

 photo 5_1.jpg

Links: Wachten op de bus naar huis. Uiteindelijk ben ik zo’n drie uur onderweg van deur tot deur. Rechts: Toen ik thuis kwam, kon ik meteen aanschuiven, want mijn nichtjes waren bij ons aan het eten. Lekker tosti’s! Ik had zo’n honger dat ik vergat een foto te maken. Boven lagen er allerlei pakketjes op me te wachten.

 photo 7_1.jpg

Links: Ik bestelde een nieuwe sport bh en een tight van Nike bij Zalando en die waren binnengekomen. Rechts: De nieuwe Ahá lag in de brievenbus, het magazine voor het personeel van Albert Heijn. Aan dit nummer heb ik meegewerkt!

 photo 8_1.jpg

Links: Blijft leuk om je naam te zien. Rechts: Een ‘aan’ foto. Spannend hoor om zo op mijn blog te zetten….

 photo 6_1.jpg

Links: En nog een pakketje van de uitgeverij. Een nieuw boek om te lezen! Rechts: Met wel een heel speciale achterkant.. Mijn quote staat er namelijk op! Blijft zo bijzonder en magisch om te zien.

 photo 9_1.jpg

Links: Mijn moeder had nog een heel leuk jurkje voor mij besteld, als verrassing! Afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik bezig geweest voor vakantieplannen samen met nog een ander stel. Ik weet wel welk jurkje er in mijn koffer gaat… Zin in de zomer! Rechts: Daarna had ik even zin om te hoelahoepen. Go go go!

 photo 10_1.jpg

Links: Ik vroeg aan mijn zusje of ze een foto wilde maken, maar ze maakte natuurlijk eerst tien selfies. En ik maar hoelahoepen! Rechts: Hahaha, om deze foto moet ik echt heel erg lachen.

 photo 11_1.jpg

Links: Tijd om aan mijn scriptie te werken! Tenminste.. Dat dacht ik! Er kwam een freelance spoedklus van Douglas in mijn mailbox. Oké, let’s go! Eerst even een Kinder Bueno… Rechts: Toen ik het stuk af had, kwam ik erachter dat ik 1800 volgers op Instagram had. Jeetje, wat veel! Dankjewel! Volg jij mij al?

 photo 12_1.jpg

Links: Daarna werkte ik nog aan mijn scriptie. Rechts: Net voor het eten keek ik de nieuwe Foodgloss video. Ik moet dit maken: wentelteefjes met Nutella en aardbeien. OMG! Geen goed idee om te kijken als je honger hebt.

 photo 13_1.jpg

Links: Gelukkig gingen we snel eten. Kip met boursin en tagliatelle en lekker veel groenten. Rechts: Daarna was het tijd om te hardlopen. Ik heb het even laten verwateren (lees: zo’n drie maanden niet meer hardgelopen), maar ik ga er weer tegenaan!

 photo 15.jpg

Links: Meteen mijn nieuwe tight van Nike uitproberen. Rechts: Het ging lekker! De eerste tien minuten hoefde ik niet te stoppen met rennen. De eerste kilometer liep ik in 6’34, best een prima tempo!

 photo 16.jpg

Links: Daarna wisselde ik lopen met rennen af, maar ik merkte dat 2,5K wel weer goed was geweest voor zo’n eerste keer hardlopen sinds lange tijd. Het was wel lekker! Rechts: Daarna sprong ik in de douche met mijn favoriete producten: Neutral shampoo en conditioner, LUSH Snowfairy douchegel en ik smeerde me in met de Treaclemoon My Coconut Island.

’s Avonds schreef ik deze plog en keek ik nog een aflevering Gossip Girl. Ik hoop dat jullie het een leuke plog vonden!!

Liefs van Tedje

Volg:

14 Reacties

 1. 10 maart 2015 / 07:35

  Aah zo leuk deze plog en die top van Nike zit echt fijn, leuk kleurtje :D Gaaf he van het boek, werd er ook helemaal blij van bij het zien <3 Superleuke plog!

 2. 10 maart 2015 / 09:33

  Haha herkenbaar “ik wilde met mijn vriend opstaan, maar bleef toch even liggen” dat heb ik nou ook altijd!
  Wat cool dat jou woorden op de achterkant van dat boek staan! Lijkt me een leuk boek. Die gaat op mijn lijstje. Ik zit nu aan mijn ontbijt en ga zo ook de deur uit om hard te lopen! Yeah :)

 3. 10 maart 2015 / 10:00

  Ik moet ook echt gaan hoelahoepen en anders springtouwen!

 4. 10 maart 2015 / 10:10

  Leuke plog! :) die tweede foto van het hoelahoepen is echt heel grappig, haha!

 5. 10 maart 2015 / 10:13

  Je hebt een heel mooi lichaam hoor, in je ‘aan’ foto. Niks om je voor te schamen! Leuke plog weer, ik vind jouw plogs altijd zo leuk <3

 6. 10 maart 2015 / 10:29

  Wauw, 1800 volgers op Instagram. You go girl! Die sporttop staat je geweldig!

 7. 10 maart 2015 / 11:04

  Wat stoer dat je de foto met je nieuwe sportbh en je nieuwe tight hier plaatst . En het staat je geweldig! Ik ben gisteren net ook weer begonnen met hardlopen, toch wel even een klus als je sinds november niet meer gelopen hebt. We zijn mooi weer lopers zullen we maar zeggen toch?

 8. 10 maart 2015 / 13:30

  Leuke plog! Tsja, scriptie is hard werken. Ben er ook mee bezig.

 9. 10 maart 2015 / 13:53

  Leuke Plog , ik moet ook maar eens aan de hoelahoep

 10. 11 maart 2015 / 07:58

  Wat een heerlijke dag! Dat boek klinkt werkelijk als een prachtig boek. Eerst wacht op mij maar lezen dus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *