Recept: Clubsandwich met avocado, kip en wasabimayonaise

 photo IMG_5130a.jpg

Clubsandwiches: ik ben er dol op! Als ik ga lunchen en ik zie er eentje op de kaart staan, dan moet er wel iets heel geks zijn wil ik er geen bestellen. Omdat ik ze zo lekker vind, maak ik ze heel vaak ook gewoon thuis. Van heel simpel (met alleen kaas, ham en komkommer) tot super deluxe. Vandaag een heerlijke variant met onder andere avocado, kip en wasabimayonaise! 

Wat heb je nodig voor 1 clubsandwich? 
– 3 sneetjes brood
– sla
– wasabimayonaise (zelf maken of gewoon uit een fles. Ik koos voor het laatste)
– Philadelphia
– een halve avocado
– een plakje kaas
– twee plakjes kipfilet
– komkommer
– tomaat
– chips
– een snufje peper en zout

 photo IMG_5138a.jpg

1. Rooster de boterhammen en laat ze een beetje afkoelen. Anders wordt je sla zo slap en je komkommer warm.

2. Begin met de onderste laag van je clubsandwich. Besmeer een boterham met wasabimayonaise en leg daar vervolgens sla, dunne schijfjes komkommer, de twee plakjes kipfilet en het plakje kaas op.

3. De tweede boterham leg je er bovenop en die besmeer je ook met wasabimayonaise. Beleg deze met dunne schijfjes avocado. Een snufje peper en zout (naar smaak!) toevoegen maakt de avocado lekker smaakvol.

4. De laatste boterham leg je er bovenop en die besmeer je met een laagje Philadelphia.

5. Tijd voor de decoratie! Je hebt nu toch een halve avocado over, dus die leg je als mini salade samen met een tomaat naast je clubsandwich. Een handje chips erbij, twee prikkertjes erin en smullen maar!

 photo IMG_5140a.jpg

Eet smakelijk!

Liefs van Tedje

Volg:

13 Reacties

 1. 30 januari 2015 / 11:04

  Ziet er lekker uit! Mooie foto’s heb je er ook van gemaakt :)

 2. Esmee
  30 januari 2015 / 17:13

  Omgoodie, bedankt Ted nu heb ik honger aaaaargh!!
  Zuut der lekker oet! En sjoen foto´s hubsse dr vaan gemaak!
  (Dit taalgebruik ben je wel gewend na gisteren toch)

  xx cleansissie

 3. 30 januari 2015 / 19:54

  Wat een lekker recept zeg! Fijn ook dat het gewoon met kipfilet is die je meteen kan gebruiken; soms zie ik heerlijke lunch recepten, maar moet je daar nog speciaal kip voor gaan koken of bakken en dat vind ik soms nog wel wat veel van het goede, ook al is dat ook wel heel lekker!

 4. 30 januari 2015 / 21:54

  Ohh! Dit ziet er lekker uit! Ga ik dit weekend eens problemen te maken. Thanks voor het delen!

 5. 31 januari 2015 / 16:10

  Mooie foto’s! Het ziet er ook echt super lekker uit haha. Ik zou er zelf waarschijnlijk nog een reepje (gebakken) bacon tussen doen :)

  • Tedje
   Auteur
   1 februari 2015 / 11:42

   Hmmm dat is inderdaad ook heerlijk voor erbij!

 6. 1 februari 2015 / 16:09

  Ah jeetje nu heb ik honger. Ziet er lekker uit!

 7. 16 februari 2015 / 17:31

  Ik maak ze eigenlijk nooit maar het ziet er wel altijd lekker uit, avocado vind ik dan weer niet lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *