Review: Ciaté Very Colourfoil Manicure

 photo IMG_2711a.jpg

Het lijkt wel een traditie te worden: nagellak die ik in de zomervakantie in Frankrijk koop, pas een half jaar later op mijn blog te laten verschijnen. Ik was mijn Ciaté Very Colourfoil Manicure-setje alweer helemaal vergeten en ik moest hem nog steeds uittesten.

Normaal gesproken zou ik never nooit 22 euro neerleggen voor één nagellak met een paar velletjes folie, maar nu hij afgeprijsd was voor €6,60, vond ik het wel leuk om het uit te proberen. Als de velletjes folie niks zouden zijn, had ik alsnog een leuke koraalroze nagellak van Ciaté.

 photo IMG_2713a.jpg

Aan de achterkant van de verpakking staat duidelijk uitgelegd wat je stap voor stap moet doen.

 photo IMG_2715a.jpg

 photo IMG_2716a.jpg

Dit is de inhoud van het pakketje: een koraalroze nagellak van Ciaté in de kleur Kiss Chase 101, een flesje lijm en zes kleuren folie, waarvan er elk vijf zijn. Dertig velletjes dus.

 photo IMG_4490a.jpg

Oeh, pretty kleurtje! Dit is sowieso een mooie aanwinst in mijn stash.

 photo IMG_4491a.jpg

Waar je folie wil hebben, breng je een dun laagje lijm aan. Je moet wachten tot het doorzichtig wordt en breng daarna de folie aan. Op een gegeven moment zou het los moeten raken, maar bij mij kon ik dat niet heel goed zien. Op een gegeven moment heb ik het velletje er dus voorzichtig vanaf getrokken. Best goed gelukt! Snel de volgende nagels proberen.

 photo IMG_4493a.jpg

Misschien had ik er niet drie tegelijkertijd moeten doen..

 photo IMG_4496a.jpg

Want dan komt het er zo uit te zien: op mijn wijsvinger zie je niet eens iets (?) en op de andere nagels zit vooral ook heel veel lijm. Doe ik nu iets verkeerd? Ik denk het wel. Na wat research op internet zie ik heel veel fails voorbij komen, maar ook prachtige resultaten zoals bij Lin. Maar ja, zij is ook wel héél goed met alles wat met nagellak en nailart te maken heeft…

Hebben jullie ervaring met deze kit van Ciaté?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 9 januari 2015 / 09:14

  Oh, mh.. Gelukkig heb je het in de uitverkoop kunnen scoren. Haha! :’)

 2. 9 januari 2015 / 09:52

  Als je het echt goed kan, denk ik dat het effect wel leuk kan zijn voor een speciaal feestje :)

 3. 9 januari 2015 / 18:25

  Balen dat het niet helemaal goed werkt. Ik vind het roze kleurtje wel erg mooi :)

 4. 11 januari 2015 / 23:51

  Hmm, jammer dat het niet zo makkelijk in gebruik is. Het roze kleurtje ziet er in ieder geval wel heel leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *