Review: ARTDECO Miami Collection

 photo IMG_1795a.jpg

Sinds ik het merk ARTDECO heb ontdekt, heb ik er een nieuw favoriet make-up merk bij. Ik ben dol op de Soft Eye Liner Waterproof in Cherry Blossom, een perfecte paarse eyeliner voor onder mijn ogen. Nu heeft ARTDECO een nieuwe collectie uitgebracht: de Miami collectie met allemaal vrolijke, zomerse producten die ik vandaag voor jullie ga reviewen.

 photo IMG_1801a.jpg

Bij de producten van ARTDECO ontving ik een superschattig lichtroze make-uptasje. Ideaal om mee te dragen in je handtas met een paar make-upjes erin.

 photo IMG_1802a.jpg

De Glossy Lip Color producten vielen me als eerste op. Ik ontving twee prachtige tinten: een koraalkleur en een knallende rode kleur.

 photo IMG_1805a.jpg

Je draait de lippenstiften uit zijn verpakking als een soort Chubby Stick van Clinique. Aan de onderkant van de huls kun je draaien, waardoor de lippenstift naar boven komt. De verpakkingen zien er heel erg chique uit door de zwarte achtergrond met zilveren letters. Mooi! Dit zijn trouwens de kleuren 36 Glossy Rumba en 20 Glossy Strawberry. Er zijn in totaal 6 tinten van deze Glossy Lip Colors.

 photo IMG_1821a.jpg

Mijn lippen zonder iets erop.

 photo IMG_1823a.jpg

Met de koraalkleur 36 Glossy Rumba. Een leuk tintje voor in de zomer! De Glossy Lip Colors smeren lekker uit en geven een dekkend resultaat. Ik heb het idee dat ze ook nog eens verzorgend zijn. Met de punt van de lipstick kun je de Lip Colors goed en nauwkeurig aanbrengen. Deze kleur lijkt redelijk mat als je hem in de huls ziet, maar op je lippen geeft hij toch een mooie glans af.

 photo IMG_1831a.jpg

De knalrode kleur 20 Glossy Strawberry springt van je lippen af en zal een echte eyecatcher zijn. Ook deze Glossy Lip Color geeft een mooie glans af en er zitten ook nog hele subtiele shimmertjes in. Ook deze rode kleur geeft een mooi, romig, dekkend resultaat.

 photo IMG_1806a.jpg

In een soort zelfde huls zitten de ARTDECO Long-Lasting Eyeshadow Stick. Ik heb ze ontvangen in twee kleuren: een shimmery groene (24 Tropical Monsoon) en roze (38 American Girl) kleur. Excuus voor de vlekken op de producten, dat zag ik pas toen ik de foto’s op de computer zette!

 photo IMG_1807a.jpg

Deze eyeshadow sticks hebben ook een zwarte huls met zilveren letters en ook hebben ze hetzelfde draaisysteem als de lipsticks. De Long-Lasting Eyeshadow Sticks zijn er in 8 kleuren.

 photo IMG_1798a.jpg

Dan zijn er ook nog een aantal Ceramic Nail Lacquers uitgebracht waarvan ik er twee mocht testen: de kleuren 239 Cool Atlantic  en 258 Carribean Cuisine. Deze kunnen jullie nog verwachten in een aparte blogpost!

 photo IMG_1808a.jpg

Dan zijn er ook nog twee eyeliners die ik mocht testen: de All in One Liquid Liners in de kleuren 05 Coconut en 15 Sea Port.

 photo IMG_1809a.jpg

De eyeliners hebben een stevige, vilten punt waardoor je een mooie lijn kunt zetten. Ook weer eens wat anders dan zwarte eyeliner. Leuk!

 photo IMG_1810a.jpg

Een mascara kan natuurlijk niet ontbreken bij een ooglook. Dit is de All in One mascara in de kleur 01 Black. Hij heeft een vrolijke, koraalkleurige dop. Valt lekker op in je stash!

 photo IMG_1812a.jpg

Het borsteltje is niet spectaculair, maar een gewoon, simpel mascaraborsteltje.

 photo IMG_1815a.jpg

Nog even alle swatches van de producten op een rij. Zoals je kunt zien zijn alle producten lekker gepigmenteerd. Vooral van de Eyeshadow Sticks was ik erg onder de indruk. Ze glimmen mooi en ze vallen lekker op. Ook de eyeliners zijn goed gepigmenteerd.

Ik vind de nieuwe Miami collectie van ARTDECO erg leuk en zomers!

Glossy Lip Color – €14,50
Long-Lasting Eyeshadow Stick – €11,85
Ceramic Nail Lacquer – €7,95
All In One Liquid Liner – €16,80
All In One Mascara – €14,80

De producten uit de ARTDECO Miami Collectie zijn verkrijgbaar bij filialen van Douglas en online via de webshop van Douglas.

Ik ga binnenkort nog een look maken met de producten van ARTDECO. Vinden jullie dat leuk?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

  1. 14 juli 2014 / 08:13

    Die eyeliners zijn echt top, ik ben benieuwd naar je look!

  2. 14 juli 2014 / 10:19

    Fijne review! Vooral de lip colours vind ik erg mooi, met name de kleur Glossy Strawberry :)

  3. 14 juli 2014 / 10:43

    Ziet er goed uit! De eyeliners zien er zo gepigmenteerd uit, echt te gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *