Plog: sushi bowl en Hema kerstevent in Amsterdam

plog-amsterdam

Gisteren was ik een dagje in Amsterdam voor het kerstevent van HEMA en ik besloot weer een dagje foto’s te maken voor jullie. Kijk je mee? 

1

Goedemorgen! Ik pak weer eens een Sleek palette uit mijn make-uplade. Die heb ik al lang niet meer gebruikt! Toch blijven ze wel héél erg fijn. // Ik ontbijt met een krentenbol en een kop thee achter mijn laptop en ik check mijn mail en ik zet alvast een nieuwsbrief voor vanavond klaar.

2

Tijd om het pakje van 6 december uit The Body Shop Adventskalender open te maken! Er zat een mini body butter in met de geur Vanilla Chai. Lekker! Ik unbox trouwens iedere dag op Instagram Stories wat er in The Body Shop Adventskalender zit. Volg jij mij al? // Klaar om de deur uit te gaan! Ik draag vandaag een zwarte jeans, een grijs t-shirt en mijn mooie leren jasje van Arma. Love it!

3

Om 10.00 uur had ik een afspraak bij de kapper. Het model was een beetje uit mijn haar gegroeid, tijd om de schaar erin te zetten dus. // Daarna reed ik door naar Breda. Ik wilde mijn auto parkeren vlakbij het station, maar waar ik altijd gratis kon parkeren, moest je nu betalen. Met kleingeld. En laat ik nou nooit kleingeld bij me hebben. Snel racete ik naar de parkeergarage bij het station. Eerlijk is eerlijk: het uitzicht vanaf het parkeerdek is prachtig!

4

Ik pakte de trein richting Den Bosch, daar zou Femke namelijk instappen! // Samen reisden we verder naar Amsterdam. En het was prachtig weer!

5

We pakten de tram naar Poké Perfect aan de Prinsengracht, want wij hadden onze zinnen gezet op… Jawel, een sushi bowl! En dat smaakte méér dan goed. Binnenkort kun je er nog een apart hotspot artikel van verwachten!

6

Daarna slenterden we wat rond door Amsterdam en maakten we outfitfoto’s. Zo fijn om gewoon lekker langs de Amsterdamse grachten te wandelen. En we raakten maar niet uitgekletst, het was zo gezellig! // We liepen nog even langs de nieuwe Primark die net is geopend. Wat een mega grote winkel! Hier kun je je loon meer dan goed uitgeven…

7

We liepen door naar de IJ-zijde van het station, want daar stapten we op de pond richting de NDSM-werf. Op naar het hoofdkantoor van HEMA! // We gingen samen naar het kerstevent van HEMA. We werden verwelkomd met een glaasje alcoholvrije Hugo, lekker!

8

Miljuschka Witzenhausen was aanwezig en over deze kersttafel zei ze: copy + paste! En daar was ik het helemaal mee eens. De tafel was zo mooi gedekt! // It’s beginning to look a lot like Christmas…

9

Er stond een photobooth en daar moesten we natuurlijk even gebruik van maken. Later zagen we Nadia, Sophie en Joyce ook nog, zo gezellig! // Er stond een heleboel lekker eten op tafel, dat was smullen! Je kon ook een plank laten customizen en een workshop volgen hoe je cadeaus moest inpakken, alleen hier was het zo druk dat we dit helaas niet hebben kunnen doen. Jammer! Maar wij vermaakten ons wel rondom de tafel met al het eten…

10

En toen was het alweer tijd om terug te gaan! Samen met Femke, Joyce en Sophie ging ik terug naar Centraal station, maar dat bleek nog een lastigere opgave te zijn dan verwacht. We stonden bij de verkeerde bushalte, maar de buschauffeur was zo lief om ons even bij de goede halte af te zetten! // Tot Den Bosch reisde ik nog samen met Femke, daarna zette ik mijn reis voort naar Breda. En daar stond mijn kleine auto weer op me te wachten!

’s Avonds typte ik nog een blog voor Adorable Books en daarna dook ik lekker mijn bed in. Ik hoop dat jullie deze plog weer leuk vonden! Let me know als ik dit vaker moet doen!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 7 december 2016 / 16:01

  Hihi we hebben vooral lekker gegeten en bijgekletst, dat hoort ook bij Kerst hé! X

 2. 7 december 2016 / 17:17

  Leuke plog! Ik was ook bij het event, maar wel was pas laat.

 3. 7 december 2016 / 17:24

  Leuk dat je naar het Hema event bent geweest !

 4. 7 december 2016 / 18:20

  Zo’n leuke plog! Ik moet er echt aan denken om volgend jaar die adventskalender van The Body Shop ook aan te kopen. Ziet er zo mooi uit!

 5. 7 december 2016 / 18:47

  Wat ziet dit er allemaal goed uit zeg :) Heerlijk dat kerstevent, heel leuk!

 6. 8 december 2016 / 12:11

  Hele leuke plog! Het Hema event ziet er echt super leuk uit, heel jammer dat ik er niet bij kon zijn..

 7. 8 december 2016 / 12:12

  Oef, wat een reis zeg! Auto, bus, trein. Maar als je dan bij een tafel met alleen maar Hema-taart komt te staan dan is dat de reis zeker waard! Wat heerlijk zeg! En zo’n poke-bowl ga ik ook maar eens proberen!

 8. 8 december 2016 / 13:58

  Leuk artikel! Ik wil ook echt al een tijdje zo’n Poké bowl uitproberen, looks so good :) x

 9. 9 december 2016 / 20:29

  Wat een goed artikel meid. Super leuke plog! Erg mooie foto’s. P.S. Het eten op het HEMA Kerst event was inderdaad erg lekker. Was er ook, hihi.

  • Tedje
   Auteur
   10 december 2016 / 13:02

   Leuk dat jij er ook was, Kaylee! Het eten was inderdaad erg lekker!

 10. Jules
  14 december 2016 / 08:26

  OMG inderdaad! Sleek palette! Die moet ik ook weer gaan opvissen uit mijn kast, TOP IDEE!

 11. 16 december 2016 / 00:10

  Zo jammer dat er vorig jaar geen kerstevent was in het hoofdkantoor! Ziet er weer mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *