Recept: snelle en lekkere wraps met gehakt

 photo IMG_0896a.jpg

Het is weer eens tijd voor een recept! Dat was veel te lang geleden. Vandaag laat ik zien hoe je super snel en makkelijk wraps kunt maken. 

 photo IMG_0877a.jpg

Wat heb je nodig (voor 4 personen): 
– 1 pak original Tortilla wraps van Santa Maria
– 400 gram gehakt
– 1 paprika
– 1 courgette
– 1 ui
– 1 zakje Burito mix van Santa Maria
– crème fraîche
– Salsa saus van Santa Maria
– komkommer
– tomaatjes
– sla
– geraspte kaas

 photo IMG_0882a.jpg

1. Snijd alle groente in blokjes. Verhit de pan met olie of boter en bak het gehakt. Voeg de ui, paprika en courgette toe en bak het geheel goed door.

 photo IMG_0885a.jpg

2. Tijd voor de kruiden! Dit is een zakje Burito mix van Santa Maria. Strooi het erover heen en meng het geheel.

 photo IMG_0887a.jpg

3. De rest van de producten kun je in bakjes op tafel zetten. Ziet er niet alleen gezellig uit, maar zo kan iedereen ook zelf bepalen wat hij op zijn wrap wil. De wraps moeten even in de magnetron om ze warm te maken.

 photo IMG_0888a.jpg

4. De komkommer kun je in plakjes of blokjes snijden, maar je kunt ze ook raspen met een kaasschaaf. Ziet er meteen veel leuker uit.

 photo IMG_0889a.jpg

5. Zet ook de sausjes op tafel zodat iedereen zelf kan bepalen hoeveel saus hij of zij erop wil.

 photo IMG_0893a.jpg

6. Ik smeerde mijn wrap in met crème fraîche en salsa saus. Vervolgens een beetje sla, het gehaktmengsel, kaas en tomaat.

 photo IMG_0896a.jpg

Eet smakelijk!

Liefs van Tedje

Volg:

13 Reacties

  1. 11 juni 2014 / 07:17

    Ah super lekker! Hele mooie foto’s heb je gemaakt. Liefs

  2. Bram van Dongen
    11 juni 2014 / 19:12

    Haha, dat is toevallig dat heb ik vanavond ook gegeten Tedje!

    • Tedje
      Auteur
      11 juni 2014 / 20:10

      Haha, dat is inderdaad wel heel toevallig!

  3. Petra
    12 juni 2014 / 12:37

    Dit ziet er echt superlekker uit…..jammie…

  4. 12 juni 2014 / 23:16

    Lang geleden dat ik nog wraps heb gegeten. Dat wordt weer eens tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *