Review: ARTDECO make-up

 photo IMG_7938a.jpg

ARTDECO, een voor mij heel onbekend merk. Altijd leuk om onbekende merken te reviewen, dus dat is precies wat ik vandaag ga doen. Kijken jullie mee? 

 photo IMG_7942a.jpg

Ik stuitte eerst op deze kleine refill dingetjes. Dat ziet er schattig uit! Ik had geen idee wat ik ermee moest doen. Long lasting eyeshadow powder, ik ben benieuwd! Ik ging op zoek naar iets waar ik deze buisjes in kon doen. Het zijn tenslotte refills: hervulbare buisjes.

 photo IMG_7965a.jpg

Zo zien de refills eruit. Aan een kant zit een dop die je eraf kunt draaien.

 photo IMG_7966a.jpg

 photo IMG_7963a.jpg

Aah, gevonden! De refills passen bij de Eye Designer pen. Aan iedere kant zit een sponskwastje. Deze moet in de refill. Die kun je er zo opdraaien.

 photo IMG_7967a.jpg

Dit is het resultaat! Zodra je de refill eraf draait, heb je oogschaduw aan je sponsje zitten.

 photo IMG_7969a.jpg

Dit zijn de kleuren 09 Rosy Starling, 190 Cherry Blossom en 163 Peacock Coquette. Wauw, wat een pigment komt er vanaf! De kleuren vind ik ook heel mooi, perfect voor deze tijd van het jaar.

 photo IMG_7956a.jpg

Dit is de Soft Eye Liner Waterproof in 84 Cherry Blossom, een mooie paars/bruine kleur. Mooi in combinatie met de oogschaduw in 190!

 photo IMG_7958a.jpg

Hij heeft een zachte shimmer en op deze foto lijkt hij wel iets bordeaux rood achtigs te hebben.

 photo IMG_7961a.jpg

Lippotloden, ik gebruik ze veel te weinig, terwijl het eigenlijk hele handige producten zijn. Dit is de Mineral Lip Styler in nummer 19 Mineral Western Columbine.

 photo IMG_7962a.jpg

Even de potloden uitgetest op de rug van mijn hand. Over de eyeliner ben ik heel tevreden. Hij geeft een goed pigment af en blijft ook goed op zijn plaats zitten. Hij is niet helemaal waterproof, maar toch zeker 80 procent. Je kunt hem zelfs nog smudgen als je wil. Ook het lippotlood blijft goed op zijn plek zitten. En dat is natuurlijk belangrijk bij een lipliner! Ook prettig: de lipliner hoef je niet te slijpen. Die draai je gewoon omhoog! Wil je een scherper puntje om je lipliner strak mee te zetten? Aan de achterkant van het potlood zit een klein slijpertje.

 photo IMG_7940a.jpg

 photo IMG_7980a.jpg

Jullie weten hoe dol ik ben op nagellakjes die in één laagje lakken (lekker makkelijk namelijk!). Dit is er zo een! Nummer 37 Cherry Blossom, een mooie paarse lak. De nagellak lakt makkelijk, laat geen bubbeltjes achter en droogt snel op. Het is geen super spannende kleur, maar wel gewoon een mooie, winterse lak met een mooie finish.

 photo IMG_7943a.jpg

Ik ben altijd op zoek naar de perfecte mascara, dus ik test er zoveel mogelijk uit. Dit is de Art Couture Lash Volumizer in de kleur 01, zwart.

 photo IMG_7946a.jpg

De mascara vind ik minder fijn. Hij doet niet heel veel voor mijn wimpers. Hij maakt ze niet echt langer, ook niet echt zwarter of voller. Ik denk dat dat komt omdat het borsteltje vrij groot is en je de mascara dus ook niet secuur kunt aanbrengen.

 photo IMG_8184a.jpg

Dit is de look die ik heb gemaakt met de oogschaduws 09 en 190, het oogpotlood en de mascara. Ik wilde een full face foto maken om ook de blush te laten zien, maar mijn huid is op dit moment echt een drama. Zo ontzettend droog en rood! Dat wilde ik jullie besparen. De oogschaduws vind ik prachtig. Het aanbrengen met de speciale kwast ging goed, want met een fluffy blendingkwast kon ik de oogschaduws zo uitvagen. Ook het oogpotlood vind ik erg mooi. De mascara heeft helaas niet zoveel voor mijn wimpers gedaan!

 photo IMG_7948a.jpg

Toen ik de verpakking zag van deze blush was ik meteen enthousiast. Wat een mooi doosje!

 photo IMG_7949a.jpg

Ook het doosje waar de blush daadwerkelijk inzit is prachtig.

 photo IMG_7951a.jpg

Oeh wauw, ik ben een sucker voor mooie patroontjes in blush. Ook de kleuren spraken me direct aan: zulke soort kleuren blush draag ik altijd!

 photo IMG_7951a.jpg

Er zit een bruine/peachy tint in, een shimmery lichtroze en een shimmery iets donkerder roze tint. Prachtig!

 photo IMG_7971a.jpg

De blush is niet super gepigmenteerd, maar geeft een mooie glans af en genoeg kleur om je wangen een blosje te geven. Perfect als je op zoek bent naar een niet al te opvallende blush. Je kunt de kleuren apart van elkaar gebruiken, maar gemengd vind ik denk ik het mooiste.

Ik ben heel enthousiast geworden over de producten van ARTDECO. Echt prachtige dingen zitten ertussen! De producten zien er prachtig uit, terwijl ze niet eens super duur zijn. Ook is de make-up goed van kwaliteit, echt een aanrader! Ik heb zitten rondneuzen in de webshop van Douglas en wauw, wat ben ik daar nog meer mooie dingen tegengekomen!

ARTDECO is verkrijgbaar bij Douglas

Eye Designer Refill – €8,95
Soft Eye Liner Waterproof – €6,95
Mineral Lip Styler – €8,95
Ceramic Nail Lacquer – €7,50
Blush Couture – €19,95
Art Couture Lash Volumizer – €13,95

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. 24 januari 2014 / 06:44

  Ik blijf die blush ontzettend mooi vinden, elke keer dat ik ‘m zie! Ik heb ongeveer dezelfde producten als jij (alleen het oogpotlood en de nagellak in een iets andere kleur) en ik ben ook supertevreden ^-^.

 2. 24 januari 2014 / 08:39

  De blush is echt mijn ding, erg mooi en ook subtiel zo’n kleurtje. Mooi!

 3. 24 januari 2014 / 10:03

  Ik vind die eerste potloodjes wel heel erg bijzonder; er komt een mooie kleur vanaf!

 4. 24 januari 2014 / 13:00

  Wauw, hele mooie kleuren! die nagellak is echt prachtig én handig dat hij in één laagje dekt :-)

 5. 24 januari 2014 / 13:41

  ben ook totaal onbekend met dit merk maar het ziet er goed uit

 6. 24 januari 2014 / 21:46

  Die potloodjes en de nagellak zien er super uit! Hele mooie kleuren ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *