Random things

Random things

Schermafbeelding 2014-03-30 om 18.00.08

De hele dag ben ik bezig met dingen waar ik over kan bloggen. Zou ik hier iets over kunnen schrijven? Of toch niet? Is dat wel leuk genoeg om over te bloggen? Vandaag gewoon een bericht met allerlei persoonlijke, random dingetjes. 

❤ Ik ben vorige week naar de kapper geweest en toen vond ik het echt veel te kort. De haren in mijn nek zijn nog niet eens een halve centimeter en ik heb dan ook de hele dag tegen iedereen geroepen: het is veel te kort, hè? Aan de voorkant is het wel redelijk lang gebleven. Nu zijn we alweer anderhalve week later en ben ik er weer aan gewend. Kort haar is handig, want je hebt niet zoveel shampoo nodig en het duurt ook niet zo lang om je haar te wassen.

❤ Ik eet echt teveel lekkere dingen. My middle name is “food” dus dat is ook niet zo raar, maar ik moet wel gaan minderen, hoor. Afgelopen weekend heb ik drie (!!) stukken taart op (mijn vriend was jarig, dus ik kon er niet omheen) bijvoorbeeld. Geen nationale ramp, maar als je dan kijkt wat ik verder nog heb gegeten… Not good. Hebben jullie nog tips voor lekkere, gezonde en makkelijke tussendoortjes? Ik grijp te vaak naar chips en chocolade en daar moet verandering in komen.

❤ Nu ik ben begonnen met hardlopen, schieten de krachttrainingen er een beetje bij in. Eigenlijk niet goed, want mijn spieren moeten goed ontwikkeld blijven. Vooral de spieren in mijn rug, omdat die nogal zwak is. Het is belangrijk dat mijn rug sterk wordt en blijft, anders lig ik over een tijdje weer in de raarste posities bij de fysiotherapeut.

❤ Een hele tijd geleden schreef ik dit: Als je een paparazzi zou zijn, zou je weten dat ik (als ik terug loop van de bus naar huis), met oortjes kei hard mee playback met Beyoncé. Ik kijk altijd wel even goed of er niemand voor of achter me loopt, of aan de andere kant van de straat. Soms ga ik zo in de muziek op dat ik denk dat ik Beyoncé ben.
Nou, ik ben ontdekt hoor! Whoops! Nou ja, beter vrolijk playbacken dan als een fles azijn over straat lopen, toch?

❤ Eigenlijk zou ik weer de Fit For Summer Challenge moeten gaan doen van Annemerel. Dat heeft bij mij goed gewerkt vorig jaar en het zou helemaal niet verkeerd zijn om die weer eens te herhalen. De zomer komt angstig dichtbij en voor ik het weet moet ik weer in een bikini verschijnen op het strand.

❤ Ik zou wel eens naar een pedicure willen gaan. Ik ben daar namelijk nog nooit geweest en ik vind het altijd een rotklusje om mijn voeten te verzorgen. Ik heb veel te lange benen dus ik kan amper zien wat ik allemaal aan het doen ben. Al hoewel, zou een pedicure wel iets voor mij zijn? Ik kan namelijk helemaal niet tegen kietelen onder mijn voeten, hihi!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 31 maart 2014 / 06:29

  Haha, precies hetzelfde over dat eten. Misschien toch eens op gaan letten. De laatste keer dat ik van de kapper af kwam vond ik het ook echt véél te kort (kwam tot m’n kin zeg maar) maar het zijn dan ook vooral de eerste dagen en na een weekje of twee is het net een halve centimeter langer en is dat ‘net geknipte’ eraf en toen vond ik het wel kunnen. En wat je zegt, het is sowieso super praktisch!

  • Tedje
   Auteur
   31 maart 2014 / 20:04

   Het is zeker super praktisch! En je doet nog langer met je shampoo ook ;)

 2. 31 maart 2014 / 06:30

  Je haar is super leuk en vlot Tedje! En ik zou eigenlijk ook best graag een keer naar de pedicure willen, nog nooit gedaan!

 3. 31 maart 2014 / 06:56

  Hihi leuk om te lezen! Ik moest wel lachen om je Beyoncé verhaal; hoewel ik het wel helemaal snap hoor! Ik heb dat met Michael Bublé, ik blèr als een gek mee in de auto (Wanneer ik er alleen in zit offcourse…) en dan zie je sommige mensen naast me in auto’s best vreemd kijken haha. Wat betreft gezonde tussendoortjes lekker fruit, crackers of een beschuitje met kaas oid? Qua zoetigheden doe ik zelf nootjes met gedroogd fruit (rozijnen, cranberry’s)!

  • Tedje
   Auteur
   31 maart 2014 / 20:05

   Thanks voor je healthy snacks tips! En inderdaad, in de auto is het ook heerlijk om mee te blèren. Wie doet dat nou niet?

 4. 31 maart 2014 / 08:03

  Zeker een pedicure doen! Zo relax! En dan kan je er weer heel wat weekjes tegenaan met poezelige voetjes. Echt de hel om zelf te doen (vind ik). :)

 5. 31 maart 2014 / 12:01

  Super leuk om te lezen :D. Ow en herkenbaar van de pedicure :), ik zou ook graag willen gaan :D.

 6. 31 maart 2014 / 12:47

  Heel erg leuk om te lezen! Goed idee, om kleine dingetjes bij elkaar te zetten zo :)

 7. 31 maart 2014 / 13:40

  Leuk om te lezen. Ik kies altijd safe voor puntjes er af van mijn haar, maar er zou best een flink stuk van af mogen evt.

 8. 31 maart 2014 / 14:01

  Leuk om te lezen, ik wil ook graag nog een keer naar de pedicure !!

 9. 31 maart 2014 / 20:09

  Haha leuke randommetjes! Ik herken het helemaal met het eten, er gaat te makkelijk te veel lekkers naar binnen. Oeps! Mijn moeder is pedicure en vind het echt wel lekker (alleen dat gekriebel onder mijn voet kan ik ook niet zo goed tegen). Maar het resultaat is wel: lekkere zachte voeten :)

 10. 31 maart 2014 / 20:38

  haha zeker dat van die pedicure herken ik, lijkt me stiekem heel erg lekker haha

 11. 31 maart 2014 / 20:41

  Dan ga je toch lekker fruit eten? :) Of anders gedroogd fruit, dat smaakt net naar snoep :p

 12. 1 april 2014 / 01:25

  Jaaaaaa herkenbaar! Ik hou ook HEEL erg van eten én ik wil ook ‘fit zijn voor de summer’. Dus misschien moet ik die challenge ook maar eens even terugzoeken en het tóch maar gaan doen :P!
  Want inderdaad: zon + vrije dag = zwemmen = bikini = hellup! :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *