Als jullie mij op Instagram volgen, hebben jullie het een tijdje geleden misschien al wel gezien. Mijn zusje had namelijk een overheerlijke Red Velvet Cake gemaakt en vandaag deel ik het recept met jullie!
Je had het misschien niet verwacht, maar het is gewoon een Red Velvet Cake uit een pakje! Je hebt nog twee eieren nodig, een pakje monchou en 250ml slagroom. Let op: de slagroom heb je nodig voor het beslag én de topping. In al mijn enthousiasme heb ik 250ml slagroom bij het beslag gedaan en moesten we dus extra slagroom halen voor in de topping. De cake werd daardoor wel extra luchtig!
De bakvorm zit bijgeleverd in de verpakking. Hanidg! Als de cake in de oven is geweest, moet je hem laten afkoelen en daarna kun je hem horizontaal door midden snijden.
Mijn zusje heeft lekker creatief gedaan met de topping. Ze hield wat kruimels achter van de cake en versierde de taart daarmee. Verder hadden we nog aardbeien liggen en die gebruikte ze ook voor de versiering.
Ik kon niet stoppen met foto’s te maken van deze super fotogenieke taart, waardoor mijn gezin een beetje onrustig werd. Ze wilden de cake proeven!! Ik kan je zeggen: hij was echt heerlijk, maar ook super machtig!
Krijg jij ook zo’n zin in deze cake nu?
Liefs van Tedje
Die pakjes werken altijd lekker makkelijk, ideaal. Toch hou ik er van om zonder pakjes te werken en het meer zelf te proberen tegenwoordig.. Maar zo’n pak smaakt in ieder geval altijd top. Ziet er heerlijk uit!
Aah wauw wat ziet dit er heerlijk uit! Je hebt echt ook mooie foto’s gemaakt!
Ik heb hem ook geprobeerd! Die van jullie ziet er wel een stukje hoger uit, misschien door de slagroom. Ik vond hem lekker, maar niets overtreft de red velvet cake van de Drie Graefjes!
OMG, mee naar kantoor? :D
Hmm, ziet er heerlijk uit. Ik bestel zelf graag red velvet bij starbucks, maar ik ga het zeker eens zelf maken. :)
Mmmmm, nu heb ik hier ook zin in
Oeh, lekker. Nu heb ik trek in cake ;-)
Ah dit ziet er zo lekker uit mm!
Ziet er heerlijk uit! Misschien ga ik hem binnenkort ook maar eens maken :D
Ziet er goed uit! Maar ik maak het liever zonder pakjes, in die mixen zit vaak veel troep en niet veel meer dan bloem, rijsmiddelen en suiker
Auteur
Ik ga hem de volgende keer ook zonder pakje maken, maar voor de eerste keer vond ik dit een prima oplossing!
Ik ben heel benieuwd hoe het smaakt, echt nog nooit gehad!
Oh wauw, wat een mooie foto’s heb je van de taart gemaakt! Ik dacht eerst dat je een foto van internet had geplukt voor dit artikel, hihi. Hij ziet er ook heerlijk uit en kan niet wachten totdat ik weer een keer Red Velvet Cake ga eten..
Auteur
Haha, thanks Fleur Sophia! Ik heb de foto’s toch echt zelf gemaakt ;)
Ziet er heerlijk uit !
Oh zo dit ziet er lekker uit!
Hij ziet er heeel strak uit inderdaad! Je kan misschien een beetje zien dat ‘ie uit een pakje komt (qua kleur) maar eerlijk is eerlijk: ik zou ‘m ook niet gelijk ‘zelf’ maken voor de eerste keer, veel te ingewikkeld.
Auteur
Nee, precies, dat dacht ik ook!! :)
Mijn moeder had deze laatst ook genmaakt <3 Hij was echt heerlijk. Ik vind dit pakje ideaal haha.
Wat ziet dit er heerlijk uit zeg! Ik ga deze zeker binnenkort uitproberen, ik snap best dat je familie onrustig werd toen ze niet mochten aanvallen.
Wow, deze MOET ik deze week namaken! Ziet er echt de beste taart ooit uit!
OMG! Zo lekker! Hij ziet er inderdaad ontzettend fotogeniek uit!
En je foto’s zijn dan ook prachtig..hihi :-)
Auteur
Thanks, Marloes!
Heerlijk! En zeker fotogeniek
Wat leuk dat er nu ook een pakje is van Red Velvet cake! Die moet ik een keertje maken
Auteur
Ja, is echt een aanrader!
Wauw, wat is hij mooi geworden! Wat is eigenlijk het verschil tussen red velvet taart en ‘gewone’ taart?