Review: Clinique Chubby Stick – 05 Chunky Cherry

Review: Clinique Chubby Stick – 05 Chunky Cherry


Vanaf begin februari 2011 ligt de Chubby Stick van Clinique in de winkel. De Chubby Sticks van Clinique worden omschreven als Moisturizing Lipbalm, het zijn lippenbalsems die hydrateren en ze zijn verpakt in handige stick vorm. De vorm van de stick lijkt op een dik kleurpotlood, en dat is het eigenlijk ook. Ben jij benieuwd naar de kleur?


Het product komt in het bekende doosje van Clinique. De Chubby Stick is verkrijgbaar in 6 kleuren, ik heb de kleur 05 Chunky Cherry, een rood/roze kleur. De Chubby Sticks bevatten rijke botervarianten zoals sheaboter, oliën en antioxidanten die de lippen beschermen en verwennen dankzij hun onmiddellijk en langdurig vochtinbrengende effect. Ondanks het potlood-uiterlijk hoef je ze niet te slijpen als je ze gebruikt hebt, maar kun je aan de achterkant van de stick draaien waardoor het potlood omhoog komt. De stick voelt heerlijk zacht aan, voor mij is het een combinatie tussen een lippenbalsem en een lipstick: de Chubby Stick heeft de kleur van een lippenstift maar het voelt zo zacht als een lippenbalsem. Hij smeert heerlijk smeuïg. De kleur Chunky Cherry vind ik prachtig. Het is goed draagbaar en niet heel erg fel zoals bijvoorbeeld een rode lipstick. Ik ben erg enthousiast over dit product, deze ga ik zeker opmaken! Het is geen goedkoop product: je legt 16,45 euro neer voor een stick, maar dan heb je ook wat!

Ben jij al bekend met de Chubby Sticks van Clinique? 

Liefs van Tedje

Vergeet niet om mee te doen met de winactie!

Volg:

9 Reacties

 1. 5 januari 2012 / 09:20

  Ziet er wel goed uit, maar ik weet niet, ik houd meer van de ‘echte’ lipstick haha :)

 2. 5 januari 2012 / 11:11

  Het is een leuke kleur :) Wel fijn dat je door het potloodje de lippenstift precies goed kan opdoen :) Maar ik blijf liever nog even hangen bij de gewone lippenstif :p Voorlopig tenminste :p

 3. 5 januari 2012 / 19:03

  Wauw mooi kleurtje, maar wel prijzig. Ik heb zelf de hele reinigingslijn van Clinique, ook erg prijzig maar wel zo fijn!!

 4. 6 januari 2012 / 23:43

  Het zijn erg fijne potloden dit! Ik heb de meloen kleur maar deze is ook erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *