Recept: wraps met carpaccio en truffelmayonaise

 photo IMG_8023.jpg

Ik zat laatst wat rond te struinen op de blog van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet en toen kwam ik me toch een lekker recept tegen. Dat recept moest ik gaan maken! Het bevatte namelijk een van mijn favoriete etenswaren: carpaccio. 

 photo IMG_8026.jpg

Wat heb je nodig voor 1 persoon?
– 2 wraps
– 1 blikje tomatenpuree
– 1 pakje rundercarpaccio (van de AH)
– rucola
– truffelmayonaise
– kleine tomaatjes
– 1 bol mozzarella
– basilicum, olijfolie, peper en zout

Smeer de wraps in met de tomatenpuree en leg ze in de oven. Ik heb ze ongeveer 10 minuutjes op 180 graden gedaan, maar hou het even goed in de gaten! Iedere oven is namelijk anders. Ondertussen maakte ik de salade die ik erbij wilde eten. Leonie (van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet) had de mozzarella en de tomaat op de wrap gedaan, maar daar had ik niet zo’n zin in. Ik besloot dus een losse salade ervan te maken met basilicum, een beetje peper en zout en een klein beetje olijfolie. Als de wraps klaar zijn, beleg je ze met de carpaccio, pijnboompitjes en de kaas uit het pak. In kleine kloddertjes verdeelde ik nog een beetje truffelmayonaise over de twee wraps. Hmm dat is zo lekker!

 photo IMG_8025.jpg

 photo IMG_8032.jpg

Ik nam mijn wraps mee naar boven en zette een filmpje aan. Beste. Combinatie. Ooit. Wat een heerlijk recept is dit! Leonie gaf aan dat één wrap wel voldoende zou zijn als je nog een toetje at, maar daar ben ik het niet mee eens. Twee wraps en een kleine salade was precies genoeg voor mij! En het is gewoon zonde om maar één wrap te eten, want het is veel te lekker! Dit recept ga ik zeker nog vaker maken, dat is iets wat zeker is!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 6 augustus 2015 / 08:42

  Ziet er echt heerlijk uit, moet ik ook maar eens proberen! Helaas is carpaccio best duur. :(

  • Tedje
   Auteur
   6 augustus 2015 / 11:39

   Ja, dat is helaas een minpuntje :( Maar je mag jezelf af en toe best een keer verwennen! :)

 2. Jeanne
  6 augustus 2015 / 08:57

  Ik zal een keertje komen proeven,!

 3. 6 augustus 2015 / 10:08

  Dit ziet er echt super lekker uit! Carpaccio is zeker ook één van mijn favoriete gerechten, dus ik ga dit heel snel een keertje proberen :D

 4. 6 augustus 2015 / 11:09

  Dit lijkt me heerlijk! Ik ben gek op carpaccio. Ik ben ook zo iemand die bijna altijd een broodje carpaccio neemt als ze gaat lunchen.

 5. 8 augustus 2015 / 22:10

  Mooie foto’s en lekker gerecht! Lekker simpel en licht. Lijkt me inderdaad heel chill om een keer voor jezelf te maken!

 6. 29 mei 2016 / 20:09

  Aaah, dit gaan Roy en ik SOWIESO eens maken. We zijn namelijk dol op wraps én carpaccio én truffelmayonaise, haha!

  • Tedje
   Auteur
   30 mei 2016 / 10:28

   Het is ook echt goddelijk! Ik heb er nu weer zin in als ik ernaar kijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *