Random facts about me

Tijd voor een artikel met random facts about me! Ik heb al wel eens eerder artikelen geschreven met dingen die je misschien nog niet over mij wist (klik, klik), maar dat is alweer een tijdje geleden. 

♢ Ik zit in mijn vierde jaar van mijn studie journalistiek in Tilburg. Dat betekent dat ik dit jaar al moet gaan afstuderen. Ik moet er niet aan denken om klaar te zijn met mijn vertrouwde school en het diepe in gegooid te worden. Dagelijks spoken er vragen door mijn hoofd: kom ik wel aan een baan? Of word ik freelancer net als 492684783 andere mensen in Nederland? En waar ga ik in hemelsnaam wonen? Het beangstigt me een beetje eerlijk gezegd…

♢ Ik vind het best gek dat ik nu ineens op mezelf woon. Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik op kamers zou gaan wonen, en nu woon ik ineens voor 3,5 maand in Utrecht! Hoe ik het vind om op kamers te wonen, lees je in dit artikel.

♢ Ik mis Gossip Girl. In december is de serie al 2 jaar ‘dood’ en ik wil zo graag alle afleveringen weer vanaf het begin kijken. Ik heb alleen nog te veel series lopen die ik allemaal ‘moet’ volgen steeds. Druk leven heb ik ook zeg, pfoe.

Als ik later ‘groot’ ben, wil ik een Britse Korthaar. Dat is waarschijnlijk het eerste dat ik ga aanschaffen als ik écht op mezelf ga wonen.

♢ Ik heb een hele grote schoenendoos met allemaal dingetjes erin zoals bioscoopkaartjes, treinkaartjes, bonnetjes, verjaardagskaarten, armbandjes die ik op vakantie heb gedragen en allerlei andere dingen waar ik een leuke herinnering aan heb. Super leuk om later terug te kijken.

♢Ik wacht nog steeds op een Mini Cooper die ik zou krijgen van mijn opa als ik 18 werd. Ik ben inmiddels 21 en ik heb nog geen Mini Cooper gezien hoor…

♢Ik ben overgevoelig voor geluid. Deuren die klapperen, vliegen die rondvliegen in mijn kamer, iemand die irritant zit te tikken: ik kan er niet tegen. STOP IT!

♢ In maart ben ik begonnen met hardlopen en ik had nooit gedacht dat ik het zou volhouden. De wedstrijd van 5K komt in zicht en ook al kan ik nog steeds geen half uur achter elkaar hardlopen, ik ben stiekem toch best trots op mezelf. Voordat ik begon met hardlopen kon ik nog niet eens 1 minuut achter elkaar rennen, dan kreeg ik al steken in mijn zij. Ik had ook altijd een grote hekel aan de duurloop en al die andere ongein op de middelbare school. Een grote ellende vond ik het. Nu vind ik hardlopen zowaar leuk geworden. Can you believe it?

♢Thuis drink ik eigenlijk nooit koffie, alleen als ik iets bij Starbucks ga halen. Daar neem ik vaak een Vanilla Latte, een cappuccino of een Chai Tea Latte. Oké, die laatste is geen koffie, maar het is wel erg lekker!

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 2 september 2014 / 08:33

  Aah zo leuk deze facts! Echt heel gaaf hoe je het hardlopen hebt opgepakt en dat je eerste wedstrijd eraan komt, mag je heel trots op zijn! En haha geniaal van die mini cooper, ik hoop dat die op een dag voor je neus staat en jij de autosleutels hebt :D

  • Tedje
   Auteur
   2 september 2014 / 10:31

   Haha, dat hoop ik ook Dagmar!! Ik wacht er met smart op ;) Ik ben al best een beetje zenuwachtig voor mijn eerste wedstrijd…. Maar komt vast goed :)

 2. 2 september 2014 / 09:51

  Aww. Een herinneringendoos klinkt zo cute

 3. Jeanne
  2 september 2014 / 10:34

  Als het aan mij lig weet je t wel he Tedje

 4. 2 september 2014 / 11:07

  Haha, ik hoop dat je mini cooper snel komt. Prachtige auto!

 5. 2 september 2014 / 12:31

  Leuke feitjes! Logisch dat je bang bent voor de volgende stap maar het gaat vast en zeker goed komen! Gewoon genieten van nu!

 6. 2 september 2014 / 15:03

  Ah wat leuk dat je een soort memory box hebt! Leuk voor later, haha (:

 7. 2 september 2014 / 15:11

  Ik bewaar ook altijd kaartjes en tickets en dat soort dingen. Leuk om doorheen te bladeren (noem je dat zo?) En jammer van die Cooper, misschien komt hij alsnog naar aanleiding van deze blogpost ;-)

 8. 2 september 2014 / 16:22

  Leuke feitjes om te lezen! Dat afstuderen komt vast goed, moet ik ook. :P

 9. 2 september 2014 / 18:04

  Leuke feitjes! Ik herken mezelf helemaal in je hardloop verhaal! Liefs’ Iris

 10. 2 september 2014 / 19:54

  Leuke feitjes om te weten. Ik wil ook graag een britse korthaar!

 11. 2 september 2014 / 21:22

  Ik mis Gossip Girl ook! Maar het meest mis ik the Hills eigenlijk. Dat vond ik echt een leuke serie!

 12. 3 september 2014 / 09:11

  Erg leuk om te lezen! Hopen voor je dat die Mini Cooper nog komt, want dat zou wel heel gaaf zijn! ;-)

 13. 3 september 2014 / 12:35

  Ik drink helemaal geen koffie. De geur vind ik heerlijk, dus ik vind het geen straf om koffie te zetten voor andere, maar ik vind het gewoon echt niet lekker smaken. Al van alles geprobeerd (suiker, melk, veel suiker en veel melk,…), maar het is gewoon niet iets voor mij.
  En een Mini Cooper krijgen, dat zou wel heel gaaf zijn. Dat wil ik ook wel. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *