Question Monday: welke kleur nagellak draag jij met kerst?

Het is maandag en dat betekent: tijd voor een Question Monday! Op de vorige vraag over nagellak kwam heel veel respons. Niet gek ook, gotta love nailpolish! Met kerst wil ik mijn nagels toch altijd net even wat feestelijker maken dan normaal. Ik ben benieuwd of jullie al hebben nagedacht over welke nagellak jullie gaan dragen tijdens de kerstdagen! 

As we speak heb ik net mijn nagels gelakt zoals op bovenstaande foto. Vorig jaar maakte ik Last Minute Christmas nails en dat beviel eigenlijk wel heel goed, dat ik mijn nagels alvast weer zo heb gelakt! Ik werk vandaag, morgen en woensdag op mijn oude stagebedrijf en woensdagmiddag ga ik meteen door met de trein naar Maastricht. Niet heel veel tijd om mijn nagels te lakken dus! Vandaar dat ik nu (zondagmiddag) al aan de slag ben gegaan met mijn nagels. Jup, je moet goed vooruit plannen als je nagellak draagt, maar daar weten jullie vast alles van.

Rood is eigenlijk altijd goed met kerst! Ik draag dus een rode nagellak van KOH met gouden glitters en op mijn ringvinger een gouden nagellak van Trind met gouden glitternagellak van Essence. Heel simpel, maar gelijk heel erg leuk!

Nog een tip voor als je wat inspiratie zoekt: zwarte nagellak met een gouden en zilveren glitterdip! Heel makkelijk om te maken, maar het ziet er meteen heel feestelijk uit! De tutorial kun je hier vinden.

Weet jij al welke nagellak je gaat dragen met kerst? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 22 december 2014 / 05:43

  Mooie nagels zeg! Ik heb nu een rode french manicure met een goude rand op mijn nagels en als het houd tot aan kerstavond laat ik dat zitten. Anders ga ik denk ik voor CandyCane nagels.
  X

 2. 22 december 2014 / 08:00

  Jaaa zwart met goud, wat een prachtige foto! Dat is echt een leuke tip! Hmm.. ik denk dat ik voor de bordeaux ga van Giordani Gold, die is momenteel echt favoriet bij mij

  • Tedje
   Auteur
   22 december 2014 / 15:31

   Oeh, thanks Dagmar! Oh, ik denk dat ik weet welke je bedoelt. Die is inderdaad heel mooi!

 3. 22 december 2014 / 10:16

  Wat een leuke vraag! Ik heb eigenlijk nog geen idee…Ik denk zwart met glitters. Dat vind ik altijd een geslaagde combinatie.

 4. 22 december 2014 / 12:20

  Ik vind die zwart met goud wel erg mooi, ik weet echt niet welke kleur ik zou gaan dragen

 5. 22 december 2014 / 12:33

  Ik vind het rode wel mooi. Ik zou wel de glitters over het rood doen denk ik, ipv een accent nagel ;)

 6. 22 december 2014 / 22:37

  Mooie lakjes! Ik denk dat ik voor een rood glitterlakje van OPI ga, of voor Brocades van Maybelline!

  • Tedje
   Auteur
   23 december 2014 / 09:46

   Oh Brocades heb ik ook, die is prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *