Review: Essence Gel Style nagelstickers

Review: Essence Gel Style nagelstickers

Photobucket

Nagelstickers, ze zijn HOT op het moment. Menig blogster schrijft erover en het is de vervanger voor de nagellak. Vandaag test ik voor jullie de Essence Studio Nail Nails Fashion Stickers Gel Style. Dat is een hele mond vol, ja. 

Photobucket

Nou, het panterprintje mag volgens mij ook nog steeds, dus de print is al leuk! Dit zijn gel stickers, en zo voelen ze ook aan. Echt een beetje gelly. Er zitten er 14 stickers in de verpakking. Niet genoeg voor twee keer dus. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de stickers niet allemaal op je nagels te plakken, maar bijvoorbeeld alleen je ringvinger. Ook leuk!

Photobucket

Op de achterkant van de verpakking staat hoe je de stickers moet gebruiken. Het is natuurlijk belangrijk dat er geen nagellak meer op je nagels zit. Maak je nagels dus goed schoon. Daarna is het eigenlijk heel makkelijk. Je haalt de sticker van het velletje af en die plak je op een nagel. Van tevoren even kijken welke sticker bij welke nagel hoort. Daarna breng je hem aan, zo dicht mogelijk bij je nagelriem. Niet er op natuurlijk, maar een streep ‘niks’ is ook niet zo mooi vind ik persoonlijk. Goed aandrukken! Daarna vijl je het ‘restje’ als dat nodig is, van de sticker eraf.

Photobucket

Ik ben begonnen bij de pink. Ziet er best goed uit toch? Leuk effect geeft het in ieder geval.

Photobucket

Et voilà, het eindresultaat. Ziet er best leuk uit! Ik had wat moeite met het vijlen van de overgebleven sticker, omdat het dus van dat gelly spul is. Dat zie je ook wel op de foto.

Photobucket

Tot nu toe dus allemaal positief: makkelijk aan te brengen en het ziet er leuk uit. Maar het belangrijkste is natuurlijk: blijven ze een beetje goed zitten? Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. Nee. Na zo’n 10 minuten ziet het er al zo uit zoals op het bovenstaande plaatje. Ik kreeg het niet heel goed op de foto, maar de sticker laat los aan de bovenkant. Er komt lucht onder. Jammer maar helaas, niet zo’n heel geslaagd product dus!

Gebruiken jullie wel eens nagelstickers? En welke blijven écht goed zitten?

Liefs van Tedje

Volg:

23 Reacties

 1. 22 januari 2013 / 06:36

  Wat zonde dat het zo snel loslaat! Want het stond echt mooi :)

 2. 22 januari 2013 / 07:07

  Dat is echt superzonde, het resultaat is namelijk heel erg leuk! Balen. Hoeveel kosten ze eigenlijk?

  • Tedje
   Auteur
   22 januari 2013 / 08:45

   Ik geloof rond de 2 euro, maar dat weet ik niet zeker!

 3. 22 januari 2013 / 07:44

  Ik werd al helemaal enthousiast!! Tot de laatste foto… wat een bummer.

 4. 22 januari 2013 / 07:48

  Zo’n cute patroon… Jammer dat het loslaat, het zouden echt perfecte stickers geweest zijn!

 5. 22 januari 2013 / 08:46

  Wat jammer, zou echt gaaf zijn als ze blijven zitten!

 6. 22 januari 2013 / 08:50

  Van Essence heb ik nog nooit geprobeerd omdat ze simpelweg te klein zijn voor mijn nagels. Ik heb nog maar 2 merken geprobeerd en ik tevreden over de wraps van NCLA. Maar ik ben toch meer een nagellak meisje (vrouwke ;-))

 7. 22 januari 2013 / 08:59

  Die zijn er heel leuk uit! Jammer dat ze zo snel loslaten. Dat heb ik wel vaker gehoord van Essence nagelstickers.

 8. 22 januari 2013 / 09:31

  Het zag er echt leuk uit! Wat balen zeg dat ze loslaten. :( Die zag ik niet aankomen! Ik gebruik eigenlijk nooit stickers op mijn nagels. Ik ga liever zelf met nagellak aan de slag.

 9. 22 januari 2013 / 09:34

  Ah balen dat ze loslaten, ik moet ook maar eens aan de stickers, nog niet geprobeerd! Vind nagels lakken altijd zo’n ontspannend werkje, haha..
  xoxo

 10. 22 januari 2013 / 10:50

  Ik heb ze nog nooit gebruikt, het ziet er wel leuk uit. Jammer dat hij al zo snel los liet.

 11. 22 januari 2013 / 15:24

  Had precies dezelfde gekocht (lang geleden). Ik kreeg ze er niet eens goed op, dat heb jij trouwens echt wel super mooi gedaan!
  Bij mij hielden ze het niet eens 5 minuten uit.. Echt weggegooid geld..

 12. 22 januari 2013 / 15:34

  Het ziet er best goed uit.. Maar ontzettend jammer dat ze zo snel los gingen!
  Deze laat ik dus lekker liggen;)

 13. 22 januari 2013 / 19:19

  Jammer! Dan koop ik van dat geld liever een nagellakje van Essence of Catrice, blijft veel beter zitten en kun je vaker mee doen. Ik had gehoopt dat dit echt de ideale budget nagelstickers waren haha, maar helaas!

 14. 22 januari 2013 / 20:15

  Ah, jammer dat ze zo snel loslaten, want je krijgt ze er wel heel smooth op! Ik vind het printje ook zo schattig. Ik heb ook een keer de stickers van Essence gebruikt – nog helemaal in het begin van de trend – toen was het echt.. crap. xD Misschien blijven ze beter zitten met een topcoat?

 15. 22 januari 2013 / 20:35

  Ziet er heel mooi uit! Wel jammer dat je het eraf moet vijlen, ik vind dat je dat altijd wel kunt zien. Verder zien ze er goed uit :D

 16. 25 januari 2013 / 18:17

  het printje ziet er heel leuk uit, voor de combinatie van nude/doorzichtig en zwart. Jammer dat ze zo snel los laten, anders had het een goeie vervanger van nail art kunnen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *