Review: Etos Your Pure Body Shower Foam

Review: Etos Your Pure Body Shower Foam

 photo IMG_2901a.jpg

Sinds kort staan er bij Etos drie leuke verzorgingslijnen in de winkel: A Beautiful You, Inner Calm en Your Pure Body. In iedere ‘wereld’ (zoals Etos het noemt) staat een basisgeur centraal. Voor iedereen wat wils dus! Vandaag laat ik aan jullie de Shower Foam uit de Your Pure Body-lijn zien waarin de geuren rozemarijn en eucalyptus centraal staan. Kijken jullie mee? 

 photo IMG_2902a.jpg

Het eerste wat me gelijk opviel was dat de Shower Foam wel heel veel wegheeft van de Foaming Shower Gel van Rituals. Dat heef Etos overduidelijk afgekeken. Maar een voordeel is natuurlijk wel: bij Etos betaal je geen €8 voor een fles van 200ml, maar €4,99. Dat scheelt even! De fles ziet er super mooi uit en doet zeker niet onder aan de fles van Rituals.

 photo IMG_2905a.jpg

De dop is handig en ontzettend hygiënisch. Let wel op dat je niet te hard drukt, want dan kan er soms nogal veel schuim uitkomen en dat is helemaal niet nodig.

 photo IMG_2907a.jpg

 photo IMG_2909a.jpg

De Shower Foam schuimt namelijk ontzettend goed. Je hebt dus maar een beetje nodig en dat betekent dat je langer met je fles kunt doen. Tip: doe een heel klein beetje op een puff, dan heb je nog minder nodig! De schuim voelt overigens ook heel zacht aan op je huid.
Op naar geur: hoe ruikt hij eigenlijk?

Your Pure Body
‘Een actief leven vraagt zo nu en dan om een grondig reinigingsmoment. Terug naar de basis en je herboren voelen. Met de Your Pure Body-wereld geniet je van een ultieme hammam ervaring met de geuren rozemarijn en eucalyptus. De revitaliserende douche-olie uit deze wereld bevat argan, dat zorgt voor een zijdezacht gevoel.’ 

De geur van de Your Pure Body Shower Foam is erg aanwezig en daar moet je wel van houden. Ik vind het persoonlijk een hele lekkere, frisse en schone geur. Ik bewaar deze foam echt voor speciale momenten als ik lekker uitgebreid kan douchen. Dan kan ik nog meer genieten van de geur. Je hele badkamer zal ook nog een tijdje naar deze geur ruiken, lekker!

Bij de Inner Calm-lijn staat de geur patchouli centraal en bij de A Beautiful You-lijn staan de geuren jasmijn en kersenbloesems centraal. De wellness-lijnen van Etos bestaan niet alleen uit een shower foam, maar ook uit een scrub en een bodycrème.

Wat mij betreft is deze Shower Foam van Etos een goede vervanger voor de duurdere variant van Rituals.

Heb jij al een product uit een van de wellness-lijnen van Etos geprobeerd?

Liefs van Tedje

 

Volg:

17 Reacties

 1. 23 mei 2013 / 09:35

  Ik had deze foam al gezien bij Etos en was hier erg benieuwd naar. Leuke review klinkt goed.

 2. 23 mei 2013 / 17:12

  Nog nooit geprobeerd maar het lijkt me wel super!

 3. 23 mei 2013 / 17:50

  Ik heb nog nooit shower foam geprobeerd, maar het lijkt me echt zó fijn!

 4. 23 mei 2013 / 21:20

  Dat klinkt goed zeg! Nice nice, daar ga ik eens voor kijken!

 5. 24 mei 2013 / 15:55

  Ik heb nu zo’n foam van Rituals en die werkt ook superfijn! Vind ’t wel grappig aanvoelen :’)

 6. 24 mei 2013 / 16:41

  Ziet er zo fijn uit!
  Ik heb het body serum van de roze producten, ook heel nice!

  XO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *