Review: CK One Shock Street Edition

Photobucket

Zo verschijnen er maanden geen parfumreviews op Teddlicious en nu schrijf ik in nog geen week tijd twee parfumreviews. Vandaag laat ik aan jullie de nieuwe Limited Edition van CK One Shock zien, de Street edition. Kijken jullie mee?

Photobucket

Photobucket

Het eerste wat mij opvalt is de fleurige verpakking. De CK One Shock Edition flacons zijn voorzien van ontwerpen van graffiti kunstenaar Miss 163. Geïnspireerd door street art maken de ontworpen beelden deze limited edition editie echt uniek. De flacon ziet er echt te gek uit. Een echte eyecatcher tussen je parfumstash.

Photobucket

Dan, ook niet onbelangrijk, de geur.
Topnoten: mandarijn, bergamot, vleugje pruim
Hartnoten: gekarameliseerde bessen, vloeibare chocolade
Basisnoten: sandelhout, amber, patchoeli, muskus

CK One Shock Street Edition is echt een ‘Tedje-geur’. Een frisse, fruitige en intense geur die je zeker eventjes moet gaan ruiken. Ik ben erachter gekomen dat mandarijn, sandelhout, muskus en amber vaak in de noten zitten van mijn favoriete parfums. Lekker fris en een beetje zoetig, daar hou ik van!

Photobucket

Eau de toilette 50 ml €34
Eau de toilette 100 ml €47

De CK one shock street collectie is vanaf februari 2013 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Calvin Klein Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

Is deze geur iets voor jou denk je? 

xoxo Tedje

Volg:

22 Reacties

  1. 30 januari 2013 / 06:12

    De verpakking is niet mijn smaak, geef mij maar van die prachtige luxe flesjes waar je helemaal happy van wordt! De geur lijkt me dan opzich weer wel lekker, dat spreekt me wel aan. Of de geur iets voor mij is weet ik niet, ben wel benieuwd nu!

  2. 30 januari 2013 / 09:12

    Ik heb de geur zelf ook, die is erg lekker! Het flesje zelf is niet echt mijn smaak eigenlijk, maar hij is wel lekker vrolijk!

  3. 30 januari 2013 / 09:15

    Ik vind de verpakking erg leuk, lekker stoer! :D

  4. 30 januari 2013 / 09:47

    Door die verpakking word ik al uitgedaagt om eraan te ruiken. Hij lijkt me heel lekker!

  5. 30 januari 2013 / 10:40

    Wat een leuk luchtje! Mooie flacon
    Ik ben erg benieuwd naar de geur^_^

  6. 30 januari 2013 / 11:39

    De flacon is al prachtig, weet alleen niet zo van ik de geur moet denken. Toch misschien er maar eens aan gaan snuffelen.

  7. 30 januari 2013 / 12:06

    Wat een vrolijk flesje! Ik zal er eens naar kijken in de winkel :) en even ruiken natuurlijk !

  8. 30 januari 2013 / 13:28

    De flacon ziet er al super uit ben heel benieuwd naar de geur :-)

  9. 30 januari 2013 / 14:23

    Ik vind de verpakking echt heel erg tof! Ben ook wel benieuwd naar de geur :)

  10. 30 januari 2013 / 14:27

    Fijne review! De flacon ziet er erg gaaf uit, en de geur klinkt lekkerrrr! Ik houd van de geur mandarijn, dus misschien is deze parfum wel iets voor mij!

    • 30 januari 2013 / 14:34

      Dankje Lizzy! Ik zou zeggen: ga hem eens ruiken! :)

  11. 30 januari 2013 / 17:48

    Hell yea, alleen de verpakking al! Die doet mij nu al de das om, heerlijke kleurencombinatie, beetje Streetart. Daarnaast trekt de naam mij, nu nog de geur. :p In feb moeten we dus naar de winkel toe!

  12. 30 januari 2013 / 18:58

    Ik hou ook van zoet! Deze lijkt me heel lekker. Ik zou hem alleen al kopen door die leuke verpakking, haha!

  13. 31 januari 2013 / 16:14

    Ik vind de flacon wel mooi, alleen niet echt voor een parfum. Dan heb ik toch liever iets luxers, net zoals Jiami. Maargoed, de geur lijkt me best lekker, ik wil ‘m wel een keertje gaan ruiken! Ik moet echt een lijstje aan gaan maken voor ‘to sniffle parfums’, haha!

  14. 1 februari 2013 / 23:21

    Ck One shock vind ik een lekker geurtje, ben dan ook erg benieuwd naar deze street edition. De flacon vind ik kunstig leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.