Pupa Desert Bronzing Powder Kit

Pupa Desert Bronzing Powder Kit

Pupa heeft weer een nieuw kitje op de markt gebracht: de Desert Bronzin Powder Kit. Weer zitten de producten (de bronzing powder en het kwastje) in een super leuk tasje, precies wat ik gewend ben van Pupa. Leuk! Kijken jullie mee naar het kitje? 

Zoals ik al zei, de producten zitten in een super leuk bruin met brons gekleurd tasje, chique! In het tasje zit een grote bronzing powder en een bijbehorend kwastje. Het kitje kost 23 euro. Ik heb de kleur 05 Light Sun Matt gekregen. Er zijn ook nog twee andere tinten namelijk Golden Rose Matt en 06 Cacao Matt.


De bronzing powder met het logo van Pupa 
De bronzing powder is ontzettend groot, dat viel mij gelijk op. Het doosje ligt goed in de hand! Het kwastje dat erbij zit, is van 100% geitenhaar gemaakt en is heel erg stevig. Wat mij betreft niet de ideale kwast om bronzing powder mee aan te brengen, ik zou eerder kiezen voor een wat minder stevige kwast wat betreft de haartjes. Zo heb je minder kans op strepen op je gezicht. Er zit trouwens 12 gram in het doosje, best veel dus!

Handig, een grote spiegel in het doosje!


Wat een pigmentatie! Goed uitkijken met aanbrengen dus! Tip: breng deze bronzer aan met een kwast met haartjes die wat verder uit elkaar staan. Zo pakt de kwast wat minder poeder op!
Je betaalt trouwens alleen voor de poeder! Het kwastje krijg je er gratis bij.

Ik vind de bronzing powder echt heel erg mooi, het geeft je een mooie sunkissed glow on your face!
Wat vind jij van het kitje van Pupa?
xoxo Tedje  

Volg:

9 Reacties

 1. 17 maart 2012 / 14:28

  Heb ‘m zelf ook maar moet ‘m nog proberen!
  Dus ik ben benieuwdddd. :)

 2. 17 maart 2012 / 15:56

  Hij ligt hier ook nog klaar voor een review, maar ik heb er vertrouwen in, Pupa is eigenlijk altijd goed

 3. 17 maart 2012 / 18:36

  Klinkt veelbelovend! Ik vind het wel jammer dat je geen foto’s hebt met hoe je het aangebracht hebt, nu ben ik niet 100% overtuigd :) …

 4. 18 maart 2012 / 11:20

  Ziet er goed uit! Ben wel heel benieuwd hoe die op je huid eruit ziet!! :)

  -x-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *