Quick and easy lunch tip: ciabatta met rosbief

Quick and easy lunch tip: ciabatta met rosbief

 photo IMG_1248a.jpg

Hi iedereen! Vandaag wil ik een supersnelle en makkelijke lunch tip met jullie delen. Ik ben dol op broodjes, daar kun je me echt voor wakker maken ’s nachts. Vooral harde broodjes met lekker beleg natuurlijk. Kijken jullie mee naar deze supersnelle lunch tip? 

 photo IMG_1247a.jpg

Wat heb je nodig voor één broodje?
– 1 ciabatta broodje|
– pesto
– sla naar keuze
– 4 plakjes rosbief
– Geraspte kaas of snippers
– Voor een beetje kleur op je bord een paar kleine snoeptomaatjes

Zoals ik al zei, het is super easy dus dit is wat je moet doen.

Verwarm de oven voor en bak het broodje af. Laat je broodje even afkoelen, anders verkleurt de rosbief heel snel en dat ziet er natuurlijk niet zo mooi uit. Snijd de ciabatta door en besmeer hem met een laagje pesto. Leg er een bedje van sla op, twee plakjes rosbief per helft en strooi er wat kaas overheen. Voor de garnering en de kleur een paar tomaatjes. En klaar is kees! Een lekkere combinatie is dit, heerlijk! Eet smakelijk!

 photo IMG_1250a.jpg

Liefs van Tedje

 

Volg:

15 Reacties

 1. 12 maart 2013 / 09:05

  Het mag dan snel en easy zijn. lekker is dit zeker;)!!

 2. 12 maart 2013 / 10:19

  Lekker! Ik houd echt van rosbief en dit ziet er echt heerlijk uit!

 3. 12 maart 2013 / 10:43

  Lekker! Ik eet ook wel eens rosbief met een beetje knoflook-olijfolie, parmazaanse kaas, pijnboompitjes en zout en peper! Ook heel lekker.

 4. 12 maart 2013 / 11:23

  Ik moet even zeuren hoor, want rosbief vind ik niet heel goedkoop, eigenlijk. ;) Maar wel heel erg lekkerr! Krijg nu ook helemaal zin in mijn lunch, yum!

  • Tedje
   Auteur
   12 maart 2013 / 12:38

   Nee rosbief is zeker niet goedkoop. Dat had ik toch ook niet gezegd? :-)

 5. 12 maart 2013 / 12:50

  Oh jum dat ziet er lkkr uit! Zeker nu rond lunchtijd loopt het water me in de mond!

 6. 12 maart 2013 / 21:35

  Oh my god, nommable! Ik vind het er zo lekker uitzien, vooral ook door de rosbief en het kleurcontrast van het eten. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *