Q&A: De Antwoorden Deel 1

Wauw, ik had niet verwacht dat jullie zoveel vragen zouden stellen bij het Q&A Vraag me alles artikel! Vandaag deel 1 van de antwoorden.

Danique: Hoe kwam je erop om teddlicious te beginnen?
Via Girlscene kwam ik op de site van Mascha, Beautygloss. Zij maakte toen nog filmpjes voor Girlscene. Ik ben een beetje in de ‘blogwereld’ gerold en binnen no time had ik er een nieuwe hobby bij: beautyblogs volgen. Ik wilde er zelf altijd al eentje beginnen, maar omdat ik het erg druk had op de middelbare school (ik deed vwo, terwijl dat eigenlijk een beetje te moeilijk was voor mij) besloot ik dat niet te doen. Toen ik begon met de studie journalistiek in Tilburg en ik Danique ontmoette, was er geen twijfel meer. Ik ging eindelijk een blog beginnen! Thanks Danique dat je mij aanspoorde om een blog te beginnen :)

Danique: Hoe zie je jezelf over 10 jaar?
Over 10 jaar ben ik 29. Ik hoop dan ergens in Nederland een leuk huisje te hebben, nog steeds samen met mijn huidige vriend te zijn en inmiddels misschien ook al kinderen (??) hebben. Ik hoop dat ik dan nog steeds kan bloggen over alles dat ik leuk vind en misschien wel ergens bij een leuk magazine werk.

Naked 2 palette

Charlotte: Wat is je favoriete luxe make-up merk?
Too Faced en Urban Decay. Twee merken die vanaf juni niet meer verkrijgbaar zullen zijn in Nederlandse winkels, omdat Sephora helaas ons land gaat verlaten. Dit zijn twee luxe make-up merken waar ik verzot op ben! Vooral hun oogschaduwpaletten vind ik prachtig. Verder vind ik Clinique ook een prachtig merk.

Marije: Wat is je favoriete nummer/liedje van het moment?
Dat is dan toch zeker ‘Hoe’ van Nielson & Miss Montreal. Wat een heerlijk zomers nummer en de clip vind ik ook fantastisch! Verder luister ik op dit moment non stop liedjes van Beyoncé want ik ga maandag naar haar concert, and I can’t wait!

Michelle: Hoe lang heb je al een vriend en hoe heb je hem ontmoet?
Ik heb nu al meer dan 4,5 jaar een vriend. Ik heb hem leren kennen op een camping in Zuid-Frankrijk. Iedere avond gingen we naar het kampvuur in het bos en op mijn verjaardag werd ik door iedereen bij het kampvuur gefeliciteerd. Ik raakte aan de praat met Dion (zo heet hij!) en het klikte gelijk. Hij woont in Maastricht, ik vlakbij Breda. Een lange afstandsrelatie dus, maar we hebben het al lang volgehouden, hihi!

Cynthia: Wat is je lekkerste sushi gerecht?
Ik vind de zalm sake erg lekker, net zoals de maki’s met zalm, komkommer, tonijn en avocado. Ook favorieten: California maki en sashimi.

Heb jij nog een brandende vraag voor mij? Stel ze in de comments en wie weet beantwoord ik hem de volgende keer!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 17 april 2013 / 06:49

  Wat leuk dat je je vriend op vakantie ontmoet hebt!

 2. 17 april 2013 / 06:55

  Leuk om te lezen en het liedje Hoe vind ik ook erg leuk!

 3. 17 april 2013 / 07:58

  Leuk zo’n Q&A! Grappig hoe je, je vriend hebt ontmoet. En knap dat jullie het zo volhouden hoor!!

 4. 17 april 2013 / 09:05

  Ah leuk om op deze manier meer van je te weten te komen!

 5. 17 april 2013 / 10:19

  Leuke vragen zitten er tussen! leuk dat je de mijne hebt beantwoord.
  ik vind too facet en urban decay ook echt top! :D

 6. 17 april 2013 / 13:07

  Journalistiek heb ik ook lang willen doen. Bevalt het goed?

 7. 17 april 2013 / 13:09

  Ik heb mijn vriend ook leren kennen in Zuid-Frankrijk! We hebben ook een lange-afstandsrelatie en het werkt heel erg goed, we zijn nog steeds bij elkaar. En ik studeer ook journalistiek haha! Toevallig:D

  • Tedje
   Auteur
   17 april 2013 / 14:22

   Wat leuk om te horen Yolande! Zijn jullie ook al zo lang samen?

 8. 17 april 2013 / 14:20

  Wat leuk om te lezen! En wat tof dat een lange afstand relatie gewoon lekker stand houd:)

 9. 17 april 2013 / 18:53

  Zo’n leuke vragen en antwoorden! Het ‘liefdesverhaal’ van jou en jouw vriend is echt romantisch :D

 10. 18 april 2013 / 10:10

  Aah wat leuk om te lezen. Ik doe op dit moment ook een Q&A dus als je nog een leuke vraag voor mij hebt.

 11. 18 april 2013 / 19:07

  Ooooh sounds goood qua sushi gerechten! Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag, ik moest gewoon een sushi vraag stellen. xD

 12. 19 april 2013 / 21:39

  Wat tof om te lezen! Heel leuk om te lezen dat een lange-afstandsrelatie werkt voor jullie, wauw wat lang al!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *