Pupa Nail Art Mania Bubbles

Pupa Nail Art Mania Bubbles

IMG_0129

Ook het Italiaanse merk Pupa doet mee aan de caviar trend voor op de nagels. Hoewel ik nog niet helemaal wild was van die trend, was ik wel érg benieuwd hoe de Mania Bubbles van Pupa op mijn nagels zouden voelen en hoe het eruit zou komen te zien. Kijken jullie mee? 

Ik heb de kleur ‘Multicolor’ mogen uitproberen. Het kitje ziet er zo uit, heel chique! Een leuk detail: de bolletjes op de verpakking kun je daadwerkelijk voelen! Naast Multicolor zijn er nog 5 andere kitjes verkrijgbaar: Black, Grey, White, Violet en Blue.  Wat zit er allemaal in de kit?

Twee flesjes nagellak. De roze is de basislak. Daarna ga je de ‘bubbles’ erover heen strooien voor het caviar effect!

En dit super handige opvang bakje. Als je aan het strooien bent met de balletjes, is het wel handig dat dat ook ergens terecht komt. Als je klaar bent met je nagels kun je alle balletjes die eraf zijn gevallen weer terug gieten in het flesje! Handig!

Op de achterkant staat een heel fijn schema. Zo weet je gelijk wat je moet doen! Er staat stap voor stap uitgelegd hoe je te werk moet gaan. Let’s start!

Je begint zoals altijd met een laagje basecoat. Hierdoor trekt de kleur niet in je nagels en blijft de lak beter zitten. Daarna breng je op al je vingers één laag van de roze kleur aan. Dit laat je goed drogen. De nagellak van Pupa vind ik altijd heel prettig. De kwastjes lakken fijn en jeetje wat drogen die lakjes snel!

Daarna lak je één nagel en je strooit er daarna gelijk de balletjes overheen. Dit herhaal je tot dat je al je vingers hebt gedaan! Ga dus niet eerst al je nagels nog een keer lakken en dan pas alle bubbles eroverheen doen, want dan heb je de kans dat ze niet goed meer blijven plakken. Druk de bolletjes voorzichtig aan als je ze hebt gestrooid.

Tadáaa! Het resultaat. Ik vind het echt disco-dip yummie! Heel gaaf zeg. Ook leuk: de bolletjes op één nagel in plaats van allemaal. Helaas blijven de bolletjes niet heel goed zitten. leuk voor een avondje dus, maar reken er niet op dat ze langer dan een dag blijven zitten. Jammer, maar ook wel weer logisch, want je stoot ze er zo af!

De Pupa Nail Art Mania Bubbles kitjes zijn voor € 12,95 per stuk verkrijgbaar bij de verschillende Pupa verkooppunten.

Wat vind jij van de Nail Art Mania Bubbles van Pupa? 

Liefs van Tedje

 

Volg:

24 Reacties

 1. 22 november 2012 / 07:30

  Leuuuuk! Ik vind alleen die basiskleur al superleuk, haha. Cute. En dan die gekleurde bolletjes erover, lekker vrolijk! Ik hou er wel van, haha. Ik vind dit dan ook echt de mooiste kleur van allemaal, de kitjes vind ik alleen niet superleuk, tenminste ik zal het zelf denk ik gewoon niet doen. Ik vind een simpel lakje vaa gewoon het leukste!

 2. 22 november 2012 / 07:51

  Supermooie set! Dit is echt de allermooiste set van allemaal!

 3. 22 november 2012 / 07:56

  Wauw, mooie set! Ik had al staan kijken naar ciate maar dit ziet er beter uit. Die basislak is ook erg mooi trouwens ^^

 4. 22 november 2012 / 08:01

  Ah, wat een leuk effect! Deze multicolor is wel lekker vrolijk, en je kan er natuurlijk ook nog een andere kleur basisslak onder doen.

 5. 22 november 2012 / 10:58

  Erg leuk! En ook leuk dat ze in verschillende kleuren zijn :)

 6. 22 november 2012 / 11:33

  Ik heb ze ook geprobeerd en vind het effect echt heel erg leuk! Ik kan dan alleen niet van mijn nagels af blijven…. Bij mij liggen de meeste bolletjes er dus vrij snel af ;)

 7. 22 november 2012 / 12:14

  Ik vind het eindresultaat echt geweldig, vrolijk en zeer feestelijk!

 8. 22 november 2012 / 16:45

  Ik vind dit echt een mooi setje. Heb al veel setjes voorbij zien komen maar deze combinatie is toch echt het aller leukste. Dat roze lakje en dan ook nog die verschillende kleurtjes <33

 9. Lynn
  22 november 2012 / 20:39

  Je krijgt bijna zin om je vingers af te lekken, haha!

 10. 23 november 2012 / 00:01

  Echt heel gaaf! Je nageltjes lijken nu net snoepjes ^^

 11. 23 november 2012 / 13:08

  Echt leuk! Ik heb wel meerdere setjes gezien hiervan, maar deze kleurtjes vind ik echt de leukste! Het geeft gewoon zo’n gaaf effect!

 12. 25 november 2012 / 18:12

  Dit is de eerste keer dat ik van deze Pupa bubbles een review zie, ik zag eerst alleen persberichten, maar ik was er best nieuwsgierig naar geworden. Het resultaat is echt té schattig!

 13. Hans en Carla Kok
  6 december 2012 / 17:08

  Ik zou blijven likken aan mijn nagels. Ziet er gewoon lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *