Q&A: De Antwoorden Deel 2

Jullie hebben deel 1 van de Questions & Answers al kunnen lezen en vandaag is het tijd voor deel twee! Jullie stelden mij allerlei leuke vragen en die beantwoord ik in dit artikel. Zo komen jullie weer wat meer van mij te weten.

Danique: Welke landen zou jij heel graag nog eens willen bezoeken?
Amerika staat met stip op nummer één en dan met name de stad New York. Ik ken New York alleen van films en series, maar oh oh oh wat zou ik daar graag een keer naartoe willen. Om te shoppen natuurlijk, maar ook om alle bezienswaardigheden te bekijken. Verder zou ik ook heel graag naar Griekenland, Australië en Bali willen. Qua steden wil ik nog een keer naar Parijs en Barcelona (ben ik allebei al een keer geweest, maar zoo mooi!), Rome, Berlijn.

Marije: Heb je een lievelingsboek en in welk boek ben je nu aan het lezen?
Ik vond de Zwaar!-serie van Chantal van Gastel erg leuk (klik hier voor recensies) en ook Glazuur van Lisette Jonkman vond ik een genot om te lezen. Ik ben nu Switch van Charlotte Parsons aan het lezen.

Hester: Welk vakkenpakket heb je gedaan?
Ik heb E&M op het VWO gedaan met de vakken Nederlands, Engels, Frans, geschiedenis, wiskunde A, economie, management en organisatie en muziek.

Michelle: Wat is je favoriete snack? 
Zonder twijfel chips. Ik ben verslaafd aan chips. Ik denk dat ik een salt craving ziekte heb, ik heb soms zo’n behoefte aan zout! Herkenbaar voor iemand?

Milou: Wat is het meest leukste (tot nu toe) geluksmomentje van 2013?
Wauw, wat een mooie, maar moeilijke vraag. 2013 is tot nu toe echt een super leuk jaar. Ik geniet van alle kleine dingen in het leven, dus ook gewoon als ik op de bank zit en een film kijk met mijn vriend. Dat vind ik heerlijk. Ik kan niet echt een specifiek moment aangegeven eigenlijk, maar door deze vraag ben ik wel bewust van het leven dat ik leid en dat ik daar met volle teugen van mag genieten.

 

In Biarritz, Frankrijk 2012. 

Romy: Wat is je favoriete vakantiebestemming?
Als er maar zon is! Ik hou enorm veel van strandvakanties (lees: niks doen, lezen en eten), maar een citytrip vind ik ook erg leuk. Het maakt mij niet zoveel uit waar ik naartoe ga, als het maar anders is dan thuis.

Wil jij nog iets van mij weten? Stel je vraag gerust in de comments. Wie weet beantwoord ik hem dan de volgende keer!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 3 mei 2013 / 08:41

  Leuk om te lezen! Ik wil ook heel graag nog een x naar Amerika!

 2. 3 mei 2013 / 09:15

  Leuk! En echt naar NYC gaan hoor. Fantastische plek :-)

 3. 3 mei 2013 / 09:33

  Leuk om te lezen. Ik wil ook naar New York, maar wie wil dat eigenlijk niet haha?

 4. 3 mei 2013 / 10:40

  Leuke antwoorden!
  Leuk om te lezen welke opleiding enz je gedaan hebt :)

 5. 3 mei 2013 / 11:13

  Leuk om te lezen :)! Mooie plaats in Frankrijk trouwens op de foto (mooie foto ook)!
  Haha en ik heb dat niet met chips, maar met chocolade!

  • Tedje
   Auteur
   3 mei 2013 / 11:19

   Dankjewel! Aah chocolade is ook zo lekker, maar dan geef ik toch de voorkeur aan chips!

 6. Romy
  3 mei 2013 / 19:14

  Leuke antwoorden en yay mijn vraag is ook beantwoord! :)

 7. 3 mei 2013 / 22:15

  Ah, leuk dat je zo happy bent at the moment. :) Je moet inderdaad ook van ieder moment genieten, want je weet nooit wanneer het voorbij is! Love de zout craving, gurl. Laten we handjes schudden hoor, haha!

 8. 4 mei 2013 / 11:02

  Leuk om te lezen, weer wat meer informatie over een blog schrijfster. :D

 9. 4 mei 2013 / 13:27

  Wat leuk om wat meer te weten te komen over jou. Altijd interessant!

 10. 5 mei 2013 / 18:50

  Super leuk om te lezen. Je herinnert mij er aan dat ik dat ook nog moet doen :P Ik ben ook een chips fanaat!

 11. 8 mei 2013 / 09:32

  Wat super dat je Glazuur zo leuk vond, Tedje :-D Nog maar vijf weken, dan komt boek nummer 2 uit. Ik hoop dat je van Verkikkerd net zo geniet als van Glazuur!

  Liefs Lis

  PS: o, en ik wil jouw benen. Zullen we ruilen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *