Recensie: Mascha – Happy Life

Recensie: Mascha – Happy Life

 photo IMG_0733a.jpg

Al een tijdje geleden vertelde Mascha op haar website Beautygloss.nl dat ze bezig was met het schrijven van een boek. Whut?! Die moest ik natuurlijk bemachtigen. Het boek zou niet over beauty gaan, maar over happy zijn. Ik was razend benieuwd! 

Mascha kennen we natuurlijk allemaal van haar succesvolle blog Beautygloss. Een aantal jaar geleden begon ze voor de lol een website. Inmiddels is deze uitgegroeid tot haar succesvolle, fulltime job. Ze verdient haar geld met beautybloggen en filmpjes maken op haar YouTube-kanaal. Hoe leuk is dat?

 photo IMG_0730a.jpg

 photo IMG_0782a.jpg

 photo IMG_0783a.jpg

Haar boek Happy Life gaat niet over beauty, maar het gaat vooral om hoe je happy kunt zijn. In 176 pagina’s vertelt ze van alles over dit onderwerp. Ze vertelt over hoe haar hobby haar werk is geworden, maar ze vertelt ook over haar vriendschappen en haar liefde, Gregor. Ook geeft ze je tips hoe je makkelijker contact kunt maken en hoe je ‘nee’ kan durven leren zeggen. Het zijn allemaal korte hoofdstukjes die lekker weg lezen. Je hoeft het boek niet in chronologische volgorde te lezen, maar je kunt gewoon een willekeurig hoofdstuk openslaan.

 photo IMG_0729a.jpg

 photo IMG_0728a.jpg

Het boek is gevuld met prachtige foto’s van Mascha. Heel leuk zo tussendoor! Minpuntje aan het boek: er staan nog wat gekke typefoutjes, dubbele spaties en interpunctiefouten in het boek. Jammer! Ik hoop dat dit bij de volgende druk is opgelost.

Ik volg Mascha’s blog zo ongeveer vanaf het begin, maar toch stonden er nieuwe dingen in het boek waar ze het nog nooit over heeft gehad. Leuk! Je merkt ook dat het boek echt door Mascha is geschreven. Ik hoor haar sommige dingen gewoon zeggen. Stom is dat eigenlijk, maar dat komt omdat ik al haar video’s kijk! Ook staan er in zinnen soms gewoon Engelse woorden, precies hoe Mascha dat ook in het echt zou zeggen.

 photo IMG_0727a.jpg

Het bekende Beautygloss logo

Ik vond het erg leuk om over Mascha’s levenslessen te lezen en over wat zij heeft geleerd in het leven.

 photo IMG_0722a.jpg

 

Happy Life van Mascha kost €14,95 en is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Liefs van Tedje

Volg:

14 Reacties

 1. 23 mei 2014 / 07:49

  Aah ik word echt happy van dit boek en je leuke recensie erover! Ik vond het ook een fijn geheel <3

 2. 23 mei 2014 / 08:57

  Ik heb m nog niet, maar ben er wel erg benieuwd naar!

 3. 23 mei 2014 / 08:58

  Ik ben echt heel benieuwd naar het boek! Mijn vriendinnetje heeft hem gekocht en ik mag hem na haar lezen, moet nog even wachten dus :)

 4. 23 mei 2014 / 10:38

  Het ziet er zo mooi uit! Ik wil hem ook nog een keer lezen!

 5. 23 mei 2014 / 10:42

  Ik wil deze nog steeds graag een keer gaan lezen!

 6. 23 mei 2014 / 11:00

  Ik heb het boek gekregen voor mijn verjaardag, heb er nog niet in gelezen, maar ik neem ‘m mee op vakantie binnenkort!

 7. 23 mei 2014 / 11:16

  Ik lees hele wisselende recensies, dus ik weet nog niet helemaal of ik het boek nou wel of niet wil lezen. Misschien even afwachten en kijken wat er over een tijdje over wordt gezet.

 8. 24 mei 2014 / 20:09

  Ik ben het boek nu ook aan het lezen. Ik vind het tot nu toe erg leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *