Review: Hema BB Cream

Review: Hema BB Cream

Ik vertelde het jullie al in deze post: Hema heeft een BB Cream uitgebracht! We zien dat de BB Cream een enorme opkomst maakt in cosmeticaland en dan is een budget variant toch zeker niet verkeerd. Ik was erg benieuwd naar deze BB Cream. Kijken jullie mee naar hoe hij mij bevallen is?

 photo IMG_2262a.jpg

Ik heb de aller lichtste kleur: 01. De BB Creams zijn verkrijgbaar in nog drie tinten, ook een voor de donkere huid. Er zit SPF 15 in, altijd fijn nu de zon weer begint te schijnen. Er zit 25ml in de verpakking.

 photo IMG_2263a.jpg

 photo IMG_2264a.jpg

De BB Cream is vrij vloeibaar en trekt zoals je ziet een klein beetje in de lijntjes van mijn hand. Ik ben benieuwd hoe dat op mijn gezicht is. De BB Cream ruikt trouwens gewoon neutraal, zoals de meeste foundations en BB Creams eigenlijk.

 photo IMG_2260a.jpg

Mijn gezicht zonder iets erop. Zoals je ziet een beetje rood en sproetjes!

 photo IMG_2274a.jpg

Mijn gezicht met de BB Cream. Hij is voor mijn gezicht net een heel klein beetje te licht. De dekking van de BB Cream is niet super: hij geeft een lichte dekking. Mijn sproetjes zijn nog steeds te zien (al vind ik dat wel leuk). De Cream gaat na een tijdje glimmen, dus ik breng na het aanbrengen nog een laagje poeder aan. Ik heb zelf een droge huid. Ik denk dat als je een wat vettere huid hebt, dat de BB Cream dan gelijk gaat glimmen. Goed afpoederen dus! Ik vind dat de BB Cream wel een natuurlijke uitstraling geeft.

 photo IMG_2279a.jpg

Hier heb ik mezelf opgemaakt. Met een laagje poeder glimt mijn gezicht niet zo erg meer.

Deze BB Cream is geschikt voor jou als je een wat drogere huid hebt en op zoek bent naar een licht dekkende BB Cream. De BB Cream kost €4,00 , een koopje wat mij betreft!

Liefs van Tedje

Volg:

20 Reacties

 1. 26 april 2013 / 06:50

  ik ben benieuwd of deze licht genoeg is voor mijn huid :D

 2. 26 april 2013 / 06:53

  Hij heeft inderdaad een hele lichte dekking. Vind ook niet dat hij de rode gedeeltes wegwerkt, maar je ziet ook weer wel ‘iets’. Want ik zie wel dat je gehele gezicht wat lichter is en ‘iets’ dekking heeft. :) Heb er al wat meer overgelezen, maar volgens mij ben ik niet heel enthousiast. Ik zou het echt even moeten proberen eigenlijk, maar ben bang dat ik na eenmalig gebruik hem links laat liggen. Liefss Louuu

 3. 26 april 2013 / 07:01

  Ik gebruik meestal de foundation van de Hema en ik ben heel benieuwd naar de veschillen met deze BB cream het ziet er qua kleur en werking hetzelfde uit.

 4. 26 april 2013 / 08:19

  Hmm ik vind de dekking wel erg weinig, maar verder klinkt hij niet verkeerd!

 5. 26 april 2013 / 09:23

  Ik heb zelf am een bb Cream waar ik tevreden over ben!

 6. 26 april 2013 / 11:03

  Ik heb hem geprobeerd maar ben niet zo fan. Helaas!

 7. 26 april 2013 / 11:05

  Zeker te licht voor mij! Maar hij doet zijn werk wel goed zo te zien!

 8. 26 april 2013 / 11:17

  Ik ben geen fan! Ik blijf trouw aan de BB cream van Garnier :-)

 9. 26 april 2013 / 11:18

  Hmmm, ik weet het niet. Ziet er niet slecht uit, maar ook niet fantastisch… Wel goed voor zo’n klein prijsje denk ik. :)

 10. 26 april 2013 / 12:31

  Ik weet niet precies wat ik hier van moet denken, hij ziet er niet slecht uit maar de dekking vind ik toch wel iets te min

 11. Larissa
  26 april 2013 / 15:46

  Het lijkt wel alsof je je voorhoofd hebt gephotoshopt! :o
  Verder denk ik dat het gewoon weer een van de vele bbcreams is die al op de markt zijn. Niet veel speciaals dus.

  • Tedje
   Auteur
   26 april 2013 / 16:03

   Haha nee ik gebruik geen photoshop, dus mijn hoofd is zeker niet gephotoshopt! ;)

 12. 28 april 2013 / 10:43

  Het klinkt opzich wel prima, maar ik heb toch wat meer behoefte aan een wat dekkendere BB cream.

 13. anke
  21 mei 2013 / 10:33

  Hallo.De bb cream is GEEN foundation,het woord zegt het al,CREAM,alleen zit er een VLEUGJE make-up in,en maskeert dus niet alles.Als je een betere wil hebben ,zul je gewoon een dagcreme met foundation moeten gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *