Review: Biosilk Silk Therapy

Review: Biosilk Silk Therapy

 photo IMG_7201a.jpg

Silk Therapy van Biosilk is een product dat ik al heel lang gebruik, maar ik heb er nog nooit een review op mijn site over geschreven. Daar moest eens verandering in komen! Silk Therapy van Biosilk is een haarserum dat je haar zijdezacht maakt. 

 photo IMG_7194a.jpg

De verpakking is strak en simpel. Niet veel speciaals eigenlijk. Toch vind ik Silk Therapy een echt luxeproduct. Er hangt namelijk een redelijk flink prijskaartje aan. Is dat het waard? Ja zeker! Silk Therapy gebruik je als serum om je haar te beschermen voordat je het gaat föhnen, krullen of stijlen. Door het product voelt je haar heerlijk zacht aan, ook nadat je er met tangen in hebt gezeten. Ik gebruik Silk Therapy als ik mijn haar heb gewassen op handdoek droog haar. Je kunt het op (handdoek)droog als nat haar aanbrengen.

Ik breng het product vooral aan in de puntjes van mijn haar. Als je het bij je haaraanzet aanbrengt, zul je merken dat je haar sneller vet wordt. Het serum is trouwens geschikt voor alle haartypes.

Op de verpakking staat dat je vijf à tien druppels nodig hebt, maar ik gebruik er veel minder. Één à twee druppels zijn voor mijn haar genoeg. Ik heb natuurlijk wel korter haar. Als je lang haar hebt, zul je tussen de vijf en tien druppels zitten denk ik. Op de foto’s zie je een fles van 150ml. Deze kost nu €14,95 in plaats van €34,50 in de webshop van Groothandelkappers.nl. Hier zal ik in mijn eentje heel lang mee doen, zeker anderhalf jaar.

 photo IMG_7193a.jpg

Nog meer voordelen aan dit serum? Ja hoor! Silk Therapy ruikt ook nog een super lekker, alsof je net van de kapper vandaan komt. Tsja, de prijs is even slikken (als je die volle 34 euro moet betalen voor 150ml, maar met de aanbieding via de webshop bespaar je een hoop!), maar ik vind het een goede investering als je goed voor je haar wil zorgen.

Ken jij Biosilk Silk Therapy al?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 12 november 2013 / 07:46

  Ik ben hem toevallig ook net aan het testen!

 2. 12 november 2013 / 08:38

  Ziet er super uit! Ben benieuwd! Fijne review heb je erover geschreven :)

 3. 12 november 2013 / 08:59

  Ik heb ‘m zelf ook en het is inderdaad een heel fijn product! Mooie foto’s!

 4. 12 november 2013 / 11:19

  Het lijkt mij een fijn product. En ik vind dat als het om verzorging aan komt je af en toe wel wat meer uit mag geven!

 5. 12 november 2013 / 14:47

  Ik kende het product al wel, maar heb het nog nooit geprobeerd. Geloof ook niet dat mijn haar het nodig heeft :-)

 6. 12 november 2013 / 15:28

  Ik gebruik het echt al jaren en nog steeds is het het beste wat ik voor mijn haar kan doen!

 7. 12 november 2013 / 20:57

  Biosilk is zo ontzettend fijn <3 Ik ben al jaren fan!

 8. 13 november 2013 / 18:18

  Klinkt goed, al schrikt de prijs me wel wat af.

 9. Esther
  16 november 2013 / 15:52

  Deze wil ik proberen! Maar helaas als ik op je link klik zie ik dat het 19,95 kost.. Dat vind ik net even te duur, helaas!

  • Tedje
   Auteur
   16 november 2013 / 16:08

   Klopt, de 14,95 was een tijdelijke actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *