Review: Dove DermaSpa producten

 photo IMG_8180.jpg

Oh, wat heerlijk om mijn lichaam lekker te verzorgen nu de zomer bijna afgelopen is. En wat een timing dat Dove net een uitgebreide bodycollectie heeft gelanceerd: de Dove DermaSpa producten. Het doel? Een momentje van me time en ontspanning. Dat kan ik op zijn tijd wel gebruiken! Ik was erg benieuwd naar de producten en vandaag vertel ik wat ik ervan vind. 

De gemiddelde vrouw besteed drie minuten per dag aan lichaamsverzorging. Maar 63 procent ziet dit klusje meer als als een routine dan dat ze er echt van genieten. Tijd om daar verandering in te brengen, want soms is het zo heerlijk om lekker op je gemak je lichaam in te smeren en te verzorgen!

De Dove DermaSpa Goodness producten zijn gericht op het voeden en hydrateren van de droge huid, yes please! Er zit onder andere omega olie in wat de natuurlijke barrière van de huid aanvult en de producten ruiken naar een combinatie van vanille, kokosnoot en musk. Sounds good, ik ben benieuwd!

 photo IMG_8164.jpg

 photo IMG_8166.jpg

 photo IMG_8183.jpg

Dove DermaSpa Goodness Body Lotion

De Body lotion trekt heerlijk snel in, verdeelt makkelijk over de huid en laat een heerlijke geur achter. Bovendien is mijn huid lekker gehydrateerd daarna en voelt zacht aan. Go Dove, dit is wat ik graag wil zien!

 photo IMG_8171.jpg

 photo IMG_8173.jpg

Dove DermaSpa Goodness Body Cream

Op zoek naar iets meer voeding voor jouw droge huid? Dan kan ik de Body cream aanraden! Hij is niet zo dik en vettig als sommige andere body creams die ik wel eens heb gezien. Je merkt wel dat hij iets voedender is dan de Body lotion. Ook deze cream smeert lekker uit en ruikt echt heerlijk! Zo’n Dove pot met cream is gewoon altijd goed om jezelf mee in te smeren, helemaal nu de herfst om de hoek komt kijken.

 photo IMG_8167.jpg

 photo IMG_8185.jpg

Dove DermaSpa Goodness Handverzorging

Een lekkere handcrème in je tas voor onderweg is nooit verkeerd. Ik heb ook standaard een handcrème op mijn werkplek op kantoor staan en er zit er altijd eentje in mijn tas. Droge handen hebben is niet fijn! Deze handverzorging van Dove is echt heerlijk! Hij trekt lekker snel in en hij ruikt even lekker als bovenstaande producten.

 photo IMG_8177.jpg

 photo IMG_8188.jpg

Dove DermaSpa Goodness Body Oil

Een bijzonder product in deze collectie is de Body Oil. In de fles ziet hij er prachtig uit en heeft hij een gouden shimmertje. Na het uitsmeren zie je hier helaas niet veel meer van terug. De olie laat wel een mooie glans achter op je huid. De olie trekt bij mij heel snel in, maar ik heb dan ook een droge huid. Per persoon is het denk ik verschillend hoe je op deze olie reageert!

 photo IMG_8162.jpg

Body Lotion 200ml – €6,99
Body Oil 150ml – €9,99
Body Cream 300ml – €8,99
Indulgent Hand Cream 75ml – €4,39

Ik ben super tevreden over deze DermaSpa lijn van Dove. Lekker verzorgend en alle producten ruiken heerlijk!

Heb jij al kennisgemaakt met de nieuwe DermaSpa producten van Dove?

Liefs van Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 7 september 2015 / 06:44

  Vooral de body cream lijkt me zo ontzettend lekker :-)!

 2. Maxime
  7 september 2015 / 14:33

  Lekker Teddie! Ik ga het vanmiddag meteen kopen… :)

 3. 7 september 2015 / 19:07

  Ik had deze lijn al in de winkel gezien, was wel benieuwd of het wat was! Klinkt echt goed, ik denk dat ik wel een aantal producten uit de lijn ga aanschaffen :) Mooie foto’s ook!

 4. Esmee
  10 september 2015 / 19:08

  Het zijn echt meeega fijne producten!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *