Pupa Snow Queen Limited Edition Collectie

 photo IMG_4408a.jpg

Een tijdje geleden kreeg ik een prachtig pakket binnen van Pupa: de Pupa Snow Queen Limited Edition Collectie. Vandaag op de blog een uitgebreide review inclusief swatches en een look!

 photo IMG_4423a.jpg

Het eerste waar mijn oog op viel: het Snow Queen Pupart Eye Make-Up Palette.

 photo IMG_4421a.jpg

Het palette is lilakleurig en heeft mooie, zilveren grafische strepen op het doosje. Je kunt wel raden wat voor soort kleuren erin zitten: roze, paars en blauw! Echte ice kleurtjes die perfect bij dit seizoen passen. Het palette bevat negen kleuren met drie verschillende finishes: satijn, iriserend en parelmoer. Het palette kost €25,50.

 photo IMG_4424a.jpg

Er zaten ook nog drie losse oogschaduws bij, die je heel goed in combinatie met het oogschaduwpalette kunt gebruiken.

 photo IMG_4414a.jpg

Dit zijn de Snow Queen Vamp! Wet & Dry Eyeshadow Baked Eyeshadow. Je kunt ze dus zowel nat als droog gebruiken. Ze zijn er in de kleuren 001 (lila), 002 (donkerpaars) en 003 (roze). De oogschaduws kosten €13,50 per stuk.

 photo IMG_4415a.jpg

 photo IMG_4417a.jpg

Dit is de Pupa Snow Queen Pearly All Over Highlighter for Face, Eyes and Lips. Oeh, pretty! Een stick die je dus als highlighter kunt aanbrengen op je wangen, maar ook als highlighter in je ooglook en op je lippen. Echt prachtig! De highlighter kost €16,95.

 photo IMG_4411a.jpg

Dan zaten er nog twee lipsticks bij: de Snow Queen Miss Pupa Ultra Shiny Lipstick met Crystalline Effect. Ik heb de kleuren 001 (roze) en 003 (donkerrood). Er is ook nog een 002 en dat is een rode kleur.

 photo swatcheslippen.jpg

De lipsticks geven een prachtige kleur af en glijden echt over je lippen. Een nadeel aan de lipsticks vind ik dat ze zo groot zijn van oppervlak. Hierdoor kun je de lipsticks niet nauwkeurig aanbrengen. Tip: gebruik een kwastje om de lipsticks aan te brengen. Direct vanuit de huls is namelijk nogal lastig! De lipsticks kosten €16,50.

 photo swatchespupa.jpg

Hier kun je de swatches zien van bovenstaande producten. Linksboven zie je de swatches van de drie losse oogschaduws. De roze kleur is echt goed gepigmenteerd! Zelf gebruik ik de donkerpaarse oogschaduw het meest in mijn arcadeboog. Rechtsboven zie je de eerste vier oogschaduws van het Pupa palette. Lieve, zachte en paarlemoerachtige kleuren. Linksonder zie je de donkere kleuren uit het palette. Deze zijn ook goed gepigmenteerd! Rechtsonder zie je de swatches van de twee lipsticks en de highlighter in de stick. Wauw, echt heel mooi!

 photo IMG_4473a.jpg

Ik heb nog een look gemaakt met een aantal producten. De losse roze kleur gebruikte ik over mijn gehele ooglid. In de ooghoeken maakte ik gebruik van de Highlighter stick in combinatie met de lichte kleuren uit het palette. Ik gebruikte uit het palette de donkerblauwe kleur als eyeliner. Op mijn lippen bracht ik ook de highlighter aan, mooie glans geeft die af he?

Benieuwd waar je Pupa kunt kopen in jouw buurt? Klik hier! 

Wat vind jij van de Pupa-producten?

Liefs van Tedje

Volg:

10 Reacties

 1. 5 januari 2015 / 08:04

  Oeh, mooie collectie! Vooral die highlighter lijkt me wel wat, helaas vind ik hem wel een beetje prijzig voor een stick.

 2. 5 januari 2015 / 09:39

  Wauw! Wat een mooie producten! Ziet er goed uit!

 3. 5 januari 2015 / 10:55

  Wat een mooie foto’s Tedje! Ik heb geen ervaring met Pupa producten maar dit ziet er wel goed uit!

  • Tedje
   Auteur
   5 januari 2015 / 11:06

   Oh dankjewel Milou! Dat ik van jou een compliment krijg over mijn fotografieskills vind ik echt super!

 4. 5 januari 2015 / 14:16

  Ik vind het make-up palette erg mooi! De kleuren hebben een goed pigment. Het doosje ziet er sowieso feestelijk uit. Leuk!

 5. 5 januari 2015 / 16:37

  Ik vind de verpakkingen echt super speels, de producten zien er ook goed uit

 6. 5 januari 2015 / 16:47

  Wauw, mooie foto’s! De producten zien er mooi uit :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *