Plog: Weekendje Den Haag met Joni

 photo den-haag-weekend.jpg

Afgelopen weekend ging ik een weekendje naar Den Haag, want schoolvriendinnetje Joni woont daar sinds kort. We hadden dit al een tijdje afgesproken en ik had er super veel zin in, want het zou mooi weer worden!

 photo IMG_6967.jpg

Vanuit Roosendaal (waar ik werk), reed ik meteen door na het werk naar Den Haag. Met mijn nieuwe Garmin navigatiesysteem die ik van mijn schoonouders kreeg, vond ik in één keer de weg!

 photo IMG_6968.jpg

We deden boodschappen en we kookten rijst met groenten, kip en chilisaus. Lekker snel en makkelijk, daar hadden we zin in.

 photo IMG_6969 1.jpg

 photo IMG_6972.jpg

Joni heeft een super leuk appartement en ze heeft het ook zo leuk ingericht! Lekker fotogeniek ook allemaal dus ik stond overal met mijn iPhone bovenop, haha.

 photo IMG_6978 1.jpg

 photo IMG_6977 1.jpg

’s Avonds ploften we op de bank neer, want we waren allebei best moe na een hele werkweek. We keken de film De Marathon, onder het genot van (hoe kan het ook anders) chips!

 photo IMG_6979 1.jpg

Good morning! Joni maakte een heerlijke smoothie.

 photo IMG_6981 1.jpg

We deden lekker rustig aan en daarna gingen we naar het strand!

 photo IMG_6982 1.jpg

Eerst deden we nog wat boodschappen, want we gingen namelijk picknicken op het strand in Scheveningen. De zon kwam niet helemaal door, maar het was wel lekker op het strand.

 photo IMG_6984.jpg

Vrolijk!

 photo IMG_6999.jpg

De lucht begon op te klaren en we maakten nog een wandeling over het strand.

 photo IMG_7002.jpg

Joni heeft een polaroid camera en dat is zooo ontzettend leuk. Die wil ik ook!

 photo IMG_7003.jpg

Nadat we waren uitgewaaid gingen we weer naar huis om ons klaar te maken voor het diner.

 photo IMG_7004.jpg

Met de tram gingen we naar La Cubanita, daar was ik al een tijdje niet meer geweest. We namen sangria, yum!

 photo IMG_7009.jpg

En ik bestelde drie keer carpaccio. ;) Van de rest van het eten ben ik gewoon vergeten foto’s te maken, zo gezellig en lekker was het allemaal!

 photo IMG_7012.jpg

Joni heeft deze kaart in haar kamer hangen. Daarop kun je landen waar je bent geweest openkrassen. DIT WIL IK OOK!

 photo IMG_7013.jpg

Zondag hadden we een lazy Sunday. We waren al best op tijd wakker en het was nog niet echt mooi weer. We besloten maar gewoon twee films te kijken: The Rebound en The Proposal, allebei echt super leuke films!

 photo IMG_7014.jpg

Daarna haalden we lunch en aten we het buiten op het balkon op. Het werd al mooi weer!

 photo IMG_7015.jpg

Na de lunch gingen we met de tram naar het Zuiderpark, waar we de hele middag lekker hebben gechilled en gelegen. Het werd op een gegeven moment zo warm dat we de schaduw in moesten.

 photo IMG_7018.jpg

<3

 photo IMG_7024 1.jpg

We zijn naar huis komen lopen, dat duurde ongeveer een uur. Een lekkere wandeling dus! We hadden al boodschappen gedaan voor het avondeten en we maakten een lekkere salade met geitenkaas, ham, noten, tomaat, komkommer en avocado. Smullen!

Rond een uur of 7 ging ik weer terug naar huis. Het was echt een heerlijk relaxed weekend en het was heel erg gezellig. Niks moest, we deden gewoon rustig aan en we keken steeds waar we zin in hadden. Thanks voor alle gastvrijheid lieve Joni!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 4 augustus 2015 / 08:48

  Zo’n wereldkaart waarop je kunt aangeven waar je bent geweest heb ik al vaker gezien, maar niet dat je het dan kunt openkrassen. Leuk zeg! Ziet eruit als een heel gezellig weekend :-)!

  • Tedje
   Auteur
   4 augustus 2015 / 21:43

   Ja zo’n wereldkaart is echt super gaaf! :)

 2. 4 augustus 2015 / 09:48

  Wow wat vet die wereldkaart! Joni heeft ook echt prachtig haar!

  • Tedje
   Auteur
   4 augustus 2015 / 21:44

   Die wereldkaart is vet he? En mooi haar heeft Joni hè? Dat zeg ik ook altijd tegen haar :)

 3. 4 augustus 2015 / 11:00

  Oh wat een heeeerlijk weekend zeg! Het appartement ziet er ook echt geweldig uit voor zover ik kan zien, ben wel een beetje jaloers hoor, iedereen lijkt het zo goed voor elkaar te hebben en mij is het niet eens gelukt om af te studeren haha.

  • Tedje
   Auteur
   4 augustus 2015 / 21:44

   Ah, Simone.. Bij jou komt het ook helemaal goed, dat weet ik zeker! Je gaat gewoon knallen de volgende keer dat je op moet om af te studeren. You can do it!!

 4. 4 augustus 2015 / 12:49

  Klinkt als een heerlijk weekend. Die salade ziet er lekker uit!

 5. Michelle
  7 augustus 2015 / 10:55

  Jij bent echt zo’n levensgenieter, word er helemaal vrolijk van! Ik ben ook gek op carpaccio (en sushi!), kan niet wachten om het weer te mogen eten na mijn zwangerschap!

  • Tedje
   Auteur
   8 augustus 2015 / 20:07

   Aah Michelle, dat vind ik heel lief om te horen! Ik probeer ook echt te genieten van het leven. :) Carpe diem! Ah dat snap ik, wanneer ben je uitgerekend?

 6. 8 augustus 2015 / 22:24

  Superleuk dat ze in Den Haag woont, ik zou ook echt graag dichtbij het strand willen wonen! Ziet eruit als een heel chill weekendje, leuk is dat. Veel lekker eten en goed gezelschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *