Question Monday: Wat staat er bovenaan jouw verlanglijstje?

Aankomend weekend is het pakjesavond en ik denk dat een heleboel Nederlandse gezinnen pakjes- of surpriseavond doen. Wij wel in ieder geval! Mijn moeder is op 5 december jarig en we gaan lekker gourmetten en daarna doen we pakjes en iedereen heeft een gedicht geschreven. Ik heb niet echt een verlanglijstje gemaakt, maar ik kan wel een heleboel verzinnen…

– Een ticket naar New York met shoppingmoney. Een vliegticket naar een of ander warm resort mag ook trouwens. Oh, is dat te hoog gegrepen voor een verlanglijstje voor Sinterklaas of kerst? Hè wat jammer nou.
– Een mooie nieuwe tas. Ik draag altijd dezelfde zwarte tas van Mynewbag. Hij is nog steeds prachtig hoor, maar soms wil ik gewoon kunnen afwisselen. Dit is een iets haalbaarder cadeau dan het ticket naar New York, toch?
– Een hele kast vol boeken die ik nog nooit gelezen heb. En dat ik er dan daadwerkelijk tijd voor had om ze te lezen.
– Concertkaartjes voor het volgende concert van Beyoncé. Er is nog helemaal geen concert aangekondigd, maar dat terzijde, haha!

Ik heb moeite om een verlanglijstje op te stellen. Dat merken jullie wel aan mijn gekke wensen, haha. Ik heb eigenlijk helemaal geen materiële wensen op dit moment. Ik wil gewoon gezondheid en geluk voor iedereen. Cliché, maar zo is het wel!

Note to mama (ik weet dat je dit leest): alsjeblieft niks van deze cadeautjes kopen!!!! Een avondje gourmetten met gedichten vind ik al leuk genoeg :) 

 

Q: Wat staat er bovenaan op jouw verlanglijstje?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. Wendy (B)
  1 december 2014 / 07:31

  Goh…
  Dat is nog een moeilijke vraag hoor!

 2. 1 december 2014 / 09:37

  Oeh dat is lastig, het enige wat ik momenteel kan bedenken is een dekbed overtrek hahaha. Waar ik vroeger nog met een heel speelgoedboek vol kruisjes aan kwam zetten vind ik het steeds lastiger worden om te bedenken wat ik zou willen hebben. Een avondje gourmetten [dat gaan wij vrijdag ook doen] met familie vind ik veel meer waard dan allemaal cadeautjes.

 3. 1 december 2014 / 10:57

  Er iets dat ik al een tijdje wil: Een mooie, zachte en lange trenchcoat in een licht kleurtje. Deze lijken mij prachtig, maar meestal ook aan de prijs :(

 4. Eleni
  1 december 2014 / 11:13

  Ik kreeg toevallig vanmorgen de vraag van mijn moeder of ik iets wist voor Kerst, moeilijk! Ik ga dan toch voor (alweer) een mooie kleur nagellak of een paar lekker warme sloffen voor de winter.

 5. 1 december 2014 / 11:18

  Ik heb een aantal mooie producten van MAC die ik heel graag wil hebben, maar zeker niet ga krijgen. Verder wil ik Style van Lauren Conrad graag hebben en iets lekkers van TBS van de Glazed Apple lijn. Wij vieren kerst wel altijd met cadeautjes en ook bij mijn vriend thuis.

  • Tedje
   Auteur
   1 december 2014 / 13:03

   Ahh de Glazed Apple lijn van The Body Shop is echt heerlijk!!

 6. 1 december 2014 / 11:35

  Ik zou heel graag een paarse lipstick willen hebben, maar dan echt paars…
  helaas zie je die erg weinig en word het een beetje zoeken…
  maar meestal lukt het wel….

 7. 1 december 2014 / 11:56

  Ticket naar New York, Londen of Parijs en dat we onze bank kunnen verkopen!

 8. 1 december 2014 / 15:04

  Ah die reis naar NY deel ik graag met je hihi. Ik wil ook zo graag terug!

 9. 1 december 2014 / 17:55

  De nieuwe CD van One Direction. Guilty pleasure, maar ik ben echt dol op hun. Oh ja, en hun nieuwe DVD!

 10. 1 december 2014 / 18:53

  een Imac!!!!!! en nog een keer naar new york

  • Tedje
   Auteur
   2 december 2014 / 19:20

   Haha, die iMac staat ook hoog op mijn lijstje ;)

 11. 1 december 2014 / 20:03

  Goede vraag! Ik denk dat ik dan zou gaan voor een nieuwe tas of sieraden. Ik ben in december jarig dus ik moet er nu toch echt over gaan nadenken, haha!

 12. 2 december 2014 / 00:57

  Haha inderdaad een niet zo alledaagse wishlist :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *