Review: Hannah Vitamin Complex

Review: Hannah Vitamin Complex

Al 20 jaar bestaat dit product van Hannah: Vitamin Complex. Het is een gezichtsspray met vitaminen, klinkt goed! Wil jij meer weten over dit product? Klik dan op lees verder.

Het Hannah Vitamin Complex bevat de natuurlijke vitaminen A, E en F. Deze vitaminen dringen tot de huid om vervolgens de diepere huidlagen te bereiken. Een vochtarme huid is niet goed in staat om vetten te binden. De speciale formule van Vitamin Complex zorgt voor een hydratatie van de huid.

Ook kun je de gezichtsspray gebruiken om je make-up te fixeren. De spray heeft een matterende invloed (je huid wordt mat gemaakt) en is dus ideaal tegen een glimmend gezicht. Super handig om onderweg in je tas mee te nemen! Een paar keer sprayen en je bent weer good to go!

Als je het Vitamin Complex over je gezicht sprayt, komt er een soort van mist op je gezicht terecht. Dit zorgt voor een lekker fris gevoel. Ook ruikt de spray erg lekker. De flacon ziet er simpel, maar toch erg chique uit. Ik vind de spray een fijn product, het verfrist je gezicht!
Een fles van 50 mililiter kost €33 euro.

xoxo van Tedje

Volg:

10 Reacties

 1. 28 februari 2012 / 08:58

  Handig zeg! Wel erg prijzig, jammer!

 2. 28 februari 2012 / 10:31

  klinkt goed! maar iets te duur voor mij ;$

 3. 28 februari 2012 / 14:31

  Lijkt me een fijn product, maar vind ‘m veel te prijzig. ;)

 4. 29 februari 2012 / 12:09

  Lijkt me een erg fijn product, alleen jammer van de prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *