Review: dagcrème en nachtcrème van Dermolin

Review: dagcrème en nachtcrème van Dermolin

Dermolin is een merk speciaal ontwikkeld voor mensen met overgevoelige of allergische huid. De producten bevatten geen parabenen, parfum of zeep: allemaal ingrediënten die je huid uitdrogen en dat is niet wat je wil met een gevoelige huid. Ik heb zelf eczeem en ik ben dus altijd op zoek naar fijne dag- en nachtcrèmes. Ik kon niet wachten om de crèmes van Dermolin uit te proberen. Kijk jij mee naar mijn review? 

Dermolin dagcrème en Dermolin nachtcrème

Dermolin heeft twee nieuwe gezichtscrèmes ontwikkeld. De crèmes hydrateren en hebben een herstellende werking. Links zie je de dagcrème, rechts de nachtcrème.
De doosjes zien er al leuk uit. Strak en simpel, daar hou ik wel van! Het vlinder teken van Dermolin vind ik ook altijd iets vertrouwds geven. In beide flacons zit 50 ml.

De dagcrème is lekker smeerbaar, ik gebruik hem meerdere keren per dag. Als je één keer pompt, komt er best wel veel crème uit (zie hierboven), dus kijk daarmee uit. Je hebt niet zoveel nodig om heel je gezicht te voorzien van de crème.
De flacons zien er ook leuk uit, het groen van de verpakking komt terug op de flacon. Ze zijn niet zo groot, ideaal om onderweg in je tas mee te nemen.

De nachtcrème is net wat vetter dan de dagcrème, heerlijk! Dit voedt mijn huid enorm. Ik smeer mijn huid in met de nachtcrème voor ik ga slapen, en ik merk dat mijn huid ’s ochtends niet zo droog meer is als eerst.

Dermolin aanbieding

De crèmes zitten in een pompflacon, afgesloten met een groene doorzichtige dop. De crème is extra lang houdbaar, want er zit een speciaal sachet in de flacon, om de formule af te sluiten. Hierdoor komt er nauwelijks zuurstof bij de crème. Door de pomp een kwartslag te draaien, zit de pomp vast en komt er geen crème naar boven als je erop drukt. Super handig als je het mij vraagt.
De dagcrème en de nachtcrème van Dermolin kosten per stuk €8,50, wat ik niet duur vind voor een flacon van 50 ml.
Conclusie: ik ben erg tevreden met deze crèmes! Ik zou ze zeker opnieuw kopen als ze op waren. Mijn huid is erg droog en deze twee crèmes doen goed zijn werk!

De crèmes van Dermolin zijn regelmatig in de aanbieding op Bol.com. Bekijk hieronder de Dermolin aanbiedingen.

Bekijk hier alle Dermolin aanbiedingen op Bol.com 

Liefs van Tedje

Mooi en gezondMooi en gezond

Volg:

7 Reacties

 1. 2 maart 2012 / 08:16

  Klinkt goed! De verpakking vind ik er alleen wat klinisch uit zien, maar dat mag misschien ook wel voor zo’n natuurlijk product voor gevoelige huidjes :)

 2. 2 maart 2012 / 09:23

  klinkt erg fijn! maar op dit moment heb ik al een goede dagcrème

 3. 2 maart 2012 / 10:47

  Wat een fijne verpakking zeg! Daar zouden ze alle crèmes wel in mogen doen :-)

 4. 2 maart 2012 / 12:16

  Klinkt als een fijn product, die pompflacons lijken me wel erg handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *