Q&A – over bloggen, lipstick en ijs

 photo QampA Teddlicious.jpg

Een paar dagen geleden konden jullie me vragen stellen via Instagram, Twitter en Facebook. Ik heb er een aantal vragen uitgepikt die ik vandaag voor jullie ga beantwoorden! 

Hoelang blog je eigenlijk al? 
In september 2011 plaatste ik mijn eerste artikel online op teddlicious.wordpress.com. Ik was toen net begonnen aan de opleiding journalistiek in Tilburg. Dat betekent dat ik in september dit jaar alweer 4 jaar aan het bloggen ben!

Wat is je favoriete lipstick? 
Oei, moeilijke vraag! Maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de Chubby Stick in Chunky Cherry van Clinique. Daar heb ik er namelijk al een van opgemaakt en degene die ik nu heb begint ook al aardig op te raken.

Wat heeft bloggen jou als persoon geleerd? 
Wat een mooie vraag! Bloggen heeft mij heel veel geleerd. Niet alleen ben ik veel beter gaan schrijven (als ik de eerste blogposts die ik ooit heb geschreven weer lees, schrik ik me een hoedje), ook ben ik enorm gegroeid in het maken van foto’s. Het grappige is dat ik nog steeds foto’s maak met dezelfde camera als in het begin, maar ik ben mijn camera gewoon veel beter gaan begrijpen. Verder heb ik heel veel geleerd over ondernemen: mijn blog is namelijk mijn eigen bedrijf en ik verdien soms geld met artikelen.

Welke artikelen vind je het leukst om te schrijven? 
Dat zijn toch wel de persoonlijke artikelen, dus plogs en Take a look at my life. Ik vind tags ook altijd erg leuk om in te vullen. En ik geniet ook van het maken van mooie foto’s voor beautyreviews!

Wat is je favoriete ijsje? 
Bij Italiaans ijs neem ik altijd een fruitsmaakje zoals mango of watermeloen. En ik hou van Festini perenijsjes! Die zijn de beste.

Wat was de opmerkelijkste ‘Hm, ik hoop dat niemand dat gezien heeft’-actie afgelopen week?
Ten eerste: wat een hilarische vraag, die kan natuurlijk alleen maar van mijn lievelingsschrijfster Lisette Jonkman afkomen! Afgelopen week had ik echt een klunzige week. En dan vooral met eten. Ik liet bijna een half flesje water over mezelf heen vallen in de trein (gelukkig had ik een grote tas bij me die ik op mijn schoot kon zetten om het te camoufleren, en het was warm dus kon het snel drogen), in het Italiaanse restaurant dwarrelden er blaadjes rucola om me heen (haha) omdat ik uitschoot met snijden, toen we aan het barbecuen waren thuis liet ik een stukje vlees vallen (gelukkig net op mijn blote benen in plaats van op mijn nieuwe jurk). En een beetje jammer, want iedereen heeft al mijn onhandige acties gezien.

Heb jij nog vragen voor mij? Stel ze hieronder en wie weet beantwoord ik ze in de volgende Q&A! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

4 Reacties

  1. 16 mei 2015 / 16:50

    Altijd leuk dit soort persoonlijke artikelen!
    Bloggen is inderdaad zoiets leerzaams. Ik schrik me ook altijd kapot als ik naar hele oude artikelen kijk haha!
    Liefs Lonneke

  2. 16 mei 2015 / 20:28

    Wat een leuke, originele vragen. Vooral die laatste is erg leuk. En je antwoorden waren minstens net zo interessant om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *