Question Monday: wat heb jij altijd in je tas zitten?

Wij vrouwen sleuren altijd ontzettend veel mee in onze handtassen. De tas die hierboven afgebeeld staat kan ik zelden meenemen, alleen als ik even gauw ergens naartoe ga. Als ik een hele dag weg ga, moet ik echt wel wat meer dingen meenemen. 

Wat dan? Nou, ik denk dat jullie het wel zullen herkennen: een flesje water, deodorant, 5 pennen, een notitieboekje, zakdoekjes, een appel, mijn portemonnee, oplader van mijn iPhone, een boek, mijn e-reader mijn iPhone zelf, 6 verschillende lipglossjes en lipsticks, een spiegeltje, nog een notitieboekje, mijn brillenkoker.. Tsja, allemaal dingen die niet in zo’n klein tasje passen. Volgens mij is het echt een vrouwending: overvolle tassen met allemaal rotzooi erin.

Op de vraag wat ik altijd in mijn tas heb zitten kan ik wel wat korter zijn: mijn iPhone + oplader, flesje water, iets te eten, sleutels, een aantal pennen, mijn brillenkoker (inclusief bril natuurlijk), mijn portemonnee en een boek of mijn e-reader. Dat was het wel denk ik!

Waarom al deze dingen? Nou mijn telefoon; dat is wel duidelijk denk ik. De oplader die daarbij hoort ook. Ik kan echt niet de hele dag teren op de batterij van mijn iPhone, voor velen van jullie denk ik wel bekend. Ik wil ook altijd iets te eten en te drinken bij me hebben, voor het geval er iets gebeurt onderweg. Je zou zomaar vast kunnen staan met het ov. Ik ben een keer flauwgevallen in de bus en sindsdien zorg ik er echt voor dat ik deze twee dingen altijd bij me heb. Mijn bril is handig, anders kan ik niks zien als ik naar een vreemde plek ga. En een portemonnee kan natuurlijk ook niet ontbreken. Pennen zitten altijd in mijn tas en ik wil onderweg altijd iets te lezen hebben, dus heb ik standaard een boek of mijn e-reader in mijn tas zitten.

Wat neem jij altijd mee in je handtas? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. Jeanne
  17 november 2014 / 09:04

  Een notitie boekje snoepjes, sultana’s portemonnee, foto boekje zakdoekje pennen, haar borstel
  Ga zo maar door sleutels telefoon troep he

 2. Sanne
  17 november 2014 / 11:01

  Sowieso mijn iPhone! Als ik die niet bij me heb, ga ik de deur niet uit ;) Verder altijd nog wel een lipgloss, een borstel, een spiegel en zakdoekjes.

 3. 17 november 2014 / 11:37

  Teveel! Maar in ieder geval telefoon, portemonnee, sleutels, lipgloss, water, kauwgom, pen en in deze periode een mini-paraplu’tje :)

  • Tedje
   Auteur
   17 november 2014 / 11:40

   Oh inderdaad, een parapluutje heb ik ook altijd bij me! Je kunt echt niet op het weer vertrouwen hier in Nederland, haha!

 4. 17 november 2014 / 12:03

  Ik heb altijd mn portemonnee, mobiel, flesje water, handcreme, parfum, deodorant, notitieboekje

 5. 17 november 2014 / 20:15

  Ik neem vaak altijd veel mee, me make-up tasje, portemonnee, sleutels, zakboekjes, notitieboekje, pen, deodorant, parfum… telefoon, drinken, vaak wat lekkers.

 6. 17 november 2014 / 20:43

  als ik een tas meeneem, zitten er altijd aspirines in…heel apart!

  • Tedje
   Auteur
   17 november 2014 / 22:40

   Inderdaad een goede, die aspirines!! Die moet ik vaker in mijn tas hebben ;)

 7. Diana van Haren
  17 november 2014 / 21:31

  Mijn portemonnee, mijn Samsung en inderdaad ook altjjd iets tegen hoofdpijn. Sleutels natuurlijk en de toegangspas van mijn werk. En altijd een oplader voor mijn telefoon.

 8. 18 november 2014 / 16:12

  Even denken. In mijn kleine tasjes heb ik enkel telefoon, autopapieren, porto en lipbalm. Als ik mijn gewone tas bij heb toilettasje (vijl, lipstick, aspirine, blot powder, lipbalm), portemonnee, autopapieren, Dettol doekjes, zonnebril, zakdoekjes, sleutels van mijn werk.

 9. 19 november 2014 / 11:23

  Teveel rotzooi, ik ben ook nog eens mama dus ik sleep ook nog teveel jongensspul mee. Zo heb ik altijd natte doekjes erin voor plakkerige vingers en als ik mijn tas opruim komen er altijd een stuk of 3 auto’s uit mijn tas tevoorschijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *