#ProjectPositief

 photo projectpositief.jpg

Misschien hebben jullie het wel voorbij zien komen op mijn Instagram-account. Afgelopen week heb ik meegedaan aan de #ProjectPositief, een initiatief van Dagmar. Het leek me leuk om de foto’s die ik heb gedeeld op Instagram ook even te delen op mijn blog met jullie!

Het schemaatje dat Dagmar de wereld instuurde! Zeven dagen lang een positieve foto op je Instagram-account plaatsen, ik vond het een leuk idee!

Dag 1: “Quote”
Ik ging voor een simpele, maar hele ‘ware’ quote: Enjoy the little things. Ik vond een leuk plaatje op internet, maar ik besloot mijn creatieve talenten naar boven te halen en ik maakte het plaatje na. Best goed gelukt, toch?

Dag 2: “Happy Moment”
Ik kon niet kiezen tussen 1 happy moment, dus koos ik er maar gewoon 16. Afspreken met lieve vrienden en vriendinnen, lekker eten, het strand, fotograferen, mijn lieve vriend, en nagellak. Nu ik dit zo zie staan kon ik nog wel 50 andere foto’s toevoegen, maar tsja, soms moet je keuzes maken in je leven, haha!

Dag 3: “Smile”
Woensdag kwam Julie langs op mijn kamer in Utrecht. Selfie time! Het was super gezellig.

Dag 4: “Good Times”
Een happy moment van dag 4: met mijn lieve Adorable Books collega’s op het Boekenfestijn in Utrecht! Ik was er nog nooit geweest, maar ik vond het heel erg leuk! Vier boeken en een cd gescoord, oh yeah!

Dag 5: “Yes I can!”
In dit geval niet ‘yes I can’, maar ‘yes we can!’ Aankomend weekend ga ik samen met Nadine de 5 kilometer rennen in Meerssen. Mijn eerste hardloopwedstrijd, spannend!

Dag 6: “Life is a party!” 
Tsja, in het leven moet je zelf de slingers ophangen. Dat deed ik zaterdag. Pannenkoekjes met Nutella en aardbeien! Yum yum yum!

Dag 7: “Spread the love”
Deze foto is gemaakt afgelopen zomer in Zeeland. Ik vind het zo’n leuke foto!

Oh, wat vond ik deze ‘challenge’ leuk! Ik heb iedere dag met heel veel plezier een foto geplaatst. De duur van de challenge was ook prima! Zeven dagen is niet te lang, niet te kort. Ik haak al gauw af als ik zie dat een challenge 30 dagen of bijvoorbeeld 100 dagen duurt (al zou ik de 100 days happy challenge nog wel een keer willen doen, hihi!). Dankjewel lieve Dagmar voor het opzetten van deze challenge. Ik heb genoten!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 8 september 2014 / 07:20

  Jaaaa, wat was het een leuke challenge. Ik heb er echt van genoten. Ook leuk om te zien wat anderen voor foto’s maakten. Super foto’s heb je gemaakt hihi!

 2. 8 september 2014 / 07:38

  Wat ontzettend leuk om dit zo te zien :)

 3. 8 september 2014 / 08:01

  Waauw wat heb je prachtige foto’s gemaakt en superleuk dat je hieraan deelnam. Ook zo lief dat je deze challenge deelde zodat jouw lezers ermee in contact kwamen. Echt heel erg lief, dankjewel voor je prachtige bijdrage <333 Echt een heel mooi artikel om te zien en te lezen!

 4. 8 september 2014 / 09:28

  Aahhh wat leuk dat je een hardloopwedstrijd hebt! Het gaat je helemaal lukken, zet ‘m op!

 5. 8 september 2014 / 09:55

  Vond dit zo leuk om aan mee te doen, leuk om alle foto’s nog een keer te zien :D

 6. 8 september 2014 / 13:22

  Echt een superleuke challenge was dit he! Ik vond het ook superleuk om te doen :), maakte me lekker vrolijk!

  • Tedje
   Auteur
   8 september 2014 / 21:14

   Aah ja ik heb jouw foto’s ook voorbij zien komen! Leuk dat je ook mee hebt gedaan :)

 7. 8 september 2014 / 21:22

  Ah wat een leuke challenge! Hele leuk foto’s! (:

 8. 9 september 2014 / 13:10

  Ik heb ‘hetzelfde’ artikel klaarstaan voor morgen. Ik vond de challenge ook super fijn om te doen en natuurlijk had ik al jouw foto’s ook al gezien op instagram!

 9. 10 september 2014 / 22:06

  Heel fijne foto’s, het plezier spat eraf. Goed zo’n positief project!

 10. 20 september 2014 / 09:47

  Zo’n 7-daagse challenge is inderdaad prima vol te houden, ziet er heel erg leuk uit! Vooral die springfoto met Nadine vind ik heel positief, past goed bij ‘yes I can’ :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *